Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Istanbul`da "Kastamonu Günleri" devam ediyor

Istanbul`da Pendik Belediyesi ve Kastamonu Valiligi`nin ortaklasa düzenledigi ``Kastamonu Günleri`` etkinligi devam ediyor.

``Kastamonu Günleri``nin 4. gününde, Pendik Belediye Baskani Kenan Sahin ekibiyle birlikte etkinligin yapildigi Istanbul Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezini ziyaret etti.

aa/ Etkinlikle ilgili açiklamada bulunan Sahin, Anadolu`nun doga harikasi güzellikleri oldugunu belirterek, ``Burada kabahatin büyük kismi bizim. Anadolu`ya gereken ilgiyi göstermiyoruz.

Memleketimizi çok iyi tanimiyoruz. Bunun sebebi de bazen ihmalkarlik, bazen imkansizlik. O zaman biraz farkindalik olusturmamiz lazim. Anadolu`yu Istanbul`a getirmemek gerekiyor. Çünkü, Türkiye`nin gündemini belirleyen yer Istanbul. Bir sey Istanbul`da varsa ona ilgi çok, eger bir sey Istanbul`da yoksa ilgi çok az oluyor. O zaman Kastamonu`yu gerçek anlamiyla, degerleriyle, güzellikleriyle Istanbul halkina tanitmak gerekiyor`` dedi.
    

Bu konuda belediyelerinin çalismalari oldugunu belirten Sahin, ``Pendik`te Yediveren Kültür Kardesligi programimiza Kütahya ile birlikte basladik. Ardindan da Gaziantep ile devam ettik. Simdi de Kastamonu ile devam ediyoruz. Bu etkinligimizi de Kastamonu Valiligi ve Il Kültür ve Turizm Müdürlügü ile birlikte organize ediyoruz`` diye konustu.
    

Etkinlikte hem Kastamonu`nun el sanatlarinin hem de mutfaginin tanitildigini belirten Sahin, Kastamonu`nun resimleri tablolari, turistik alanlariyla iliskili bir hafta boyunca çesitli etkinliklerin olacagini kaydetti.
    

Sahin, etkinliklerle Pendik halkinin Kastamonu`ya olan ilgisinin artmasini ümit ettiklerini ifade etti. Etkinlikler 2 Ekime kadar devam edecek

kastamonu pastasi

Eklenme Tarihi :10/1/2011 11:53:45 AM Ekleyen :kadir


kadir kardesim bu aydinlatici haberin için tesekkürler
      ahmet güner10/13/2011 1:37:05 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim