Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » KÜLTÜR ve TURIZM AMAÇLI BURSA GEZIMIZ,REHBERIMIZ SAYESINDE ÇOK GÜZEL GEÇTI..

Bu yil ülkemizin güzel illerinden bursa yi gezdik,gördük ,ögrendik ve tanidik..rehberimiz elvan hanim bizlere bursa yi çok güzel anlatti manevi ve tarihi güzelliklerini gördük,Uludag eteklerinde süper  bir kahvalti yaptik,öglende ulu camii nin yaninda bursa Iskender kebap yedik,ve bursanin en güzel yerlerinin bir kismini ancak gezebildik.anlatamiyorum yasamak lazimdi .tüm hemserilerime bursayi görmeleri tavsiyesinde bulunuyoruz..

Bursa gezimiz kisca su sekilde oldu..

BursaULU CAMII nde sabah namazi kilinip sonrasinda rehberimiz esliginde ULU CAMII nin yapilisindan bu güne özelliklerini ve maneviyatini anlatti.

Sonra Uludag yolunda,SEYRU SEFA da güzel bir kahvalti yaptik.

Kahvalti sonrasi BURSA nin manevi günesi,EMIR SULTAM hazretlerinin kabrini ziyaret ettik.

Sonra sanat günesimiz zeki mürenin kabrini ziyaret ettikten sonra kisaca hayati hakkinda bigi aldik.

BURSA,nin simgesi olan YESIL KÜLLIYE yi ziyaret ettik,sonra çelebi sultan Mehmet in türbesi camisi medressi ziyaretleri.

Sonra Osmanlinin kurucusu OSMAN GAZI ,nin kabrini ve oglu bursanin fatihi organ gazinin kabrini ziyaret ettik.

Sonra bursa ulu camiinin ilk müezzini ve aziz mahmud hüdai nin hocasi üftade sultan in kabrini ziyaret ettikten sonra,ögle namazini ulu camii de kildik,sonrasi bursanini meshur Iskender kebabini yiyerek yorgunluk attik..

Bursa kapali çarsisin da bir saat lik alis veris molasindan sonra,ANKARA yolu üzerinde 700 yillik cumali Kizik köyüne haraket ettik..

Cumalikizik köyü kinali kar dizisinin çekildigi mutesem bir tarihi köy izlenimi birakti bizler de .neredeyse köyün her evi turizm e açilmis,çay. Kahvalti, yemek,ne ararsaniz bulabilirsiniz bu evlerde .yöresel yiyeceklerin satildigi köy meydanin da insanlarin sicakkanli,güler yüzlü oluslarini gördük.kisaca bursa gezimiz ,rehberimizin güzel sunumu ve gezimize renk katan yöremizin turizm sirketi SONER TURIZM  ile birlikte süper bir gezi oldu..tesekkürle elvan hanim,tesekkürler SONER TURIZM..

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :5/19/2013 11:45:33 PM Ekleyen :baskan


güne sabah namazi ile basladik,ulu camii'nin o muhtesem güzelligini gördük daha sonra güzel bir kahvalti yaptik bir çok tarihi yeri ve türbeleri ziyaret ettik bursaya kus bakisi bakan bir yerden bursayi gördük zeki müren'in mezarligini gördük, daha sonra cumalikizik köyüne gittik ve bursa gezimizi bitirdik bütün bursa gezisi boyunca rehperimiz elvan hanim sürekli bizim yanimizda oldu ve bize bursanin güzelliklerini teker teker anlattikendisine çok tesekkür ediyoruz tabi ki bunun yani sira bu geziyi düzenleyen sevgili baskanimiza da çok çok tesekkür ediyoruz isin ey iyi tarafi biz gençler hiç sikilmadik ve bizim için çok güzel bir haftasonu oldu ben sahsen gençlerin buraya yazii yazmasini öneriyorum bu arada ''günes basima geçti bir sapka olaydi iyi olurdu bi de baskanim bana gezide piknik için birsey söylemistiniz bunu size piknikte hatirlatirim :)))'' ama herseye ragmen çok güzel bir bursa gezisi oldu darisi diger gezilerimizin basina insallah :)
      Sevde Görkan5/20/2013 9:21:43 PM
 
helal olsun sizlere bir çok dernek tabela dernegin ileri gidemiyor,bildigim kadari ile 1996 yilinda kurdunuz galiba bu dernegi .bakiyorum da heyecaninizdan bir sey kaybetmiyorsunuz.bu yönetim kurulundaki dinamik baskani da atesliyor galiba tebrikler hepinize ..kestane sökülü..
      bozkurt lu5/20/2013 8:16:32 PM
 
bursa gezimiz sabah namazini ulu camide kildiktan sonra uludagin eteginde çok güzel bir kahvalti yaptik manevi ve tarihi güzellikleri gördük biraz yorucu olmasina ragmen aksam üzeri cumali kizik köyü bütün yorgunlugumuzu aldi ve gercekten baskanimizin dedigi gibi gidip görmek yasamak lazim hekese tavsiye edebilirim tabi bu güzellikleri ve manevi tarihi güzellikleri bizlere anlatan gezdiren rehberimiz elvan hanimindaemegi vardir elvan hanima geziyi düzenleyen emegi gecen herhese çok tesekkür ederim insallah seneyede ayni güzellikte gezmeyi nasip etsin
      aziz karagöz5/20/2013 6:30:22 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim