Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 3:14:15 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri : (recepka)  
Kayıt bulunamadı!
YazanMesaj
guner37
[iyidir iyi]


Kayıt Tarihi : 11/30/2007
Yer : istanbul
Mesaj Sayısı : 312
   39692
Bu konusma gerçek olabilir mi? yorum sizin
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Bu konusma gerçek olabilir mi?
05 Agustos 2008 Sali 07:35
Konusanlar Basbakan Erdogan ve Genelkurmay Baskani Büyükanit... Ama konusulanlar inanilir gibi degil... Bakin neler konusulmus?
Ergenekon terör örgütünün liderleri arasinda oldugu öne sürülen Kuvay-i Milliye Dernegi Genel Baskani M. Fikri Karadag’in yazdigi 3 sayfalik, “Türkiye Artik Bizim Kontrolümüzde” baslikli k yazida, Basbakan Recep Tayyip Erdogan ile o dönem Kara Kuvvetleri Komutani olan Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Büyükanit arasinda bir gizli görüsme yapildigi iddia ediliyor.

Bu diyaloglar özetle söyle:

HÜKÜMETIN TSK'YA KARSI KONUSMALARINA DAHA FAZLA GÖZ YUMAMAYIZ
Büyükanit: Sayin Basbakan Semdinli iddianamesi kapsaminda elde ettigimiz istihbarat TSK’ya karsi hükümetinizin ve partinizin bir komplo içinde oldugunu gösteriyor.

Bana ve TSK’ya karsi tavrinizi ve YAS’a yönelik dis destekli olusum tezgâhini kabul etmemizi ve sessiz kalmamizi bekleyemezsiniz. Eger bugüne kadar TSK olarak, sorumlu pasalar birçok tepkiyi Anayasal platformda sahsiniza ve makaminiza iletmemissek ülkemizde bir kaosa malzeme edinmekten çekinmemizdendir, ‘TSK konustu, ekonomi çöktü’ dedirtmemek için kamuoyuna açik konusmadik. Ama hükümetinizin ve partinizin dis destekli TSK’ya yönelik hamlelerine çok fazla seyirci kalamayiz.

TÜRKIYE ARTIK TSK'NIN KONTROLÜNDE DEGIL
Erdogan: Sayin Pasam, korkmayin ‘TSK konustu’ diye Türkiye’de ekonomik kriz çikmaz. Dünyanin önde gelen finans kuruluslariyla anlastik. Semdinli iddianamesinde size ve TSK’ya yönelik arastirilmasi gereken ne varsa arastirilacak. Türkiye artik TSK’nin kontrolünde bir ülke degil, millet idaresinin hâkim oldugu bir ülke olacaktir. TSK’da bir pasa da konussa ekonomide bir sey olmaz. Rockefeller gibi dünyanin en zengin, en güçlü gruplariyla birlikte hareket ediyoruz.

TÜRKIYE'YE KARSI BIR KOMPLONUN IÇINDESINIZ
Büyükanit: Sayin Basbakan, bu üslup Türk Hükümeti’nin Basbakani’na ait olamaz. Dünyanin önde gelen finans kuruluslari ile TSK’nin Anayasal sorumluluklarini yerine getirmesini engellemek için mi anlastiniz? Sayin Basbakan, Türkiye’ye karsi bir komplonun içindesiniz. Semdinli’de Türk askerine karsi girisilen linç hareketinin arkasinda partinizi iktidara tasiyan dis güçlerin istihbarat servisleri var. Sayin Basbakan, Semdinli arastirilirsa TSK aklanir, ben aklanirim ama siz bu isin altinda kalirsaniz. Sayin Genelkurmay Baskanim, sorusturmaya gerek görmeyerek beni degil, Türk Hükümeti’nin onurunu ve haysiyetini korudu. Sayet, Semdinli iyice sorusturulursa o isin ardindan siz, sizin müstesariniz ve sizi destekleyen dis güçler görülecekti.
Hükümetinizin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil ettigini unutuyorsunuz. Sayin Basbakan, siz Türkiye Cumhuriyeti’nin Basbakani degil, Rockefeller’in basbakani olmussunuz.

SEMDINLI'NIN ARDINDA TSK'NIN SAVAS LORDLARI VAR
Erdogan: Sayin Pasam, istihbaratiniz yanlis, Semdinli’deki hadisenin ardinda TSK’daki “Savas Lordlari” var.

ASIL SIZIN PARTINIZIN ARKASINDA SAVAS LORDLARI VAR

Büyükanit: O “Savas Lordlari”, AKP’yi iktidara tasiyanlarin içinde. Sizin ve partinizin arkasinda “Savas Lordlari” var. Bazi müttefiklerimiz, partinizi ve sizi “Truva Ati” olarak kullaniyorlar. Siz Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin Basbakani degilsiniz, ‘Savas Çuval olayini Türk Silahli Kuvvetleri’ni cezalandirmak için sizi iktidara getiren ABD içindeki güçlerle birlikte tezgâhladiniz. Semdinli hadisesini sizi iktidarda tutmaya çalisan siyonistler ve Ingilizler kurguladi. Siz Türk milletine degil siyonistlere güvenen bir korkaksiniz! TSK bu durumu eninde sonunda ortaya çikaracaktir.

KIMI ISTERSEM ONU GENELKURMAY BASKANI YAPARIM

Erdogan: Türkiye, bizim kontrolümüzde, TSK da benim kontrolümde. Kimi istersem onu pasa, Genelkurmay Baskani yaparim. Biz ABD ile anlastik, Irak’a da Iran’a da Suriye’ye de birlikte operasyon düzenleyecegiz. BOP’ta ABD bizi de ortak olarak görüyor. Sayin Pasa, Türkiye artik TSK’nin elinde degil.

SIZLER GERÇEK MÜSLÜMAN OLAMAZSINIZ
Büyükanit: Bu görüsmeyi Sayin Genelkurmay Baskanima rapor etmek zorundayim. Sizler, gerçek Müslüman olamazsiniz, sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olamazsiniz? Bu haliniz apaçik bir ihanet.
Ihanetiniz cezasiz kalmayacaktir. Bu millet sahte dincilerden, sahte Atatürkçülerden, sahte milliyetçilerden, sahte demokratlardan çok çekti ama eninde sonunda hepsini cezalandirdi.

SIZ DE BIZE KATILIN

Erdogan: Hiçbir seye gücünüz yetmeyecek. Türkiye baska ellere geçti ve geçiyor. Her yere hâkimiz, Size tavsiyem, siz de bize katiliniz.

Büyükanit: Sayin Basbakan... Sizler gibi ihanet içinde olamam...

BU YALAKALIKLAR BASBAKANA YAKISMIYOR

Erdogan: Beni yanlis anladiniz. (Ayakta Pasa’nin çikmasini engellemeye çalisirken)... Biz Semdinli olayinda Savci’yi cezalandiracagiz. Bazi cemaatler, TSK’nin aleyhinde olabilir. Olayi onlarin uzantilari arastirdi.

Büyükanit: Bu tavirlar ve yalakaliklar bir Basbakan’a yakismiyor. Bu igrenç ortamdan çikiyorum, toplanti bitmistir.

YANLIS YAPTIK

Bu diyaloglarin ardindan metinde parantez içinde sunlar yaziyor: “RTE, bir takim telefon konusmalari yapar. Çok sinirlidir. ‘Birini bul, Pasa’yi teskin etsin arkadas, çok büyük yanlis yaptik. Kim dediyse Yasar Büyükanit her türlü teklife açik diye bizi yaniltti, onu bana bulun, ismini verin’ emirleri ve azarlari birbirini kovaladi)


ÜCANBARLI TORUNLARINDAN ^GÜNER OLMAK AYRICALIKTIR^
Yukarı harunguner1907@hotmail.com Bu Konudan Şikayetçiyim.!


Sayfalar :

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim