Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 3:01:29 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri : (recepka)  
Kayıt bulunamadı!
YazanMesaj
_AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   39462
Milli Piyango'da büyük ikramiyenin sahipleri niye ortaya çikmiyor?
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Milli Piyango'da büyük ikramiyenin sahipleri niye ortaya çikmiyor?

--------------------------------------------------------------------------------

Milli Piyango'da büyük ikramiyenin sahipleri niye ortaya çikmiyor?

Yilbasi büyük ikramiyesini kazanan talihlilerden ikisi hala ortada yok. Her birinin günlük faiz kaybinin bile büyük paralara karsilik gelmesi akillarda soru isaretleri yaratiyor.
Bu belirsizlik ortaminda Star Haber'in Genel Yayin Yönetmeni Erdogan Aktas, POSTA Gazetesi'ndeki kösesinde dün bir iddia ortaya atti. Iddiaya göre Milli Piyango'da büyük ikramiyeyi kazananlardan biri imam hatipli ve ikramiyeyi çevre baskisi nedeniyle alamiyor. Iste Erdogan Aktas'in çok konusulacak yazisi...

Bir imam hatip ögrencisinin piyango korkusu
Anlatacagim olay, son yillarda, bir gazeteci olarak karsilastigim en çarpici öykü. Fakat sunu da belirtmem gerekir ki olayin kahramani ile bir kez temas kurabildik, ardindan bir daha kendisine ulasamadik. Çünkü çok ciddi korkulari vardi. “Büyük ikramiye kazanan biri nasil korku yasar?'' demeyin. Sirf bu yüzden, olayda adi geçen kisinin adini ve yasadigi sehri söylemeyecegim.
Yeni yilin ilk günleri. Star TV Haber Merkezi olarak, biz de Milli Piyango’dan büyük ikramiye kazanan talihlilerin pesindeyiz. Sans eseri, dört talihliden biriyle temas kurduk. Gencecik bir çocuk. Ikramiyenin kendisine çiktigini, ancak bir türlü alamadigin söylüyor. Çünkü o bir imam hatip lisesi ögrencisi ve piyango onun için kumar.
Talihli genç, piyango aldigini bile kimseye söylememis. Çünkü piyango almak ona anlatildigina göre günah. Zaten okudugu imam hatip lisesindeki arkadaslarina bile söylememis piyango aldigini. Karsilasacagi elestirilerden çekinip, biletini kimseye göstermemis.
Yeni yilin ilk günü de, gazeteyi açmis ve kazanan numaralari incelemeye baslamis. Numaralari kontrol edince, gözlerine inanamamis. Büyük ikramiyeyi kazandigindan emin olunca, önce sevinmis, sonra üzerine karabasan çökmüs. “Ben günah isledim, bu ikramiyeyi alamam'' diye kara kara düsünmüs.
Çünkü genç talihlinin, ailesi de son derece muhafazakar oldugu için, bu bilgiyi onlarla da paylasamamis. Babasinin günah olan bir sey yaptigi, piyango bileti aldigi, bir baska deyisle kumar oynadigi için kendisine kizacagindan emin, “Ben simdi ne yapacagim?'' diye düsünmeye baslamis.
Bu olay basli basina bir Türkiye gerçegi.
Her seyden önce, ortada çok önemli bir mahalle baskisi örnegi var. Muhafazakar olan bir çevrede büyümüs, kendisi de ayni anlayisa sahip genç bir çocuk. Okudugu imam hatip lisesi basta olmak üzere hep muhafazakar ortamlarda bulunmus. Dogal olarak, derdini kimseye anlatamiyor.
Konustugumuz kisinin, her seyi bir hayal ürünü olarak bize anlattigini düsünüp, bu zamana kadar bekledim. Ancak hala büyük ikramiye kazandigi halde Milli Piyango Idaresi’ne gitmeyen, kazandigi milyonlari almayan biri oldugu için, anlattiginin dogru olduguna inaniyorum.
Öte yandan talihli genç, 18 yasindan küçük oldugu için, ikramiyeyi kendi basina almasi mümkün degil. Bunu ailesine de söyleyemedigi için, kandirilmasindan kusku duyuyorum. Hatta basina bir sey gelmesinden.
Kolay degil, ortadaki para 6 milyon 250 bin YTL. Eski anlatimla, 6 trilyon, 250 milyar lira


KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!


Sayfalar :

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim