Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 2:59:35 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
YazanMesaj
CoSKun
[Her Daim (+)]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : Her Yer
Mesaj Sayısı : 369
   39465
Bu Oyun Için BMW'Sini Satti...
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Internet üzerinden oynanan oyunlar bagimlilik yaptigi gibi, müptelasini da bas döndürücü bir ticaretin içine çekiyor. Online oyunlardaki sanal kahramanlarin satimi sektör haline geldi. Donanimli ve güçlü karakterlere sahip olmak isteyen oyuncular, gözünü kirpmadan binlerce YTL para harciyor.

210 MILYON KISI OYNUYOR

Dünyada 210 milyon kisinin üyesi oldugu Knight'i Türkiye'de yaklasik 3,5 milyon kisi oynuyor. Sanal alemde ticaret kaçinilmaz hale gelince oyuncular sanal Pazar kurmak zorunda kaldi. Knight Online Pazar adli sitede, oyuncular alisveris yapiyor. Kurulan bu pazarda oyun kahramanlarin elbiselerinden yüzüklerine, silahlarindan bel kemerlerine kadar her sey satiliyor.

BIR BAGIMLININ ITIRAFLARI

Dünyayi kasip kavuran Knight'daki savasçisini güçlendirmek için yaklasik 2 bin YTL harcayan Murat B. (25), bunlardan sadece bir tanesi.

Günün yarisini bilgisayar basinda geçiren Samet A., güçlükle kurtuldugu Knight macerasini söyle anlatti: "Ilk zamanlar can sikintisi için oynadigim bir seydi. Daha sonra bos vakitlerimi hatta özel vakitlerimi isgal etmeye basladi. Bagimli olmustum. O oyunu oynamadigim zaman kendimi boslukta hissediyordum, sinirlerim bozuluyordu. Bir keresinde oyun oynarken internet baglantisi gittigi için 2 bin 300 YTL'ye aldigim dizüstü bilgisayari sinirden kirdim.”

BMW KARSILIGI OYUNCAK

Ilk çiktginda oyunda sadece sanal para (GB) kullanildigini ancak daha sonra kahramanlarin yani sira giysi, silah ve takilarinin da satilmaya baslandigini söyleyen Murat B., söyle devam etti: “Açilan internet sitesinden kahramanlarimizin aksesuarlarini aliyorduk.

Oyundaki karakterimi güçlendirmek için 600 dolar harcadim. Izmir'de ismini Adem diye bildigimiz bir arkadas, 80 level warior. 4 buçuk milyon np, +2 ironset (takilar), +10 shell full (kiyafet), +10 raptor (silah), +3 warior erring (küpe), +3 Ring of felenkor özellikli taninmis bir karakteri 2005 model bir BMW marka arabaya satti."

UYUSTURUCU GIBI

Memory Center Nöropsikiyatri Merkezi'nden Uzman Dr. Ahmet Çevikaslan, uyusturucu maddelerde görülen bagimliligin internet için de geçerli oldugunu söyledi. “Her sey sanal ortamda oldugu için gerçek hayatta karsiligi olmayan sanal kazanimlara insanlar sevinip üzülüyor dolayisiyla yasam kalitesi bozuluyor" diyen Çevikaslan, ortaya bir de ilginç iddia atti: "Piyasaya sürülen oyunlar bilgisayar sektörünü canli tutuyor. Bu bilgisayar sektörünün ekonomik stratejisidir."


Yukarı coshyilmaz@hotmail.com Bu Konudan Şikayetçiyim.!

  _AnArchy_1903
[BESIKTASK]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : ISTANBUL
Mesaj Sayısı : 811
   1/17/2008 6:52:41 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

AMAN BENDEN UZAK OLSUN BIRADER OCAGINI BATIRIR ALLAH KORUSUN SAGOL PAYLASIM IÇIN....

KANLARIMIZ KIZILAYA,ORGANLARIMIZ FENERE HELAL OLSUN:=)...ÇARSI...HERKEZE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK...........
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!

Sayfalar : [ 1 ]

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim