Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 12:44:14 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » p Kutusu » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
YazanMesaj
seyda
[ÇöL Çiçegi]


Kayıt Tarihi : 9/6/2008 1
Yer : Istanbul
Mesaj Sayısı : 286
   39719
Kisilik testi! Sadece 2 soruluk
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

SORU - 1: Asagidaki renklerden birini seçiniz.

SARI

MAVI

KIRMIZI



SORU - 2: Asagidaki renklerden birini seçiniz.

YESIL

MOR

TURUNCU

Test bitti..







*Sari ve Yesil: Bakicilar*

Gerçekçi bakis açiniz kendiniz ve çevrenizdekiler için güvenli ve rahat bir ortam yaratiyor. Karsinizdakini dinliyor ve ne söylemek istedigini anliyorsunuz. Insanlarin sözlerini oldugu gibi Kabul etmek yerine sorular sorarak gerçekten neye ihtiyaçlari oldugunu bulmaya çalisiyor ve bu arada onlarin kendilerini daha iyi tanimalarina yardimci oluyorsunuz.

Insanlara bakmak ve yardim etmek sizin dogal bir yeteneginiz. Fakat asiriya kaçtiginiz zamanlarda Ne yazik ki kimseye yardimci olmuyorsunuz. Bazen baskalarinin kendi ihtiyaçlarini kesfetme yetisine saygi göstermeniz gerekir. Sürekli insanlari kurtardiginiz ve yardim ettiginiz zaman onlarin kendi problemleri ve sorumluluklari ile yüzlesmelerine engel olursunuz.

Dolayisiyla geri adim atin ve insanlarin sizin desteginiz olmadan kendi ayaklari üzerinde durmalarina izin verin. Eger basarisiz olurlarsa bunu normal oldugunu hatirlayin çünkü ancak o zaman kendileri için neyin dogru oldugunu aramaya ihtiyaç duyabilir ve kendi çözümlerini bulabilirler.

Yasamda sürekli baskalarinin bakis açilarini anlamaya çalistiginiz için kendinizi ihmal ediyor olmaniz yüksek bir ihtimaldir. Çevrenizdeki insanlari unutmaya ve kendi ihtiyaçlariniza konsantre olmaya çalisin. Bu sekilde baskalarinin DA size yardimci olmasi için imkan yaratmis ve kendi mutlulugunuzu ikinci plana atmamis olursunuz.

Eger sariyi yesilden daha çok seviyorsaniz, iliskilerinizden ziyade kisisel gelisiminize ve kariyerinize daha gerçekçi yaklasiyorsunuz demektir.

Eger yesili saridan daha çok seviyorsaniz, iliskilerinize daha gerçekçekçi yaklasiyorsunuz ve hedeflerinize daha az yogunlasiyorsunuz demektir.



*Sari ve Mor: Aracilar*

Siz yasamdaki amacinizi bulmak için bir yolculuga çikmis gibisiniz. Önce olaylari yasiyor sonra geri çekilip analiz etmeye basliyorsunuz. Bu sizin olgunlasmaniza yardim ediyor. Her anin degerli olduguna inaniyor ve keyif almaya çalisiyorsunuz.

Manevi degerlere verdiginiz önem baskalarinin kendi içindeki maneviyati aramalarina yol açiyor. Merakli, arastirmaci doganiz Sezgilerinizin güçlenmesini sagliyor. Insanlarin kendilerinin farkinda olmasina yardim ediyorsunuz. Onlari dinleyerek, akilci gözlemler yaparak ve duygularinizi ifade ederek insanlari etkiliyorsunuz. Dahasi kendilerinde olumlu degisimler yapma istegi uyandiriyorsunuz.

Siz harika bir iletisimcisiniz. Insanlari taraf tutmadan dinleme ve söylenenleri oldugu gibi anlayabilme yeteneginiz var. Konusma sirasinda olaylarin içini görebiliyor ve gerçekten ne yapilmasi gerektigini hemen kavrayabiliyorsunuz. Yeteneklerinizi en iyi konusurken ortaya çikarabiliyorsunuz. Iletisim kurarken siz kisisel ve profesyonel olarak mucizeler yaratiyorsunuz.

Fakat ne yazik ki degisime duydugunuz büyük ihtiyaç nedeniyle gerçekler ve istekleriniz arasinda kesin bir çizgi koyamiyorsunuz. Dogal yeteneklerinizi kullanarak neyin gerçek neyin potansiyel bir ihtimal oldugunu ayirt etmeye çalisin. Dogru adimi atacaginiza güvenin. Siz pozitif degisimleri nasil yapabilecegini çok iyi bilen birisiniz.

Eger sariyi mordan daha çok seviyorsaniz, bir durumun potansiyel sonuçlarindan ziyade gerçekçi taraflarini görmeyi tercih ediyorsunuz demektir.

Eger moru saridan daha çok seviyorsaniz, olabilecek imkanlari düsünüyor ve yasaminizdaki gerçekleri ikinci plana atiyorsunuz demektir.



*Sari ve Turuncu: Teknik düsünenler *

Sizin temel düsünceleriniz genelde isleri nasil sonuçlandiracaginizi planlamak üzerine yogunlasmis. Sistematik bir yaklasim gelistirerek isleri, iliskilerinizi ve hatta yasami anlamaya çalisiyorsunuz. Siz kendinizi çevrenizde ki kaynaklari arttiran bir insan olarak görüyorsunuz.

Çevrenizdeki yetenekleri ve kaynaklari arastiriyor, deneme yanilma yolu ile dünyanizi tanimaya çalisiyorsunuz. Kesifleriniz ile yetenekli insanlari ve kaynaklari dogru yerde kullanma gücünü kazaniyorsunuz.

Eglenmek sizin için bir olaydaki bütün gerçekleri arastirmak ve tüm parçalarin dogru yerine oturmasini saglamak demektir. Siz bir iste yada iliskideki basarili kisimlari büyük bir dikkat ve zevkle incelersiniz. Her basarili bölüm sizin için tekrar degerlendirebileceginiz yada baska bir alanda yeniden kullanabileceginiz degerli bir parçadir. Bir çok kisinin saskin ve hayranlik dolu bakislari altinda siz var olan kaynaklardan yeni ve orjinal kavramlar, fikirler, olgular yaratirsiniz.

Teknik yaklasiminiz, rahatlikla eksik yapilan isleri hemen görmenizi saglar. Bu baskalarinda kendilerini savunma ihtiyaci dogurabilir ve sizi asiri ciddi olmakla suçlayabilirler. Genelde bir hata yapildiginda siz bunu farkeden ilk kisi oldugunuz için insanlar sizden çekinmeye baslayabilir.

Fazla hareketin olmadigi bir ortamda özellikle dikkatli olun. Yeniliklerin olmadigi bir ortamda kendinizi degismez bir döngü içinde hissedebilir ve mutsuzluk yasayabilirsiniz. Baskalari sizi negatif, mizmiz ya da sorun arayan birisi olarak görebilir. Gerçekte siz aslinda sadece kayipsiniz ve ne istediginizi bulmaya çalisiyorsunuz.

Eger sariyi portakal renginden daha çok seviyorsaniz, kisisel gelisiminiz baskalari ile olan iliskilerinizden daha önemli demektir.

Eger portakal rengini saridan daha çok seviyorsaniz, baskalarinin ihtiyaçlarini kendi ihtiyaçlarinizdan daha önce düsünüyorsunuz demektir.



*Mavi ve Yesil: Güven uyandiranlar *

Siz baskalarina yardim etmekten ve destek olmaktan zevk aliyorsunuz. Limitsiz merakiniz gerçekten ne düsündüklerini söylemeleri için insanlara ortam yaratiyor. Siz karsinizdaki kisinin hayallerini görebiliyor ve gerçek ihtiyaçlarina duyarli olabiliyorsunuz. Onlara kendi yeteneklerine güvenmeleri için gerek duyduklari öz güveni veriyorsunuz. Insanlarin kendilerini önemli hissetmelerini istiyorsunuz ve

bunu dinleyerek sagliyorsunuz.

Baslangiçta ortama uyum saglamaya ihtiyaciniz var. Baskalari sizin onlar gibi oldugunuza inanmalilar. Sonra gerçek karakteriniz ortaya çikmaya basliyor. Bu durumda insanlar bildiklerini zannettikleri bu yeni kisiye uyum saglamaya çalisirlar. Bu özelliginiz yüzünden bazen ihtiyaçlariniza cevap vermeyen durumlari yada iliskileri kendinize çekersiniz.

Siz dikkatle dinleyen birisiniz. Baska insanlarin ne hissettigini bilmek istersiniz. Bu yetenek sizin müzigi ve yabanci dilleri daha iyi duymanizi saglar. Eger imkanlariniz varsa bir müzik aleti çalabilir ya da kendi diliniz dahil baska dilleri fazla aksan olmadan konusabilirsiniz. Düsünce ve duygulari açik olarak ifade edebilirsiniz.

Asiri ciddi oldugunuzda yada fazla rahat hissettiginizde kisisel gelisiminizi ihmal etmeye baslarsiniz. Ne istediginizden ve ne beklediginizden emin olun. Böylece baskalari sizin ihtiyaçlarinizi nasil karsilayacaklarini bilirler ve yasaminiz daha keyifli bir hal alir.

Eger maviyi yesilden daha çok seviyorsaniz, kariyeriniz yada kisisel hedefleriniz sizin için birinci sirada demektir. Iliskileriniz hayallerinize uyum göstermek zorundadir.

Eger yesili maviden daha çok seviyorsaniz, baskalarinin hayallerine destek olmaya daha çok önem veriyorsunuz ve kendinizi ikinci plana atiyorsunuz demektir.



*Mavi ve Mor: Düsünenler*

Siz olusumu incelersiniz. Bir seyin neden var oldugunu bilmeye ihtiyaç duyarsiniz. Buldugunuz sonuçlar sizin büyük resmi görmenizi saglar. Neye ihtiyaç oldugunu bulma kabiliyetiniz sizin olaylari iyilestirmenizi saglar. Gelecege yogunlasarak, fikirler ve olaylar sanki olmus bitmis gibi düsünebilirsiniz. Siz gelecekteki dünyada yasarsiniz. Bu kafanizda ki bir resimdir.

Siz insanlarin motivasyonunu ve sebep-sonuç iliskilerini anlayabildiginiz zaman perfomansinizin en üstünü yasarsiniz. Sürekli hareket plani hazirlamak için kafanizin içinde olaylari kategorize ediyorsunuz. Bu planlar olmadan organize olmak sizin için çok zordur. Zaman zaman gündüz hayal kurarak geçiren bir insan haline gelebilirsiniz.

Siz yol açan öncüsünüz. Yeni fikirleri ve yapilari gelistirmeye karar verdiginiz zaman büyük keyif alirsiniz. Fikirleri kafanizin içinde gerçege dönüstürmek ihtirasinizin artmasini saglar. Inanciniz güçlü oldugu zaman, gerçeklere bakmadan olaylari üstlenebilirsiniz. Kendiniz ve baskalari hakkinda gelistireceginiz yanlis ön yargilar sizi ortamin disina sürükleyebilir.

Sürekli yeni bir seyler yapma ihtiyaciniz sizin hazirda yapmis olduklarinizi takdir etmenize engel olabilir. Kafanizin içinde çok fazla resim olmasi yasaminizi zorlastirabilir. Diger insanlar ve olaylar size yetisemeyebilir. Farkinda olmadan çevrenizden ve kendinizden imkansizi istemeye baslayabilirsiniz.

Eger maviyi mordan daha fazla seviyorsaniz, kendi hayallerinizi iliskilerinizden daha ön planda tutuyorsunuz demektir.

Eger moru maviden daha çok seviyorsaniz, iliskilerinizde nasil güçlü olabileceginize daha çok ilgi duyuyorsunuz demektir.



*Mavi ve Turuncu: Yapicilar*

Siz heyecanli bir yasam bekliyorsunuz. Bunu çift karakteriniz ile basariyorsunuz. Bir dakika yeni bir ev tipi yapmak isteyen yaratici ve özgür düsünen birisisiniz, ikinci dakika da ise tarzinizi degistirip niye bir insanin böyle bir fikri ortaya savunabilecegini sorgulayan geleneksel bir elestirmen oluverirsiniz. Siz sosyal bir muammasiniz.

Merakiniz pek çok farkli kesimden kisiler ile iletisim kurmanizi saglar. Siz bu ortamlarda gelisip serpilirsiniz. Partilerde eglenceli kisilerden biri sizsinizdir. Arkadaslariniz pek çok farkli ortamdan gelen ve farkli ilgi alanlari olan insanlardan olusur. Bazen durup kendinize sasirirsiniz; sürekli bu çilginliklari kendinize nasil çektiginizi düsünürsünüz. Fakat içten içe bilirsiniz ki asiri tek düzelik kisinin gelisimini durdurur ve siz kesinlikle tek düze bir ortamda bulunamazsiniz.

Dünyanin size ihtiyaci olduguna inanmak istersiniz. Çogu kez kontrolünüzün olmadigi sosyal konular üzerinde düsünüp bir anlam çikarmaya çalisirsiniz. Sonunda ise bosa harcadiginiz zamandan yorgun düsmüs ve duygusal olarak çökmüs hissedersiniz. Anlamaniz gerek ki dünya hiçbir zaman istediginiz gibi mükemmel bir ortam olmayacak. Bir insan ancak bir yere kadar olaylari kontrol edebilir. Zaman içinde göreceksiniz ki kontrol edemediginiz sosyal kavramlar üzerinde enerjinizi harcamak yerine kendi çevrenize ve yasaminiza konsantre olursaniz çok daha etkili degisimler

gerçeklestirebilirsiniz.

Bir is yaparken amaca ve hedefe tüm varliginizi veremiyorsaniz basarili olmaniz mümkün degildir. Bütün kalbiniz ile girismiyorsaniz o isi birakin ve bir sonrakine geçin. Siz yeni bir seyler yapmak, kurmak, üretmek ihtiyacindasiniz, eger bu imkan elinizde yoksa mutsuz olmaniz kaçinilmazdir.

Eger maviyi portakal renginden daha çok seviyorsaniz, bir isi önce nasil yapacaginizi düsünür sonra planinizi gözden geçirip hatalarini incelersiniz.

Eger portakal rengini maviden daha çok seviyorsaniz, anlik heyecanlara kapilip planlarinizi unutmaniz çok kolaydir.



*Kirmizi ve Yesil: Kaynak Yöneticileri *

Pratik ve insanlara deger veren bir yapiniz var. Baskalarina yasamlarinda daha anlamli ve degerli asamalar katetmeleri için yardimci olursunuz. Hiç kimse sizi kandiramaz. Siz dinamik birisiniz ve herkesin ne yaptigini yada amaçladigini çok iyi bilirsiniz. Neyin önemli oldugunu bilmenizi saglayan özel bir yeteneginiz vardir. Bir ögretmen ya da ebeveyn gibi insanlarin yasamlarini daha iyi nasil yapabileceklerini düsünürsünüz.

Siz en çok elinizdeki kaynaklarin nasil kullanilacagini idare ettiginizde basarili olursunuz. Baslangiçta çok egitmek amaci ile baslamaniza ragmen daha sonra asiri otoriter olabilirsiniz. Hatta asiriya kaçip patronluk taslayabilirsiniz. Ne yazik ki orta dereceniz yok, ya egiticisiniz yada otoritersiniz. Bu durum çevrenizdeki insanlarin kafasini karistirabilir. Insanlar patronluk tasladiginizda bile insanlarin iyiligini düsündügünüzü her zaman farkedemeyebilirler.

Üzgün oldugunuzda, baski altinda kaldiginizda yada sarhos oldugunuzda kirmizi rengini simgeleyen tarafinizi ortaya çikarirsiniz. Yesilin sakinlestiren etkisi olmadan asiri davranislariniz ile dostlarinizi oldukça sasirtabilirsiniz. Eger yesili kirmizidan daha çok seviyorsaniz bu karakter daha bile çarpicidir. Eger çevrenizdekiler bu süreçlerden birinde size farkli davranmaya kalkarsa bunun nedeni muhtemelen sizi taniyamadiklari içindir.

Eger kirmiziyi yesilden daha çok seviyorsaniz, baskalarindan önce bir hedefin basarilmasi için nelerin yapilmasi gerektigine önem verirsiniz. Bu yapiniz sizin kendinize güvenmenizi ve direk olmanizi saglar

Eger yesili kirmizidan daha çok seviyorsaniz, destekleyici yaniniz ön plana çikar ve öncelikle enerjinizi baskalarinin ihtiyaçlarina yönlendirirsiniz.



*Kirmizi ve Mor: Birlestiriciler *

Siz olaylarin duygusal yanlari ile gerçekleri birlestirmeyi seversiniz. Bir olay oldugunda önce durumu analiz edersiniz, saçmaliklari bir tarafa atar ve insanlari bir araya getirerek durumun düzelmesini saglamaya çalisirsiniz. Baskalari sizin düzene olan ihtiyacinizi asiri ciddi olarak görür. Siz baskalarina fikir verirken yada açik açik düsüncelerinizi söylerken en basarili olursunuz. Baskalarina destek olmak kendinizi iyi hissetmenizi saglar.

Vücut diliniz insanlari size çeker. Merakiniz hareket yaratir. Siz seksi bir insansiniz. Yeni olgular sizi heyecanlandirir ve yeniden canlanmanizi saglar. Fakat ayni zamanda yenilikler yapmaniz gerekenleri bitirmenize engel olabilir. Ertelemeyin... heyecaniniz sönmeden önce islerinizi bitirmeye çalisin.

Olaylarin ve insanlarin göründükleri gibi oldugunu bilmeye ihtiyaciniz vardir. Bu yapiniz özellikle kötü bir ruh hali içinde oldugunuzda daha belirginlesir. Çevrenizi kontrol eden bir yapiya bürünürsünüz. Bazen olaylarin sadece negatif yanlarini görürsünüz. Böyle durumlarda öylesine kuskucu ve asiri analitik olursunuz ki herkesin moralini bozabilirsiniz. Duygularinizi ve davranislarinizi çalisan bir plan ile birlestirmeye ihtiyaciniz vardir. Yoksa geleceginizi yönlendirmek sizin için çok zor bir hal alacaktir.

Eger kirmiziyi mordan daha çok seviyorsaniz, en popüler insan olmaktansa islerin dogru sekilde yürümesine daha çok ilgi duyarsiniz. Sözlerinizin sonuçlarini düsünmeden konusma egilimindesiniz.

Eger moru kirmizidan daha çok seviyorsaniz, insanlarin tepkilerine çok önem veriyorsunuz demektir. Istediginizi almak için cazibenizi ve çekiciliginizi kullanirsiniz.

*Kirmizi ve Turuncu: Insancillar*

Siz bireysellige saygi duyarsiniz. Siz kendi yolunuzda yürümeye ve kendi düsüncelerinizi özür dilemeden açikca konusmaya inanirsiniz.

Eger birisi çizgisini asarsa sessiz kalmazsiniz. Kosulsuz sevgi ariyorsunuz ve insanlarin herhangi bir kisitlama, utanç yada korku olmadan kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam yaratmayi ümit ediyorsunuz.

Kendinize yakin buldugunuz insanlar ile içten ve samimi ortamlarda bulunmayi seviyorsunuz. En büyük her zaman en iyi olmayabilir sizin için. Küçük sehirler, küçük firmalar ve küçük arkadas gruplari sizin için daha caziptir, sizin kendinizi degerli hissetmenizi saglarlar. Aksi takdirde asiri endiseler, genis çevre, pek çok arkadas ve hatta karmasik duygular gerçekleri görme yeteneginizi yok edebilir.

Siz baskalari için neyin çalismadigini görebilirsiniz. Sonrada hazir olsun veya olmasinlar oldugu gibi gerçegi söylersiniz. Bu açiksözlülük kendisine güveni olmayan insanlar için ürkütücü olabilir ve sizden uzaklasmalarina yol açabilir. Digerleri ise sizi güvenilir ve koruyucu olarak görür.

Is yapmaya yogunlasmis kisiliginiz sizin duygusal yaninizi saklar. Bu sizin koruma mekanizmanizdir. Biraz daha açilmalisiniz. Zayifliklarinizi göstermekten çekinmeyin. Tipki bir miknatis gibi hakettiginiz sevgiyi ve saygiyi kendinize çekmeye baslayacaksiniz. Çünkü insanlar böylece sizi taniyabilir ve gerçekten hakettiginiz degeri ancak o zaman verebilir.

Eger kirmiziyi portakal renginden daha çok seviyorsaniz, dünyada pozitif bir degisim yapmaya öyle yogunlasmis durumdasiniz ki iliskilerinizi ikinci plana atiyorsunuz.

Eger portakal rengini kirmizidan daha çok seviyorsaniz, herkesin iyiligi için olaylari tamir eden yada arabuluculuk yapan birisiniz demektir.



YaLnizLigim bir çigLikti Hepiniz mi Sagirdiniz..!
Yukarı Bu Konudan Şikayetçiyim.!

  seyda
[ÇöL Çiçegi]


Kayıt Tarihi : 9/6/2008 1
Yer : Istanbul
Mesaj Sayısı : 286
   9/27/2008 4:19:57 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

ben aracilardan misim :) ya siz ??

YaLnizLigim bir çigLikti Hepiniz mi Sagirdiniz..!
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  kofenali


Kayıt Tarihi : 11/30/2007
Yer : istanbul
Mesaj Sayısı : 80
   10/3/2008 9:53:35 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

bende kendimi Kaynak Yöneticilerinde buldum:))

Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  ömergürgen


Kayıt Tarihi : 11/30/2007
Yer : istanbul
Mesaj Sayısı : 20
   10/4/2008 12:20:32 AM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

ilginç renkler nasil biri oldugumuzu ve neler yapmamiz gerektigini söyler olmus


# A€QUITAS #
Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!

Sayfalar : [ 1 ]

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim