Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Vali Bektas: Havaalani bu yil sonunda açilacak

Kastamonu Valisi Erdogan Bektas, Kastamonu Havaalanini bir aksilik olmamasi halinde bu yilin sonunda hava trafigine açacaklarini söyledi.

aa / Bektas, AA muhabirine yaptigi açiklamada geçen hafta Ankara`da düzenlenen bir toplanti nedeniyle bulunmasi dolayisiyla Cumhurbaskani Abdullah Gül, Basbakan Recep Tayyip Erdogan ve Içisleri Bakani Besir Atalay ile görüserek Kastamonu ile ilgili projelerini anlattigini söyledi.

Görüsmede kentin turizm alanindaki konaklama sorunuyla ilgili bilgiler aktardigini dile getiren Bektas, konuyla ilgili mütesebbislere yer tahsis edilecegini ve Kastamonu merkeze ile sahil ilçelerine olmak üzere en az 300`er yatakli iki otel yapimiyla ilgili çalismalar yaptiklarini ilettigini ifade etti.
    

Vali Bektas, martta yapilacak ``Baskentte Kastamonu Günleri`` etkinliginin tanitimi amaciyla ilgili kurumlari da ziyaret ettiklerini kaydetti.
    

Kastamonu Havaalani ile ilgili olarak da bazi görüsmeler yaptiklarini söyleyen Bektas, Devlet Bakani Cevdet Yilmaz, Ulastirma Bakani Binali Yildirim, DHMI Genel Müdürü Orhan Birdal ile biraraya geldiklerini aktardi.
    

Geçmis dönemlerde DHMI ile Kastamonu Özel Idare arasinda bir protokol yapildigini, söz konusu protokole son seklinin verilecegini ve imzalarin tamamlanacagini belirten Vali Bektas, ``Protokol geregince DHMI üzerine düsenleri yapacak. Ihale hazirliklarina basladi. Biz de Özel Idare olarak üzerimize düsen isleri yaptik. Zaten ihale gerektiren diger isleri de ihale hazirliklarina basladik. Insaat sezonunda iki tarafinda ihaleleri bitecek. Bir aksilik olmamasi halinde Kastamonu Havaalanini bu yilin sonunda hava trafigine açacagiz`` dedi.
    

Kastamonu ile ilgili çok projesinin oldugunu dile getiren Bektas, ``Çok proje var ama söyleyecek degilim. 5 ay süre istedim. Ara sira konusacagiz ama acele etmeyecegiz. Üzerinde çalistigimiz konular olgunlastikça kamuoyuna açiklayacagiz. Su anda kamuoyuna açiklayabilecek durumumuz yok. Potansiyeli artirmak, denizlerle ve limanlarla ilgili neler yapabiliriz. Ilgaz Dagi ve havaalaninda neler yapabiliriz. Yarim kalmis tesislerle ilgili arastirmalarimiza ve çalismalara devam ediyoruz. Olgunlasmasini bekliyoruz`` diye konustu.

kastamonu postasi

Eklenme Tarihi :1/25/2011 12:00:04 PM Ekleyen :kadir


yeni kastamanu valimiz Erdogan bektas beye kastamanu,ya hosgeldiniz kastamanu hava alani bu sene açilacagi haberini okudum çok eski il olmasina ragmen bu yilara kadar geç olmasina ragmen sayin valimizin çalismalarindan dolayi basarilarinin devamini diler saygilar sunarim.
      mahmut görsoy1/30/2011 3:54:33 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim