Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » » » KAYMAKAMLIK “TEKNO SINIF” KAMPANYASI BASLATTI

Bozkurt Kaymakamliginca Egitime % 100 Destek Kampanyasi kapsaminda Tekno Sinif Kurma Projesi baslatildi. 

”Bir Sinif da Sen Donat Adini Yasat” sloganiyla baslatilan proje kapsaminda ilkögretim okullarinin 6.,7. ve 8. siniflarini tekno sinif haline dönüstürme çalismalarina hayirseverlerin destek vermeleri istendi.  

Bozkurt Kaymakami Halil Ibrahim Demirçin kampanya ve proje ile ilgili olarak, ”Ilkögretim okullarinda akilli sinif uygulamasina geçilmesini saglayan bir kampanya düzenledik. Bu kampanyada siniflarin, akilli tahta sistemiyle donatilmasi projesi var. Bu projeyle, fiziksel sartlarin ögrenimi zorlastirmasini degil aksine kolaylastirmasini ve motivasyonu artirmasini; tahtayi görememe, yazilari okuyamama gibi basit nedenlerle basarilarinin azalmamasini, egitim ögretimin, ezbercilikten kurtarilip görsellestirme yoluyla kalitesinin artirilmasini amaçladik. Teknolojinin nimetlerinden erken yasta yararlanip modern çaga ayak uyduran bir nesil yetissin istiyoruz. Projemize parasiyla, kalbiyle, iyi niyet dilekleriyle maddi ve manevi destek olacak bütün egitim gönüllülerine simdiden tesekkür ederim.” dedi. Kampanya kapsaminda hayirseverler tekno sinif kurabilecekleri gibi, bu sinif ekipmanlarindan (Akilli tahta, bilgisayar, projeksiyon Cihazi) herhangi biri veya birkaçi için de bagis yapabilecekler. 

                                    ILK YAKAÖREN BASLATTI

            “Tekno Sinif” projesi geçtigimiz yil Bozkurt’un Yakaören Köyü Ilkögretim Okulu tarafindan baslatilarak uygulanmis ve hayirsever is adamlarina köydeki ilkögretim okuluna “Tekno Sinif” yaptirilarak adlari verilmisti. Yakaören de basarili olan proje simdi de Kaymakamlik tarafindan uygulamaya konuldu. 

Tekno sinif kampanyasi hakkinda daha fazla bilgi almak ve kampanyaya katilmak için Kaymakamlik web: www.bozkurt.gov.tr sitesini ziyaret ediniz.

recepka

Eklenme Tarihi :10/20/2010 6:41:10 PM Ekleyen :recepka


egitim için ne yapilirsa degerdir.Kuran oku diye baslar,Hz Ali bana bir harf ögretenin kölesi olurun demistir.sehitlerin kani ile alimlerin mürekkebinin ayni derecede olmasi bunun en önemli degerinin verdiginin bir önemidir.
      imam10/22/2010 11:12:56 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim