Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......

Şu An 5:39:36 AM - 11/10/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri : (recepka)  
YazanMesaj
_AnArchy_1903
[BESIKTASK]

Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
   39459
Mahalle Maçi Kurallari!!!Süper
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Mahalle Maçi Kurallari!!!Süper

Iste o mahalle maçi kurallari:
- Topun sahibi tüm kurallari koyar, takimi kurar, kaleyi seçer. Penaltilari, frikikleri, taci bile atar. Iyi oyunculari kendi takimina alir. Fazla kosmaz, hatta hiç kosmaz.
Defansa yardim etmez. Ileride armut gibi durur, beles top bekler. Attigi bes suttan yedisinin de bir sekilde gol olmasini ister.
- Gol sevinci 'Nasil seyttik ama' seklinde yapilirsa, kavga çikar.
- Ameliyatli ve yeni sünnet olmus arkadaslara sert girilmez. Hayvanligin lüzumu yok.
- Üç korner bir penalti, dört taç bir korner yapar. Bazen tersi de mümkündür.
- Takimlar kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakki, adimlarla aldim verdim hesabini en hesapli yapanindir.
- Iyi oynayan iki kisinin ayni takimda yer almamasina dikkat edilir.
- Transferler, 'Ahmeeet top oynamaya geliyon mu oglum' seklinde yapilir.
- Kuduz köpek, sarhos, deli, araba, ögretmen, müdür, müdür muavini ve din hocasi yoldan geçerken maça ara verilir.
- Bir elde salça ekmek, sana yagli reçelli ekmek, diger elde gazozla top oynanir oynanmasina ama oynanmazsa daha iyi olur.
- Aksam ezani okununca, anne çagirinca, baba köseden görününce ve televizyonda 'Kara Simsek' baslayinca maç mecburen biter.
- Topu, komsunun bahçesine atan dombili alir.
- Topa abanmak, burun vurmak yasaktir. Hayvanligin lüzumu yok.
- Kizlar, bilhassa manitalar geçerken artiztik hareket yapilmaz. Artiztik hareket yapan, hareketin Allahini görür.
- Su içme molasi ancak susayinca olur ve hep birlikte su içmeye gidilir. Musluga agiz dayanmaz, avuçla içilir. Dana gibi çok su içilmez, içilirse dalak siser. Öküzlügün âlemi yok.
- Faul olunca ana avrat dümdüz gidilmez, en fazla aglayarak 'Hepiniz topsunuz, ben oynamiyom layn' denilir.
- Topu patlatan, dogal olarak parasini öder. Patlayan topun içine tas konulup yoldan geçen adam vursun diye saka yapilmaz. Hayvanligin lüzumu yok.
- Ancak patlak top ikiye kesilerek, iç kismi disari gelecek sekilde kafaya sapka yapilabilir.
- Bir topu en hakkini vererek, bisiklet tamircisi sisirir. Ideal sisirilmis topun tanimi, 'Dolma gibi oldu layn bu' olur.
- Tas, gaz tenekesi, elektrik diregi, agaç, limon sandigi bulunamazsa kazak, ceket, gocuk ve okul çantasindan kale diregi yapilabilir.
- Kaleci degaj yapmadan önce topu üç kere yerde sektirmelidir.
- Seyirci olarak hisim akraba arsaya çagrilmaz, hele anne-baba hiç. Çünkü anne-baba gelince çok utanilir ve tarihin en kabiz maçi yapilir.
- Serbest atis kullanilirken top oynanan arsa eger genisse, baraj dokuz adim öteye, eger alan darsa üç adim öteye kurulur. Penalti atisi öncesi ise kaleci kaleden dokuz adim sayar, topu oraya koyar ve atis oradan yapilir.
- Skor on bese üç olsa da, iki taraf sikilinca, hava kararinca, evden çagrilmalar artinca 'Gol atan galip' kurali devreye girer ve tuhaftir golü atan hakkaten maçi kazanir.
- Birinin baska sehirden, bilhassa Almanya'dan akrabasi, dayi oglu, amca oglu filan gelirse, muhakkak oyuna alinir ve misafirdir diye en güzel ara paslar onun önüne yuvarlanir. Bu davranisin o lavugun getirdigi çukulata, oyuncak ve yeni topla hiçbir alakasi yoktur. Insanlik bunu gerektirir. Hayvanligin lüzumu yok.
- Sari, kirmizi kart olmadigi gibi, yerine göre taç ve özellikle ofsayt kurali uygulanmaz. Israr eden gombigi yer. Ayrica zayif takima, zayiflik derecesine göre bes fark, 10 fark avans verilir.
- Testislerine top gelen bahtsiz ve acili arkadas mutlak suretle isetilir.
- Kaleciler, annelerinin ördügü yün eldivenleri pek tabii ki giyebilirler.

KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!

siyahbeyaz
[..batur..]

Kayıt Tarihi : 12/3/2007
   1/11/2008 6:41:27 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

hemen hemen hepsini çocuklugumda yasadim ne günlerdi be...ellerine saglik saol..

ÇABUK BÜYÜ ÇABUK YETIS TEZ OGLUM,HAIN GEZEN SU DAGLARDA GEZ OGLUM...
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]

Kayıt Tarihi : 11/29/2007
   1/11/2008 11:40:56 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

vallah bende hepsini yasadim yaptim dedigin gibi yusuf o gunleri ozledim vallah...

KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!

Sayfalar : [ 1 ]

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim