Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu Televizyonu Normal Yayin Hayatina Basliyor

Uzun süredir test yayinina devam eden Kastamonu TV’nin Mart ayinda normal yayina geçmesi bekleniyor.
 
Güngören Merter’deki televizyon binasinda hummali çalismalara devam ediliyor. TÜRKSAT 3 A uydusu ve Frekans 12.562 mhz polarizasyon: Vertical (Dikey) Symbol/Rate: 25.000 Fec5/6 frekanslarindan yayin yapacak olan Kastamonu Televizyonu, Dünyanin dört bir tarafindaki Kastamonulularin heyecanla bekledigi televizyon hasretine de son vermis olacak.
 
Hüseyin Karadeniz /Özel Haber/ Tanitim bulusmalariyla karsilikli görüs ve fikir alisverisinde bulunulan toplantilarin ilki 3 Subat Persembe aksami, Ulusal ve Bölgesel yayin yapan Kastamonulu Sanatçi, Radyo-Televizyon program yapimci ve sunucularinin yani sira Istanbul milli piyango esnaf odalari baskani (Hemsehrimiz)Ahmet Yazici, Istanbul yufkacilar esnaf odasi baskani (Hemsehrimiz) Ayhan Ünal ve Kastamonu Televizyonu Dijital Yayincilik San. Tic. A.S yönetim kurulu baskani Aydin Dibekoglu da hazir bulundular.
 

Istanbul esnaf ve sanatkârlari odalari Birligi’nin Bakirköy deki subesin de gerçeklesen yemekli toplanti Yazar Murat Güven’in siirsel sunumuyla basladi. Kastamonu TV genel müdür yardimcisi Eyüp Sabri Atay’in açilis konusmasiyla devam eden program da geceye katilanlar Kastamonu televizyonu için görüs ve önerilerde bulundular.


Dibekoglu: Bizi biz yapan degerlerimizin degerlendirilecegi bir kanal olacagiz.
 Kastamonu Televizyonu Dijital Yayincilik San. Tic. A.S yönetim kurulu baskani Aydin Dibekoglu ise toplantida yaptigi konusmada sizlerle bir arada olmaktan çok mutu oldum dedi. Uzun süredir çok büyük ugraslarla bu günlere getirdigimiz Televizyonumuz da artik son asamalara gelindi diyen Dibekoglu, test yayininda çok kaldigimizin ve normal yayina geçemedigimizin farkindayim çekilen tüm sikinti ve streslere ve hatta yogun ugraslarimiza ragmen Kastamonulularin özledigi hayal ettigi ve sesimizin daha gür çikacagi televizyonumuz yayin hayatina baslayacak.


Herkesin, her kesimin elinden gelen destegine ihtiyaç duyduklarini belirten Dibekoglu, Bir elin nesi var iki elin sesi var atasözünü hatirlatarak birlik ve beraberligimizin kültür ve tarihimizin yani kisaca bizi biz yapan degerlerimizin degerlendirilmesi ancak bu televizyonla gün isigina çikarilmasi ve tanitilmasi mümkündür dedi.  Bu dogrultuda devam edecek yayincilik anlayisimiz kurumsal bir sirket olarak ta yerini alacaktir dedi.


Ben bu vesileyle hem toplantiya katilmanizdan hemde bize çok büyük sabir gösteren dünyanin her bir bölgesindeki degerli Kastamonulu hemsehrilerimize selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum dedi.

 

kastamonu postasi

Eklenme Tarihi :2/7/2011 5:56:33 PM Ekleyen :mustafa


Hayirlisi olsun Kastamonu artik dünyaya açilsin geç bile kaldi.
      Hüseyin demirbas2/8/2011 9:02:58 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim