Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » DERNEGIMIZDEN ÖNEMLI DUYURU..

Dernegimiz 2004 yilinda , dernegin tüm imkanlarindan faydalanmak için  üye olup evlenen ve bir daha dernege ugramayan  kisiler yüzünden yeni tedbirler almis bu kisilere özel statü uygulamisti.Ama baktik gördük ki  bu uygulama da demode oldu masraflar karsilanmadi bu uygulamayi bir çok yeni üyemiz de istismar etti .yani evlenmek için geldi kendisi için 500 tl ye yakin masraf yapildi ama o bir daha dernege ugramadi ve onu üyelikten çikartmak zorunda kaldik.bu bu bunun gibi istismar edenleri önlemek ve diger üyelerimizin haklarini korumak için 01 05 2012 35 kisilik yönetim kurulu toplanarak asagidaki karari aldik. tüm  üye ve halkimiza duyurulur.saygilarimizla.                                                                                                   

                                                                                                                          

GÜNVAKTI KÖYÜ DERNEGINDEN ÖNEMLI DUYURU….01 05 2012.

Dernek yönetim kurulumuz,01 05 2012 tarihinde yaptigi toplantida ,05 01 2004 yilinda aldigi karara ilaveten,yeni aldigi karari tüm üyelerimize ve üye olacak köylülerimize önemle duyurur..

Yeni  üye olacak üye adaylarindan 01 05 2012 tarihinden sonra dernegimize katilim payi adi altinda üye aidati disinda bir defaya mahsus olmak üzere bagis makbuzu mukabilinde 100 tl [yüz tl ] alinmasina oy birligi ile karar verilmistir.bu karar dernegimizin kurulusundan bu yana üye aidati ödeyen üyelerimize haksizlik olmamasi ve dernegimize alinan mülk ve yapilan hizmetleri göz önünde bulundurularak alinmistir..

Dernegimize üye olmayan sadece evlenme zamani üye olmaya gelen dernek mesaj ve diger hizmetlerden yararlanmak isteyen için 2004 yilinda bunlarla ilgili bir karar alinmis ve bu güne kadar  uygulama yapilmisti.yönetim kurulumuz 01 05 2012 tarihinde toplanip aldigi yeni kararla uygulamada olan,yeni üye olacaklar için geriye dönük bir yillik üye aidati ve mesaj parasi  alinir yerine,bir yillik üye olmali sartini getirmistir.

Evlenecek kisinin üyeligi bir yilindan fazla ise hiçbir sart aranmadan her türlü imkanlardan ücretsiz yararlanir.

Dernek hizmetlerinden faydalanmak için üye olmaya gelen bir yilini doldurmamis  damat adaylarindan,1-katilim payi.2-dügüne gidecek çiçek parasi.3-mesaj parasi.4-içinde bulundugu yilin üyelik aidati.5-dügünde takilacak altin parasi alinmasina oy birligi ile karar verilmistir., bu sartlari kabül etmeyen üye adaylarinin üyeligi kabül edilmez,bu karar baskan, yönetici ve en yakini da olsa geçerlidir.

Evlenecek kisi kiz ise babasinin en az bir yillik üye olma sarti aranir,babanin üyeligi bir yildan az ise,ona da  yeni evlenecek damat adayi prosedürü uygulanir.ögrenci,askerligini yapmamis yani 18-22 yas arasi gençlerimizden, ögrencilerimizden ve imkani olmayan üyelerimizden üye aidati alinmaz. 18-22 yas arasi veya  ögrenci olupta evlenmeye karar veren olursa ,o artik yetiskin bir adam sinifina girmistir,onada yeni üye olmus prosedürü uygulanir ve dernek imkanlarindan yararlanir.kabül etmez ise  dernek imkanlarindan faydalanamaz..

Yönetim kurulu karari ile veya kendi istegi ile üyelikten çikanlar dernek imkanlarindan faydalanamaz,ancak yeniden üye olmak isterse ,olusan sartlari yerine getirmek suretiyle yönetim kurulu karari ile yeniden üye olma imkani vardir.

NOT..bu konularla ilgili ihtiyaç duyuldugu takdirde yeni kararlar alinmasi ve üyelere duyurulmasi yönetim kurulumuzun görevidir. DUYURULUR.

                                     KASTAMONU-BOZKURT-GÜNVAKTI KÖYÜ.

                                             Sosyal yrd.ve day.dern.yön.kurulu

 

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :5/30/2012 9:45:38 AM Ekleyen :baskan




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim