Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » ILÇEMIZ ANKARA' DA TANITILDI

  16-20 Mart tarihleri arasinda Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yil 7.si düzenlenen “Baskent’te Kastamonu Günlerin”ne Bozkurt Belediyesi ve Esnaf Odasi beraber katilarak ilçemizin tanitimini gerçeklestirdiler.

 

            16 Mart Çarsamba günü Meclis Baskani Mehmet Ali Sahin tarafindan açilisi yapilan Kastamonu günlerinde önceki yillara göre katilimin daha fazla oldugu gözlendi.

 

            Istanbul’da yapilan tanitimlara göre daha yogun ilgi gören etkinliklerin tüm günleri dolu dolu ziyaretçi akinina ugradi.

 

            Bozkurt standini ziyaret eden hemserilerimizi ve siyaset adamlarini Belediye Baskani Engin Canbaz ve Esnaf Odasi Baskani Abdullah Özcan tarafindan karsilanarak agirladi.

 

            Bozkurt Standini, Meclis Baskani Mehmet Ali Sahin, Has Parti Genel Baskani Numan Kurtulmus, Kastamonu Milletvekilleri, Vali Erdogan Bektas, CHP Milletvekilleri Deniz Baykal ve Gürsel Tekin ile Prof. Dr. Ahmet Maranki ziyaret ettiler.

 

            Ilçemizde üretilen ürünlerin, ahsap islerinin ( el oymasi çeyiz sandigi, el örgüsü tabureler, ahsap sandalye masalar ve askilar) ilgi çektigi ve basarili tanitimlarin yapildigi etkinlik bugün sona erdi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/29/2011 10:10:41 AM Ekleyen :serkan




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim