Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 3:09:26 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
Kayıt bulunamadı!
YazanMesaj
seyda
[ÇöL Çiçegi]


Kayıt Tarihi : 9/6/2008 1
Yer : Istanbul
Mesaj Sayısı : 286
   39700
Ihanet Noktasi - Özet - Dan Brown
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

KITABIN ÖZETI:

NASA uydusu, Kuzey Kutbu’nda buzlarin derinliklerine gömülü az bulunur bir nesnenin varligini belirleyince herkes saskina döner. Uzun süredir yeni arayislar içinde bocalayan Uzay Dairesi bu bulusu bir zafer olarak niteler. Bu durum, ABD uzay politikasi ve eli kulagindaki baskanlik seçimlerini derinden etkileyecek bir zaferdir ayni zamanda.
Oval Ofis’in yeni sahibinin kim olacagi belli degildir, ama Baskan, Beyaz Saray Gizli Servis Analizcisi Rachel Sexton’i, bu yeni bulusun gerçekligini kanitlamasi için Milne buzuluna gönderir. Karizmatik bilim adami Michael Tollan ve uzmanlardan olusan bir ekip esliginde Rachel akla hayale gelmeyen ve tüm dünyayi korkunç ihtilaflara sürükleyecek bilimsel bir sahtekarligi ortaya çikarir.

Rachel, Baskan’la iletisim kurmadan önce, Michael ile birlikte ölümcül görev gücünün saldirisina ugrar. Gerçegi gizlemek ugruna hiçbir engel tanimayan esrarengiz bir güç kirici ve suikastçilardan olusan özel ekip onlari ortadan kaldirmaya çalismaktadir.
Ekibin, ölümcül oldugu kadar issiz bir ortamda canlarini kurtarmaya çabalarken, hayatta kalabilmek için tek bir umutlari vardir: Bu korkunç tuzagin perde arkasinda kimin oldugunu bulmak. Gerçegi ögrendiklerinde ise akillara durgunluk veren bir ihanet ile karsilasacaklardir.

Ünlü yazar Dan Brown, Ihanet Noktasi ile okuyucularini çok gizli ulusal kesif dairesinden kuzey kutbunun devasa katmanlarina ve oradan da tekrar Beyaz Saray Bati Kanadi’nin buram buram güç kokan koridorlarina tasiyor.
Bilim, tarih ve politikayi harmanladigi ünlü romani Melekler ve Seytanlar’dan sonra, Brown hiçbir seyin göründügü gibi olmadigini anlatan her kösenin ardindan sasirtici sürprizlerle dolu müthis bir gerilim romani ile bir kez daha okurlariyla bulusuyor. Ihanet Noktasi, ustaca yazilmis bir gerilim romani.


YaLnizLigim bir çigLikti Hepiniz mi Sagirdiniz..!
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!


Sayfalar :

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim