Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 
Şu An 2:56:35 AM - 9/20/2024
Forum Ana Sayfa » » Son Açılan Konular » Son Cevaplanan Konular
Bölüm Hakemleri :
YazanMesaj
CoSKun
[Her Daim (+)]


Kayıt Tarihi : 11/29/2007
Yer : Her Yer
Mesaj Sayısı : 369
   39715
Internetten Yayilan Yeni Virüs DaLgasi
Forumdaki konuları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

Internetten yayilan virüs dalgalarina her geçen gün yenisi ekleniyor. Rouge Security Software olarak tanimlanan yeni bir sahte antivirüs dalgasi da bilgisayarlara zarar vermeye basladi


A A muhabirinin edindigi bilgiye göre, kullanicilarin güvensizliginden faydalanarak onlari dolandirmaya çalisan sahte antivirüs programlarinin sayisi günden güne artiyor. Bilgisayar kullanicilarinin internet arama motorlarinda hackerlere karsi en iyi antivirüs programini arama çabalarinda, çok sayida sahte programlarla karsilasabiliyor.

Rouge Security Software olarak tanimlanan yeni bir sahte antivirüs dalgasi da bilgisayarlara zarar vermeye basladi. Kendini güvende hissetmeyen bilgisayar kullanicilari, sahte antivirüs programini kurduklarinda sürekli olarak uyari mesajlari ile bogusmak zorunda kaliyor.

Sistemin yüzlerce virüs tarafindan isgale ugradigi ve bu zararlilardan kurtulmak için kredi karti ödemesi ile programin tam sürümünün satin alinmasi gerektigi belirtiliyor.

Bu tip sahte programlar hem bilgisayara yeni spyware iliskilendirilmesine hem de kredi karti bilgilerinin kötü amaçli kisilerin ellerine geçmesine neden oluyor.

Dünyaca ünlü bilisim devi Microsoft'un ismi kullanilarak, Microsoft Antivirus 2009, Antispyware Pro XP, Windows AntiVirus 2008, MS Antivirus AntivirusXP 2008, XP Protector 2009 veya Antivirus Security, bu tip sahte antivirüslere örnek olarak gösterilebilir.

Uzmanlar, temel olarak üreticisi bilinmeyen, kimlik dogrulamasi olmayan tüm güvenlik yazilimlarindan uzak durulmasi gerektigini belirtiyorlar.

-USAME BIN LADIN VIRÜSÜ-

Avustralya'da baslayarak tüm dünyayi saran ''Usame Bin Ladin virüsü'' adi verilen yeni virüs dalgasi da Türkiye'deki internet kullanicilarini tehdit etmeye basladi.

Sohbet programi MSN veya e-posta araciligiyla Usame Bin Ladin fotograflari kullanilarak yayilan virüs, bilgisayar sisteminde çökme yaratabiliyor.

Usame Bin Ladin'i asilmis gibi gösteren e-postalarla gelen ekler açildigi anda bilgisayarda virüsler yayilmaya baslayor.

''Usame Bin Ladin yakalandi'' veya ''Usame Bin Ladin asildi'' baslikli postalar konusunda internet kullanicilarini uyaran uzmanlar, bu maillerin genelde kisilerin kendi elektronik posta adres defterindeki kayitli adreslerden geldigini belirtiyorlar.

Bilgisayarin hard diskine zarar veren bu virüsün, bulastigi bilgisayardaki e-posta adres listesinden kendini postaladigi tahmin ediliyor.

AA



Yukarı coshyilmaz@hotmail.com Bu Konudan Şikayetçiyim.!

  aliinceyazi

Kayıt Tarihi : 3/28/2008
Yer : kastamonu
Mesaj Sayısı : 1
   10/6/2008 5:56:18 PM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

nod.32 .den sasmayin.ali.

Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!
  cem

Kayıt Tarihi : 10/7/2008
Yer :
Mesaj Sayısı : 37
   10/13/2008 10:32:26 AM  
Forumdaki mesajları normal okuyabilmeniz için üye girişi yapmalısınız.

hiç bir seye güvenmeyin çok dikkatli olun hem nod 32 hemde asp olmasina ragmen anakarti kurban verdik

Yukarı Bu Mesajdan Şikayetçiyim.!

Sayfalar : [ 1 ]

Forumdaki konulara cevap yazabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


 
   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim