Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 3 Aralik Dünya Özürlüler Gününde Makam Ziyareti

3 Aralik Dünya Özürlüler Günü dolayisiyla Sakatlar Dernegi Kastamonu Subesi Baskani Serhat Yolasigmazoglu, Mali Sekreter Ahmet Çelimli, Genel Sekreter Sebahattin Büyükoral ve Üyeler Melih Akçaoglu, Günay Ozanoglu, Ismail Aynacioglu Vali Mustafa Kara’yi makaminda ziyaret etti.
 

 
Serife Baci Anitina çelenk sunumu, Saygi Durusu ve Istiklal Marsinin devaminda Sakatlar Dernegi Baskani ve yetkililerin 03 Aralik 2010 saat 14:30’da Makaminda agirlayan Vali Mustafa Kara, sizleri destekliyoruz ve basarilarinizin devamini diliyoruz dedi.
 

Dernegin çalismalari ve yürütümü hakkinda bilgiler veren Sakatlar Dernegi Kastamonu Subesi Baskani Serhat Yolasigmazoglu Vali Mustafa Kara’ya yaptigi desteklerden dolayi tesekkür etti.

Mustafa Kara günün önemini belirten konusmasinda; “Engelliler gününüzü kutluyorum bizde elimizden geldigi kadar gayret ediyoruz. Hem okullarimizda, hem saglik ocaklari, hastanelerimizde diger binalarimizda giris çikisi kolaylastiran tedbirler almaya çalisiyoruz. Yeni binalarda zaten o sekilde insa ediliyor. Tabi binalar giris çikis için yeter mi yetmez sadece binalara girip çikma meselesi degil engellilerin yasamini kolaylastirici tedbirler almamiz lazim hem is yasantilarinda kolaylastirici tedbirler, hem normal yasamlarini iyi bir sekilde devam etmesini saglayici tedbirler almamiz lazim. Dernegimizin olumlu seyler yapabilmesi için yardimci olmamiz lazim zannediyorum dernegimiz basarili bir dernek önemli hizmetler yapiyor bundan dolayi memnun oldugumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Dernegi Kastamonu Subesi Baskani Serhat Yolasigmazoglu yaptigi konusmasina; Efendim dedigim gibi tüm dünyada aynanda kutlaniyor ayni zamanda da sehrimizde kutlaniyor ancak bizler Kastamonulu engelliler olarak biraz daha mutluyuz. Malumunuz Cumhurbaskanimizdan sizler Kastamonu ile ilgili bir ödül aldiniz. Kastamonulu engellileri biraz daha sansli görüyorum. Çok güzel destekler aldik buda bizim çalisma hevesimize biraz daha katki sagliyor. Insallah bundan sonra dernegimizi ileriki noktalara getirecegiz. Zaten sizin sayenizde naçizane sakatlar derneginin disina çiktik,  bir sivil toplum olarak çalisiyoruz bunda sizin çok destekleriniz ve yardimlariniz var daha da farkli seyler sayenizde yapacagiz” dedi.

Dernegi Kastamonu Subesi Baskani Serhat Yolasigmazoglu’nun talepleri üzerine, Vali Mustafa Kara gerekli yerleri arayarak talimat verdi.

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :12/5/2010 11:28:45 AM Ekleyen :mustafa




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim