Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Bozkurtta 23 nisan kutlamalari töreninde ,egitime verdigi destek dolayisi ile Niyazi GÜNER,e bir plaket daha verildi..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 92. yili, Bozkurt’ta törenlerle kutlandi.  

Hükümet binasi önündeki Atatürk anitina çelenklerin konulmasi, Saygi Durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla baslayan törenler, ögrencilerin makamlara oturmasi ile devam etti. 

23 Nisan Etkinliklerine katilan Bozkurt Kaymakami Hayrettin Çiçek, Belediye Baskani Engin Canbaz ve Garnizon Komutani Tuncer Demir, halkin ve ögrencilerin bayramini kutladi.  

Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Ilçe Milli Egitim Müdürü Hidayet Demir yapti. Coskuyla geçen bayram programinda ögrenciler siirler okudu, folklor ve dans gösterileri yapti ve vatandaslardan büyük alkis aldi.  

Ilçede yapilan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde, çesitli etkinliklerde ve yarismalarda dereceye giren ögrencilere hediyeler protokol üyeleri tarafindan verildi. 

-Egitime Katkida Bulunanlara Plaket

Geçtigimiz yil, Egitime % 100 Destek Kampanyasi kapsaminda baslatilan ”Bir sinifta sen donat adini yasat” kampanyasina katki saglayan egitim gönüllüsü hayirsever ve dernek baskanlarina plaketleri 23 Nisan töreninde verildi. 

Ilçedeki Egitime katki saglayan,günvakti köyü dern.bask.yrd ve mhp Gebze ileç bask.vekili is adami Niyazi Güner,in yani sira  Bozkurt Ekes, Halil Eroguz,  Mustafa Alkan, Erdogan Öztas, Mehmet Tekin, Köseali ve Alantepe Köyleri Dernegi ve Hüseyin Elmaci’ya plaketleri Bozkurt Kaymakami Hayrettin Çiçek tarafindan verilerek tesekkür edildi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/25/2012 9:38:37 AM Ekleyen :baskan


Niyazi baskani tebrik ediyorum.Onu,bizi,hepimizi kastamonuya tanitmanin yolunu açan egitime ve insana yatirimi ögreten bir degerli insani daha bu vesile ile hatirliyorum da ..Turan hocamiz aklima geliyor.Hepsinden allah razi olsun
      adem5/3/2012 11:29:01 AM
 
Egitim için ne yapilirsa degerlidir.Niyazi kardesimize bu katkisindan ve öncü olmasindan dolayi ALLAH niyetine göre versin.
      Rasit Hoca4/28/2012 2:41:53 PM
 
niyazi bsk hizmetlerinin devamini diliyor islerinin hayrini ömrünün hayirli uzun olmasini temenni ediyor SAYGILAR sunarim
      mehmet TURNACI4/27/2012 7:29:22 AM
 
Niyazi baskani bu himetlerinden dolayi kutluyor ve tesekkür ederim ..
      kadir karaman4/26/2012 5:06:18 PM
 
Egitime katki saglayan hayirsever is adamlarimiza tesekkür ederiz.
      hüseyin demirbas4/25/2012 10:34:24 PM
 
niyazi baskana tesekkür etmekten yorulmadik yinede tesekkür ediyoruz allah senden razi olsun.
      m.karagöz4/25/2012 1:23:32 PM
 
bozkurtumuza hizmeti geçen herkezden allah razi olsun,niyazi güner bey her zaman ki gibi yine hayirseverlikte ön saflarda yerini almis.tesekkürler.
      bozkurtlu4/25/2012 9:55:53 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim