Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 12:52:18 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » SagLik » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
Kayıt bulunamadı!
YazanMesaj
seyda
[ÇöL Çiçegi]


Kayıt Tarihi : 9/6/2008 1
Yer : Istanbul
Mesaj Sayısı : 286
   39700
dikkat! Düsük Belli Pantolunun Sakincalari
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Genç kizlarin ragbet ettigi göbegi açikta birakan düsük belli kot pantolonlarin saglik açisindan zararli oldugu açiklandi.

ABD’de yayimlanan New York Post gazetesinin haberine göre, genç kizlarin yaygin sekilde giydikleri düsük belli ve göbegi açikta birakan kotlar, belkemiginin altindaki sinirlere baski yaparak kalçalarda “paresthesia” adi verilen bir yanma hissine neden oluyor.

Gazetedeki habere göre, Kanada’da yayinlanan Canadian Medical Association Journal isimli tip dergisine bir makale sunan Dr. Malvinder Parmar, göbegi açikta birakan kot giyen genç kizlari uyararak, eski moda yüksek belli pantolonlara yönelmeleri çagrisinda bulundu. Düsük belli kotlarin sinirlere baski yaparak agriya neden oldugunu, kalçalarda yanma hissi yarattigini ve belkemiginde hassasiyete yol açtigini belirten Kanadali doktor, özellikle arka cepte tasinan kalin cüzdanin bu agriyi daha da arttirdigini kaydetti.

Dr. Parmar, kisa süre önce kendisine kalçalarda yanma ve agri hissiyle basvuran hafif kilolu 3 genç kadinin da 6 ila 8 ay süreyle düsük belli kot giydiklerine dikkat çekerek, bu hastalarin 4 ila 8 hafta bol kesimli pantolon giydikten sonra hiçbir sikayetleri kalmadigini belirtti.

Fazla ciddiye almadilar
Tüm dünyanin yani sira New York’ta da son derece moda olan düsük belli kotlari satan magazalar ise Kanadali doktorun uyarisini fazla ciddiye almadilar. New York’un Broadway caddesindeki Jean Outlet magazasinin yöneticisi Michelle Hachey, “Genç kizlar belki biraz aci çekiyorlar ama bu kotlarla çok da güzel oluyorlar” diye konustu.

ABD’de hip-hop türü müzik yapan sarkicilarin yani sira Mariah Carey, Christina Aguilera ve Gwyneth Palthrow gibi yildizlarin da katkisiyla düsük belli kot pantolonlar, genç kizlar arasinda yaygin olarak giyiliyor.

alinti


YaLnizLigim bir çigLikti Hepiniz mi Sagirdiniz..!
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!


Sayfalar :

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim