Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » KSK Charleroi`e kafa tuttu....

Futbol

KSK Charleroi`e kafa tuttu

TFF 3.Ligi 2.Grupta ilk devreyi grup ikinci olarak tamamlayan ve zorlu ikinci devreye Antalya Kemer`de hazirlanan Kastamonuspor kamp çerçevesinde ilk hazirlik maçini dün oynadi.

Kirmizi - Siyahlilar Limak Limra Otel`e ait sahada Belçika Jupiler Ligi`nde mücadele eden ve kamp için Antalya`yi, otel olarak da Kastamonuspor gibi Limak Limra`yi tercih eden Charleroi ile karsilasti. Kastamonuspor Antalya`dan ayrilmaya hazirlanan rakibine 1-0 maglup oldu.

Charleroi karsisinda ilk devre istedigi futbolu sahaya yansitamayan Kastamonuspor 30`uncu dakikada yenik duruma düstü. Karsilasmanin ikinci devresinde Charleroi`e göre daha iyi bir mücadele ortaya koyan ve üstün taraf olan Kastamonuspor ölü toplardan birkaç pozisyon yakalasa da bir türlü gol bulamadi.

Ilk devre Fatih, Seref, Mesut, Özkan Serbest, Maksud, Emrah, Levent, Sener, Zafer ve Özkan Toprak on biri ile mücadele eden Kastamonuspor`da ikinci yari Birol, Serkan, Erdinç, Onur, Çagdas, Kemal, Hayrettin ve Ünsal`da forma giyme sansi yakaladi. Yeni transferler Recep Atasbas ve Hakan Saral`in yani sira Kaleci Savas Char-leroi karsisinda oynamadi.

nasrullahgazetesi.net

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/9/2008 7:18:34 PM Ekleyen :_AnArchy_1903


BASESKIOGLUNDAN KASTAMONUSPORUMUZA SONUNA KADAR DESTEKLERINI BEKLIYORUZ..2.LIGE CIKARSAK SERGENE SÖYLICAM KASTAMONUYA TRASFER OLSUN SERGEN ALISTI ARTI 2.LIGTE OYNAMAYA:)))
      muharre üzmez1/10/2008 11:26:18 PM
 
Milan gelse ne yazar...Dememek lazim da takimin masallahi var.Insallah alinanlar uyum saglar da 2. yari daha bi keyifle izleriz.Tabii sizi de GAZI ye bekleriz gençler
      TURAN HOCA1/10/2008 10:17:25 PM
 
Isin ucunda para oldugu sürece zor bu is
      Aykut Karagöz1/10/2008 10:02:09 PM
 
VAY BE KASTAMONUMA BAK.HEDEF 2.LIG...
      yusuf guner1/10/2008 12:16:31 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim