Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » VE NIHAYET SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

                         VE NIHAYET  SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

 

         Bu aksam (7 mayis 2013)  kavakca ve hursu mahallemizinde katildigi umumi toplanti yapildi.

        Toplantiya köyümüzün muhtari, ihtiyar heyeti   ve halkin büyük bölümü  katildi.Mustafa kaptan rahatsizligi dolayisiyla katilamadi.Muhtarimizin verdigi bilgiye göre daha önce valilik ve kaymakamligin talep ettigi  100 bin tl ye ek olarak 40 bin Tl daha talepte bulunuldugunu açikladi.Bu 40 bin tl nin da 31 mayis 2013 tarihine kadar  yatirilmasi gerektigini bildirdi.Bu paraninda tamamlanmasi için     her abonenin toplamda ödemelerini 1000 Tl ye tamamlamasi gerektigi karari alindi. 1 Haziran 2013 tarihinden sonra su almak isteyen sahislardan daha önceki karara dayanilarak 2500tl alinmasina karar verildi.

        Muhtarimiz bu aksam yapilan toplantinin amaci bu paralarin bir an önce toplanip kaymakamligin ihaleye çikarip su isinin yaza girerken baslanip,biran önce bitirilmesinin önemine isaret etti.Halkimizin bu iste duyarli olmasini ,akraba ve çevresine bu isimizin önemini hatirlatmasini istirham etti.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :5/8/2013 12:01:18 AM Ekleyen :imam


bu sefer insallah köyümüz suya kavusacaktir,bu haberi mesaj ile üyelerimize duyurduk.üyemiz olmayan köylülerimize de üyelerimiz kendi yakinlarina haber vererek duyurabilirler.ÖNEMLI 1 haziran dahil 1 haziran 2013 tarihinden sonra su almak isteyenlerden 2500 tl alinacagi bir köy heyeti kararidir..
      baskan5/9/2013 11:25:04 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim