Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » ILÇEMIZ SANAYISINE NECDET BIÇAKCIDAN CAMI GÜNVAKTIDEN IMAM

       

             21 03 2010 tarihinde  temeli atilan yeni sanayideki HACI HASAN BIÇAKCI  camisi 27 12 2010 da görkemli bir açilisla ibadete basladi. Açilisi yapilmadan önce  sözlesmeli kadro teklifi yapilmisti.

             Diyanet  Isleri Baskanliginin 10 /11 /2010  tarihinde   açiktan atama sözlü ve uygulamali  Kastamonu egitim merkezinde yapilan imtihani basariyla geçen Hursu mahallemizden Burhan GÖÇMEN kardesimiz; Haci Hasan Biçakci camiine atamasi yapildi.

              Inebolu müftülügünde bir haftalik hizmet içi kursundan sonra 10 ARALIK 2011 den itibaren görevine basladi.Burhan hocamiza aramiza hos geldinizder, yeni görevinde basarilar temenni ederiz.

              Bu yeni camimiz yakinda açilisi yapilacak olan150 üyelik  kooperatif konutlarinada bir hizmet olacaktir.Sanayideki kardeslerimizde küçük bir mescitte kendi namazlarini kiliyorlardi. Onlar içinde ibadetlerini huzurlu bir ortamda yapmalarina vesile olacaktir.

       Burhan Hocamiz    Evrenye kurankusunda bir müddet egitim gördükten sonra, Inebolu imam hatip Lisesini bitirdi.Okul hayatinda iken Kastamonuda yapilan Güzel ezan okuma yarismasinda birinciligi bulunuyor.Ogüzel sesli ezanlarini merkezi sistemden bekliyoruz.

               Ilk defa köyümüzden bir devlet memuru merkezde görev almis oldu.Bunlarin devamini bekliyoruz.Rabbim kolaylik nasip etsin.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/29/2011 1:11:07 AM Ekleyen :imam


Burhan hocamiza yeni camide görevinde basarilar diliyorum hayirli olsun.
      mahmut görsoy2/5/2011 8:54:48 PM
 
hayirli olsun burhan hoca görevinde basarilar dilerim aldigin emaneti yüce rabbim lailiyle basarili götürmeni dilerim yüce allahtan allaha emanet ol.
      ahmet göçmen*2/4/2011 10:58:00 AM
 
burhan hocam öncelikle görevinde basarilar dilerim.ayrica cami fevklade sirin olmus. tüm emegi geçenlerden rabbim razi olsun.sevindim ve gurur duyuyorum .tekrar hayirli olsun basarilar....
      murat göçmen2/3/2011 7:18:56 PM
 
sayin burhan hocamizi uzun zamandir bekliyorduk çok sevindik ayrica cami çok güzel olmus yapanlardan allah razi olsun.
      yasar görkan1/31/2011 1:05:43 PM
 
burhan hocamizin yeni görev yeri bizleri çok memnun etmistir ,inaniyorum ki bu görevi hakkiyla ve layikiyla yapacaktir.hayirli olsun ..
      baskan1/30/2011 5:35:43 PM
 
Yillardir istedigim bu görevi Rabbim nasip etti. Mevlam utandirmaz insaallah.Basta bu görevi almama vesile olan ve bana büyük emegi geçen, degerli Rasit hocama ve güzel yorumlar ve temennilerde bulunan saygi deger hemsehrilerinize cani gönülden sükranlarimi sunuyorum
      Burhan GÖÇMEN1/30/2011 11:51:35 AM
 
cami çok güzel bir eser olmus allah yapanlardan vesile olanlardan razi olsun cami imamininida köyümüzden olmasi bizi ayrica sevindirdi burhan hocamiza görevinde basarilar dilerim hayirli olsun
      osman gürgen1/30/2011 1:15:53 AM
 
Bende Burhan Hocamiza Yeni Görevinde Basarilar Dilerim Gerçekten Sevindim hayirli olsun kismet olurda yazlari aralarda olusak bizler içinde güzel bir durum tekrar hayirlisi olsun.
      Kadir karaman1/29/2011 6:40:10 PM
 
Burhan arkadasimiza yeni görevinde basarilar diliyorum.Yöremizde yetisen insanlarimizi ilçemizdeki devlet kurumlarinda görmek çok güzel bir duygu.Tekrar hayirli olsun.
      S.DEMIR1/29/2011 2:38:08 PM
 
Burhan Hocamiza Yeni Görevinde Basarilar Dilerim Gerçekten Sevindim hayirli olsun
      mustafa görkan1/29/2011 11:25:57 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim