Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 5:54:44 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri : (_AnArchy_1903)   (guner37)  
YazanMesaj
CoSKun
[Her Daim (+)]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : Her Yer
Mesaj Sayısı : 369
   39449
GünCel HaberLer
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

AA muhabirinin edindigi bilgiye göre olay, gece saat 01.00 siralarinda
571 Sokak 4 numarali evde meydana geldi. Vali Kazimpasa Ilkögretim Okulu 8. sinif ögrencisi M.S. (14) banyoya girdi. Kizlarinin uzun süre
çikmamasindan endise eden anne Sermin Sevim (34) ile baba Erkut Sevim (34), kapiyi açip içeri girdiklerinde M.S'yi cansiz olarak yerde
yatarken buldu.

Ihbar üzerine eve gelen ekipler, tüpgazli sofbenin baca kisminin tikali
oldugunu belirledi. Ilkögretim okulu 8. sinif ögrencisi M.S'nin, sizan
gazdan zehirlendigi tahmin ediliyor. M.S'nin kesin ölüm nedeninin,
otopsi sonucu belirlenecegi ögrenildi


Yukarı coshyilmaz@hotmail.com Bu Konudan Şikayetçiyim.!

  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/8/2008 2:07:56 AM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Saldirinin zanlisini tespit edildi
Habertürk muhabiri Nazenin Tokusoglu, Diyarbakir'dan son bilgileri aktardi.

07.01.2008 20:31
Diyarbakir'da bulunan Habertürk muhabiri Nazenin Tokusoglu, saldiri ile ilgili son gelismeleri Habertürk Ana Haber'de aktardi.

"Zanlinin esgali 20-23 yaslarinda,1.60 boylarinda, kirli sakalli, zayif, sihay kiyafetli. Kimliginin sahte oldugu konusunda hem fikir emniyet. Üzerinden çikan para ve satis protokolünün üzerindeki parmak izi tamamen bizi olayin failine götürecek.

Bu gelismelere en çok Diyarbakirlilar sevindi.Çünkü failin biran evvel yakalanmasini istiyorlar. Saldirinin yapildigi bölgedeydik. Saldirinin sembolü haline gelen Final Dershanesi yarin yeniden faaliyete geçirilecek. Diger binalarla ilgili düzenlemeler yapiliyor.

Saldiri sonrasi yaralanan Engin Taskaya isimli yaralinin durumu agir, yogun bakimda olan iki kisi hayati tehlikeyi atlatmak üzere, bunun yani sira iki kisi yogun bakimdan çikartildi


KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/8/2008 2:13:57 AM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.



Dogalgaz kesintisi fiyatlara yansiyacak mi?
Enerji Bakani Hilmi Güler, Iran'in dogalgaz akisini kesmesiyle ilgili sorulari yanitladi.

07.01.2008 22:33
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Hilmi Güler, Iran'in Türkiye'ye dogal gaz akisini kesmesi üzerine, Sahdeniz ve Ege gazi kullanimini arttirdiklarini belirterek, dedi.

Cumhurbaskani Abdullah Gül'e ABD'ye gerçeklestirdigi resmi ziyarette eslik
eden Güler, ABD Enerji Bakani Samuel Bodman ile bir araya geldi.

Konakladigi Willard Inter Continental otelinde gazetecilerin sorularini
yanitlayan Güler, Bodman ile görüsmesinde genel enerji politikalari üzerinde
durduklarini söyledi.

Iran'in Türkiye'ye dogal gaz akisini kesmesi ile ilgili sorulari da yanitlayan Bakan Güler, Iran'in bu duruma gerekçe olarak asiri soguklardan kaynaklanan tüketim artisi ve Türkmenistan'in da Iran'a dogal gaz akisini kisitlamasini gösterdigini ifade etti.

Ukrayna üzerinden gelen dogal gaz miktarinda da azalma oldugunu belirten
Güler, soguk kis sartlarinin bu durumda etkili oldugunu söyledi.

Güler, Türkiye'de dogalgaz kullanimi açisindan su anda herhangi bir sorun
olmadigina isaret ederek, yer alti depolarinin kullanildigini, Sahdeniz ve Ege
gazi kullaniminin arttirildigini kaydetti.

Basbakan Recep Tayyip Erdogan ve kendisinin Iranli muhataplari ile
görüsmeler yaptiklarini ve temaslarin sürdügünü anlatan Güler, ''Durumu
yönetiyoruz. Iranlilarda gaz akisini arttiracaklarini söylediler'' dedi.

Güler, Türkiye'nin dogal gaz aliminin sözlesmelere bagli oldugu için
herhangi bir fiyat degisiminin söz konusu olamayacagini ifade etti.

A.A






KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/8/2008 2:48:31 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Stokta 20 günlük gazimiz var
Peki Iran'in derdi ne? Vanayi kisin ortasinda neden kapatti?

08.01.2008 11:38

Iran bu yil da Türkiye’ye verdigi dogalgazi kesti. Ancak bu kez durum geçmis yillardan çok farkli. Iç tüketimi çok artan Iran, disariya gaz verebilecek durumda degil. Ürettigi gazin 35 milyar metreküplük bölümünü enerji santrallerinde kullanan Iran, düsük fiyat sebebiyle vatandaslarinin ihtiyaci olanin da üzerinde dogalgaz tüketmesini de tesvik etti. Uzmanlar, Iran’in sahip oldugu sanayi ve konut altyapisina oranla çok fazla gaz tükettigini ve üretimi artiramadigi için de adim adim krize gittigini belirttiler.

HESAPSIZCA TÜKETIYOR

Dünyanin önemli petrol üreticisi ülkelerinden biri olan Iran, OPEC kotalarina uygun olarak sisteme petrol vermekle yükümlü. Ancak Iran’in mevcut petrol kuyulari yaslandi. Teknolojik yatirim yapilmayan kuyularin basinçlandirilmasi gerekiyor. Bunun için de kuyulara karbondioksit ya da dogalgaz basiliyor. Karbondioksitin maliyeti yüksek oldugu için Iran, kuyulara gaz basiyor. Bu da 40 milyar metreküplük gazin kuyularda kullanilmasi anlamina geliyor. Bu durumda Iran’in Türkiye’ye verdigi gazi kuyunun yuttugu benzetmesi yapiliyor. Iran’in Türkiye’ye gaz ihracinda önemli rolü olan Türkmenistan’in gazi kesmesi önemli bir sebep olarak gösterilse de, Türkmen gazinin miktari 4 milyar metreküp. Yani asil sorun Türkmen gazinin kesilmesi degil, Iran’in hesapsiz tüketimi. Iran’in Türkiye’ye verdigi gazi fütursuzca kesmesinin ardindaki sebeplerden birisi de Türkiye’nin Iran’a karsi yumusak tutumu. Iki ülke arasindaki anlasmada, gazin 1 yil içinde toplam 70 gün istenilen miktar ve kalitenin altina düsmesi durumunda Türkiye’nin anlasmayi feshedebilecegine dair bir madde bulunuyor. Ancak geçmiste defalarca 70 gün sarti ihlal edilmesine ragmen Türkiye anlasmayi feshedemedi. Fesih isleminin iki ülke iliskilerini bozacagindan ve Türkiye’yi dogalgazda iyice Rusya’ya bagimli kilacagindan endise ediliyor. Botas’in açiklamasina göre, kesinti su an için Türkiye açisindan bir sikinti olusturmuyor.

TÜRKIYE NE YAPACAK?

Ancak kis sartlari sebebiyle gaz ihtiyaci üst düzeyde. Türkiye hem Mavi Akim’dan aldigi gaz miktarini yükseltme, hem de Silivri gaz deposundaki gazdan kullanma yoluna gidecek. Kesinti uzarsa bu çareler yetersiz kalabilir. Bu durumda spot piyasadan yüzde 50 daha pahali satilan sivilastirilmis dogalgaz (LNG) alinmasi gündemde. Maliyetin yüksekligi nedeniyle ek gaz alinamazsa Türkiye gaz tüketimini azaltmaya gidecek. Bu durumda gaz çekisi olan dogalgaz santrallerinin bir süreligine fuel-oile geçmesi söz konusu olabilir. Ama fuel-oil kullaniminin hem vergisel, hem de santrallerde yarattigi tahribat sebebiyle bakim maliyeti yüksek. Devletin bu maliyetlere katlanmasi ve daha yeni zam yapilan elektrik fiyatlarinda yeni ayarlama yapmadan bu süreci geçirmesi mümkün görülmüyor. Türkiye için bir diger çözüm ise, Basbakan Tayyip Erdogan’in Iran Devlet Baskani Mahmud Ahmedinejad ile görüserek Iran’i gaz vermeye ikna etmesi.

EK DOGALGAZ TALEBINI RUSYA KARSILAYACAK

Enerji Bakanligi’ndan üst düzey bir yetkili Iran’dan Türkiye’ye gaz akisindaki sorunun öngörülenden uzun sürecegini belirtti. Ayni yetkili, ek dogalgaz saglanmasi yönünde talepte bulunulan Rusya’nin ise bunu karsilayamadigini kaydetti. Bu arada, Iran Ulusal Gaz Sirketi yöneticilerinden Hassan Montazer-Torbati, Iran’in gaz akisini kesmedigini, fakat gaz basincinin düstügünü bunun da gaz sevkiyatini olumsuz etkiledigini açikladi. Torbati, “Basinç düsünce bazi günlük kesintiler yasanabiliyor. Gaz ihraç etmek istemedigimiz için kesinti yapiyor degiliz” dedi.

ISTANBUL’DA SORUN YOK

Öte yandan Iran’in asiri soguklari ve arizalari neden göstererek Türkiye’ye verdigi gazi kesmesi, akillara 2 yil önce Rusya ile yasanan dogalgaz sorununu getirdi. Rusya 2006 yilinin ocak ayinda, kisin en sert geçtigi dönemde Türkiye’ye verdigi dogalgazi kismis ve IGDAS Istanbul’daki bazi sanayi tesislerine verilen gaz kesmisti. IGDAS yetkilileri, bu yil itibariyle Iran’in dogalgazi kismasi nedeniyle Istanbul’u sikintiya sokacak bir durumun olmadigini söyledi. 2006 yilinda Silivri’de 1.6 milyar metreküp dogal gazin depolanabilecegi ve acil durumlarda kullanilabilecegini belirten IGDAS yetkilileri, “Bu depo olmasa bile Istanbul’da dogalgaz sorunu yasanmaz. Istanbul’un dogalgazi Rusya’dan geliyor” dedi.

BOTAS'a göre dogalgaz arzinda "sorun yok" ama.. Önlem alinmazsa, Silivri'deki gaz 20 gün sonra tükeniyor. Bakan Güler, Basbakan Erdogan'dan yardim istedi. Son iki yildir her kis yasanan manzara verilen sözlere ragmen tekrarlandi ve Iran Türkiye'ye verdigi gazi tamamen kesti. Rusya'nin gönderdigi gazda da azalma olmasi, BOTAS'i çaresiz birakti. BOTAS yetkilileri, dogalgaz arzinda "sorun yok" açiklamasi yaparken, Silivri'de depolanan gazin önlem alinmamasi halinde, en çok 20-25 gün yetecegini hesaba katinca Enerji Bakani Hilmi Güler, siyasi girisim için Basbakan Erdogan'dan yardim istedi.

BUGÜN-YENI SAFAK



KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/8/2008 2:52:27 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

"Türban sosyal bir sorun"
Köksal Toptan'dan terörle mücadeleden, Anayasa degisikligine kadar pek çok konuda önemli mesajlar...

08.01.2008 10:57
Köksal Toptan; Anayasa, terör, sigara yasagi gibi konularda önemli mesajlar verdi

TBMM Baskani Köksal Toptan, Anayasa degisikligi çalismalari, terörle mücadele, sigara yasagi gibi güncel konularda önemli mesajlar verdi:

Endise veriyor: “Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dünyanin en büyük ordularindan biri olan Türk Ordusu niye terör örgütünü ortadan kaldiramadi?” deniliyor. Terör örgütünün hedefi Türkiye’yi bölmek, parçalamak. Bunu becerebildi mi? Kesinlikle hayir. DTP’nin su ana kadar Meclis’teki çalismalari beni rahatsiz etmedi. Ancak Meclis disindaki söylem ve eylemleri halk gibi beni de endiseye sevk ediyor.

Anayasa ve türban: Böylesine iddiali, böylesine kapsamli bir Anayasa önerisi yahut çalismasinin, türban noktasina indirgenmesi beni rahatsiz ediyor. Anayasa ile bana göre türban sorunu çözülmez. Türban sorunu yok mu? Var... Ben, egitim kurumlarinda, özellikle yüksek ögrenimde türbanin yasaklanmasini dogru bulmuyorum. Ama su anda iç hukukumuzu, hatta AIHM boyutu da olan, uluslararasi hukuku da ilgilendiren böyle bir iç düzenlememiz de var. Ama bunun asilabilecegini ve asilmasi geldigini düsünüyorum. Türbani çözülmesi gereken bir sorun olarak görüyorum. Ama kamu alanini düzenleyen devlet, kendi çalisma alanini tanzim ederken birtakim kurallar koyabilir.

Jiyan’la ben nasil konusurdum
Agri'nin bir mezrasindan, Jiyan Güner adli ilkögretim ögrencisinden mektup aldim. Jiyan’a küçük bir hediye gönderdim ve telefonla aradim. Jiyan benim hatirimi sordu, ben Jiyan’in hatirini sordum... Simdi bazi arkadaslarin dedigi gibi egitim dili Türkçe’nin disina kaydirilirsa, yazma ve konusma dilini kaybederiz. O zaman ben Jiyan ile konusamam. Jiyan bana o mektubu yazamaz. Bu Türkiye’ye çok büyük kötülük olur. Bu Türkiye’ye çok ciddi ayriliklar getirir. O nedenle bundan kesinlikle kaçinmamiz lazim.

Cihan



KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/9/2008 7:24:29 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.


ANA SAYFAYA DÖN » EKONOMI Karakter boyutu :

Elektrikte tasarruf zamani
Basit önlemlerle faturanizi yüzde 50 azaltabilirsiniz..

09.01.2008 19:23
ÇEKÜD’ün kitapçiginda yer alan önlemlerden bazilari söyle:


FIRINLAR VE OCAKLAR

"Ayni miktar yiyecegi pisirmek için mikro dalga firin, klasik firina göre yüzde 66 daha az enerji tüketir.

Her kapak açilisinda sicaklik 25 derece ile 30 derece birden düseceginden, yemek piserken firin kapagi gerekmedigi sürece açmamalidir.

Kapaksiz kapta yemek pisirmek, 3 kat daha fazla enerji tüketilmesine sebep olur.

Firinda veya ocakta yemek piserken yiyecegin pistigi kabin kapagi sikica kapatilmalidir.

Alev tencere tabanina, tam olarak temas etmeli, tencere tabanini asmamalidir."

ISITICILAR

"Odada 1 derecelik sicaklik düsürme yüzde 5’lik yakit tasarrufu saglar.

Isiticinizin veya radyatörlerinizin önüne esya koyulmamalidir.

Kapali ve uygun perdeler, pencerelerden isi kaybini yüzde 25 oraninda önler.

Radyatörlerinizin arkasina yansitici konulmasi, radyatör basina yilda 6 dolar kazanç saglar.

Kis aylarinda radyatörün üzerine mermer ve çamasir gibi herhangi bir malzeme konulmamali, radyatörün üzerinde çamasir kurutulmamalidir."

AYDINLATMA

"Kompakt floresan lambalar normal lambalardan 5 kat daha az enerji tüketirler ve 10 kat daha uzun ömürlüdürler. Standart lambalarin ömrü 750-900 saat (150 gün) iken, kompakt floresan lambalarin ömrü 10.000 saattir (2 bin gün).

Lambalarin daha iyi çalismasi için kuru bezle temizlenmesi gerekir. Kirli ve tozlu lambalar yüzde 25 daha fazla enerji tüketir."

SU ISITICILARI

"Termosifonlarin çevresini yalitmak, yüzde 10 enerji tasarrufu saglar.

Ayarlanabilir debili dus basligi dakikada en fazla 10-15 litre su tüketirken, diger basliklar 25-30 litre su tüketir. Böylece 10 dakikalik banyo esnasinda 100-150 litre sicak su ve o oranda da enerjiyi tasarrufu yapilmis olur."

ÇAMASIR VE BULASIK MAKINELERI


"Makineleri odaya yerlestirirken çevresinde en az 5 cm. bosluk birakilmalidir.


Makineyi yari dolu veya asiri dolu halde çalistirilmamalidir.


Yaz aylarinda isi ve nemi azaltmak için sabah veya aksam saatlerinde yikama yapilmalidir.


Elektrik enerjisinin yüzde 90’i suyu isitma esnasinda harcandigindan, durulama ve çalkalama soguk su ile yapilmalidir. Böylece enerji tüketimini minimize edilebilir."

BUZDOLABI VE DERIN DONDURUCULAR


"Buzdolabi, soba, radyatör, bulasik makinesi ve ocak gibi isitici kaynaklardan uzak yere yerlestirmelidir. Böylece enerji tüketimi yüzde 10-15 oraninda azalir.


Derin dondurucudan alinan bir kase içindeki buz parçasi, dolabin ortasina kondugunda, 3-4 gün süre ile, yüzde 5 daha az enerji harcanir.


Yemekler, dolaba koymadan önce oda sicakligina kadar sogutulmalidir. Böylece yemegi sogutmak için ilave enerji harcamaya gerek kalmayacaktir.


Dolabin altinda veya arkasinda bulunan bobinler temizlenmedigi zaman yüzde 25 daha fazla enerji tüketilecektir.


Dolaba konulan yiyecegin üzeri, kagitla, alüminyumla veya plastikle kapatilmalidir"





KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/10/2008 11:16:20 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Imamspor’ seneye yesil sahalarda!

--------------------------------------------------------------------------------

Imamspor’ seneye yesil sahalarda!

Diyanet Isleri Baskani Prof. Ali Bardakoglu’nun talimati üzerine Diyanet Spor Kulübü kuruldu

Hale GÖNÜLTAS/VATAN

Gelecek sezon, amatör kümede mücadeleye baslayacak olan Diyanet futbol takiminin renkleri, mavi-beyaz-yesil olacak. Diyanet Spor Kulübü’nün kurulus çalismalarini Diyanet Isleri Baskan Yardimcisi Prof. Izzet Er yürüttü. Futbol takiminin isminin “Diyanet Idman Yurdu” olmasi planlanirken, Baskanlik koridorlarinda, “Imamspor” adi telaffuz ediliyor. Kulübün hedefi ise “birinci lig”. Diyanet Spor Kulübü, kurum disindan da oyuncu transfer edebilecek. Ancak basarinin yani sira, “Misyon ve vizyonuna uygunluk” sarti aranacak

KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/10/2008 11:17:52 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Okan Karacan, Benim Arkadam çarsi Var.

--------------------------------------------------------------------------------

Okan Karacan, Alisan ile olan atismasi konusunda sert açiklamalarda bulundu. Karacan, "Benim arkamda çarsi var. Alisan akilli olsun" dedi





Okan Karacan, ''Benim Allah'tan baska kimseden korkum yok. Arkamda çok önemli insanlar var ve asil benden korksunlar'' diyerek Alisan'a gözdagi verdi. Karacan, ''Benim arkamda binlerce Besiktasli var. Alisan kiminle ugrastigini bilmiyor. Benden tavsiye akilli olsun. Ben ölene kadar Çarsi'ciyim. O yüzden benim hakkimda atip tutanlar önce bunu düsünsünler'' dedi.

KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/10/2008 11:33:09 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Kemer`de ilk prova

Kastamonuspor 10 Ocak`ta Batman Petrol, 14 Ocak`ta ise Sirnakspor ile karsilasacak...
TFF 3.Ligi 2.Grupta 15 hafta süren ilk devre karsilasmalarini grup ikinci olarak tamamlayan ve zorlu ikinci devreye Antalya Kemer`de hazirlanan Kastamonuspor kamp çerçevesinde ilk hazirlik maçini bugün oynayacak. Kirmizi - Siyahlilar saat 17.00`de Limak Limra Otel`e ait sahada oynanacak maçta Belçika Jupiler Ligi`nde mücadele eden ve kamp için Antalya`yi, otel olarak da Kastamonuspor gibi Limak Limra`yi tercih eden Charleroi ile kapisacak. IKI HAZIRLIK MAÇI DAHA Kastamonuspor`un 17 Ocak`a kadar sürecek kamp kapsaminda iki hazirlik maçi daha oynamasi kesinlesti. Kirmizi - Siyahlilar 10 Ocak Persembe günü TFF 3.Ligi 1.Grupta ilk devreyi 25 puanla üçüncü sirada noktalayan Batman Petrolspor`la karsilasacak. Kastamonuspor 14 Ocak Pazartesi günü ise ayni grupta 22 puanla yedinci sirada yer alan Sirnakspor`la karsi karsiya gelecek. HEDEF DÖRT HAZIRLIK MAÇI YAPMAK Antalya kampi çerçevesinde dört hazirlik maçi oynamayi planladiklarini belirten Kastamonuspor Teknik Direktörü Sedat Kalayci "eger kabul ederlerse 12 Ocak`ta bizimle ayni otelde kalan Siirtspor`la maç yapacagiz. 11 Ocak`ta yada 12 Ocak`ta otelden ayrilmalari söz konusu oldugu için bu henüz kesin degil. Eger Siirtspor olmazsa Kazakistan yada Arnavutluk`tan gelen takimlar var. Bu takimlar hazirlik maçi yapmayi düsünüyoruz" dedi. Diger yandan 3 Ocak’tan bu yana kondisyon agirlikli çalisan Kastamonuspor bugünden sonra teknik ve taktik agirlikli idman yapacak.

nasrullahgazetesi.net


KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!

Sayfalar : [ 1 ] [ 2 ]

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim