Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 3 HAZIRAN BIRLIK DAYANISMA VE KAYNASMA PIKNIGIMIZ ÇOK GÜZEL GEÇTI..

3 haziran Pazar çavusbasi  [neydi deve geçidi ]  piknik alaninda 3 cüsünü ,toplamda  13 cü piknigimizi gerçeklestirmis olduk..ilk piknigimizi 2000 yilinda Belgrat ormaninda  yaptiktan sonra 13 yil dir bu etkinligi yapiyoruz.bir yil piknik yeri  bulamadigimizdan yapamadik  o yil orman,göller ve diger mesire alanlari çikan yanginlar sonucu yasaklanmisti yanginlarin çikma sebebi ise vatan hainleridir.

3 haziran piknigimiz çok güzel geçmesi yani sira hiçbir olumsuzsuzlugun olmamasi da o kadar güzeldi.yiyecek malzemelerinin sinir tanimadigi o güzellik görülmeye degerdi.yapilan yarismalar ,hediye çekilisleri,özel canli müzik velhasil piknigi kaçiran çok sey kaçirmis oldu.   dernegimize hisse bagisinda bulunan murat çukura plaket verildi.is adami Ahmet rüzgar çekilis için bir bisiklet hediye etti.   piknigimize katilan özel misafirlerimizde vardi.bozkurtluluar dern.bask.sn Bozkurt ekes  sen mah dern yeni ve eski dern baskanlari bozkurtlular dern bask yrd Mehmet palaz ,kocacam köyü dern.eski baskani  Mustafa adatepe,kestane sökü dern bask. Mehmet tekin, eczaci hayirsver is adami eyüp kaya kasder kadin kollari baskani sn feriha kuz,ve esi  elektronik müh Oktay kuz .gelemeyip de telefonla katilanlar ,sen mahalle dern.onursal bask. Sn Mehmet turnaci,  köyde oldugu için aramiza katilamayan bask yadimcilarimizdan sn murat karakilçik ve Mehmet karagöz.  Deliktas  dernek baskani Mehmet temel.bozkurtlular dern önceki baskani ve bozkurt belediye baskan adayi sn hasan kuz,Beykoz belediye bask danismani isa sucuoglu  aklimiza gelenler bunlar.

Piknigimize bizzat katilan degerli üyelerimize ,misafirlerimize,ve telefon ile katilan sevgili dostlarimiza ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkür ediyoruz..

GÜNVAKTI köyü dern.yön .kurulu

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :6/4/2012 10:25:55 AM Ekleyen :baskan


bu seneki piknigimiz den çok memlun olduk hersey on numara
      Aziz ÇüRGüÇ6/30/2012 5:36:20 PM
 
MEVLAM birliktelginizi daim kilsinhayirli hizmetlerinizde kolayliklar dilerim SAYGILARIMLA
      mehmet TURNACI6/4/2012 10:04:09 PM
 
piknigimiz herzamanki gibi çok güzel geçti. emegi geçenlerden ve bizleri bir araya toplayan herkeze tesekkür ederiz.
      ferhat karagöz6/4/2012 5:10:16 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim