Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 2:47:32 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
Kayıt bulunamadı!
YazanMesaj
seyda
[ÇöL Çiçegi]


Kayıt Tarihi : 9/6/2008 1
Yer : Istanbul
Mesaj Sayısı : 286
   39700
R.E.M. @ S.O.S. Istanbul
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Istanbul sesini yükseltiyor
S.O.S. Istanbul!

Kültür için... Sanat için... Çevre için... Egitim için... Insan için... Istanbul 2010’a ve sonrasina giderken ne yapiyoruz? Herkesin bir seyler yapmasi gerekiyor.

Istanbul Kültür Sanat Vakfi ve Pozitif umursayan, sorgulayan, sorumluluk bilincine sahip olan bireyleri, 4 Ekim Cumartesi günü Kuruçesme Arena’da, “daha iyi” için yillardir ugrasan sivil toplum kuruluslariyla S.O.S. Istanbul kapsaminda bir araya getiriyor. S.O.S. Istanbul bu yilin en önemli ve anlamli etkinliklerinden biri olacak.

S.O.S. Istanbul’un sesi 2008’de R.E.M. olacak

S.O.S. Istanbul’un konugu katildigi yardim kampanyalari ve politik söylemleriyle de etkili bir aktivist olan efsane rock grubu R.E.M. olacak. Istanbullu gençler R.E.M.’le birlikte seslerini yükseltecek, “S.O.S. Istanbul!” diyecekler.

Michael Stipe, Peter Buck ve Mike Mills’den olusan R.E.M. 30 yila yaklasan kariyerlerinde milyonlarin üzerinde albüm satislariyla dünyanin birçok yerinde sadik bir dinleyici kitlesine sahip. “Losing My Religion”, “Shiny Happy People”, “The One I Love”, “Everyody Hurts” gibi unutulmaz hitlere imza atan R.E.M. 2004’te Bruce Springsteen, Pearl Jam, Bright Eyes ve diger pek çok grupla birlikte Bush karsiti “Vote for Change” kampanyasina katildi; 2005 yilinda Live 8 Londra konserinde yer aldi ve Hyde Park’ta 200 bin kisiyi, dünyada çekilen açlik sorununa duyarli olmaya çagirdi.

Türk hayranlarinin yillardir dört gözle bekledigi R.E.M. bu yilin basinda çikardigi ve politik sarki sözleriyle dikkat çeken son albümleri “Accelerate”in Avrupa'daki son konserlerinden biri 4 Ekim Cumartesi günü Istanbul’da, S.O.S. Istanbul kapsaminda verecek.

S.O.S. Istanbul’un programinda R.E.M.’le birlikte; Ingiltere’nin psychedelic/experimental rock dünyasina en büyük armagani Spiritualized, müzikleriyle oldugu kadar politik duruslariyla da dikkat çeken Mor ve Ötesi ile ilk albümleriyle büyük bir basari elde eden Ayyuka da yer aliyor. S.O.S. Istanbul bundan böyle her yil yeni paylasimlar, yeni birliktelikler sunacak.

Sizi 4 Ekim Cumartesi günü Kuruçesme Arena’da ülkenin önde gelen sivil toplum örgütleri ve R.E.M.’le birlikte “S.O.S Istanbul!” demeye çagiriyoruz. Kolektif bir çalismayla yapacagimiz, paylasacagimiz çok sey var.


YaLnizLigim bir çigLikti Hepiniz mi Sagirdiniz..!
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!


Sayfalar :

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim