Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu Bozkurt Belediye Voleybol Takimi 2.Ligden Çekildi!


Geçtigimiz 2009-2010 Voleybol sezonunda birinci ligden küme düserek bu sezon ikinci ligde mücadele edecek olan Bozkurt Belediyespor Erkek Voleybol takimi 2010-2011 Voleybol Lig’ine ve Tele Dünya Türkiye Kupasina katilmayacagini yazi ile Voleybol Federasyonuna bildirdi.Konu hakkinda görüslerini aldigimiz Bozkurt Belediyespor basin sözcüsü Adem Atatepe bu sezon lige ve kupaya katilmamalarinin ekonomik sebeplerden, bürokrasi ve is dünyasindan yeterli destegi alamadigimizdan ve geçen yil mayis ayinda Ankara'da yapilan toplantida Aroma Voleybol birinci ligi için iddaa isim haklarindaki kulüplere ödenecek miktarlarla ilgili yetkililerce verilen sözlerin yerine getirilemediginden kaynaklandigini ifade etti.

Atatepe, “Voleybol’da geçen sezon Türkiye Kupasinda yari final oynadik. Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas gibi reytingi en yüksek kulüplerini Bozkurt ve Kastamonu’ya getirerek gerek televizyon, canli yayin, gerekse basin v.b yollarla tanitima ve iç turizme katki yaptik, fakat yapilanlarin yeterince anlasilamadigini düsünüyoruz. Bugüne kadar bizleri destekleyen kisi, kurulus ve taraftarlara kulüp olarak tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bozkurt Belediyespor’un lig ve kupadan çekilmesi nedeni ile Bozkurt’ta oynanacak olan Tele Dünya Türkiye Kupasi ilk etabi A grubu karsilasmalari da iptal edildi.

Bozkurt Belediyespor kuralar geregi bir alt lige düsürülecek ve gelecek yil 3. lig’de yer alacak. (Bozkurt Gündem)


VOLEYBOL TAKIMI

2010 – 2011 VOLEYBOL SEZONU AROMA ERKEKLER 2. LIGI

A GRUBU

B GRUBU

NO

KULÜP ADI

NO

KULÜP ADI

1

BURSA             YENISEHIR BLD.

1

ANKARA           TED KOLEJLILER

2

ÇORUM            SUNGURLU SPOR

2

ANKARA           TVF SPOR LISESI

3

EDIRNE            KESAN GENÇLIK

3

D.BAKIR           B.SEHIR BLD.

4

ESKISEHIR      ANADOLU ÜNIV.

4

HATAY              TEDAS EDM.

5

ISTANBUL        ES SPOR

5

KAYSERI          MELIKGAZI BLD.

6

IZMIR                BORNOVA AND.LIS.

6

RIZE                  FINDIKLI SPOR

7

IZMIR                HAVAGÜCÜ

7

SIVAS               4 EYLÜL BLD.

8

IZMIR                T.F.L ALTEKMA

8

TOKAT              BELEDIYE PLEVNE

9

KASTAMONU   BOZKURT BLD. (ÇEKILDI)

9

TOKAT              NIKSAR BLD.

10

 

10

ANKARA           ÇANKAYA BLD.HOY-TUR (ÇEKILDI)

11

 

11

 

12

 

12

 

            Türkiye 2. Ligi Müsabaka Statüsü ;

I ETAP: Voleybol Federasyonu tarafindan A ve B olarak ayrilan her grup, müsabakalari kendi arasinda deplasmanli Iki     devreli lig usulüne göre oynar.

Deplasmanli Iki Devreli Lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda A ve B grubunda 1,2,3 ve 4. (Birinci, Ikinci,     Üçüncü ve Dördüncü) sirayi elde eden toplam 8 takim, Yari Finallere katilmaya hak kazanir.

1. Etap müsabakalari sonunda aldiklari puana göre yapilan siralamada Erkeklerde A-B Grubu sonuncusu 3. Lige düser.                 Bayanlarda ise  A ve B Grubunda son iki sirayi alan takimlar  3. Lige düser.

YARI FINAL: Asagidaki sekilde eslesen takimlar Yari Final müsabakalarini Voleybol Federasyonunca belirlenecek tarafsiz                 ilde Tek Devreli Lig usulüne göre  turnuva maçlari  oynarlar. Turnuva müsabakalari sonunda aldiklari puana göre 1. ve 2.                 olan takimlar Final müsabakalarina katilmaya hak kazanir.


Zama
ninda Sayin Vekilimiz Murat BASESKIOGLU'nun tesvikleriyle ve belediye baskanimiz sayin Engin CANBAZ'in gayretleriyle 1.Lige çikan takimimiz maddi olanaklarin yetersizliginden verilen vaadlerin yerine getirilmemesi sebebiyle ne yazikki suan lige çikaracak bir takimi bile kuramaz hale geldi.Umarim eski parlak günlerimize tekrar dönüp ilçemizin ve takimimizin adini salonlarda inletiriz..Sevgiler..

sahil_haber Bozkurt

Eklenme Tarihi :10/9/2010 7:11:51 PM Ekleyen :ithalatci


ilçemizin tanitiminda büyük önemi olan voleybol takiminin ligden çekilmesi çok yanlis bence bazi kaynaklarin yerine degillde takima aktarilmasi ve takimin ligde kalmasi,ilçenin birkaç yolunuin asvalt yapilmasindan önemliydi deralde.
      serkan yukariçukur10/11/2010 8:42:09 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim