Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » KÖYÜMÜZDEN HABERLER

            Bu gün 1 Mart 2014 cumartesi.Deliktas tepelerinde karda olsa erikler , seftaliler çiçeklerini açti, findiklar kedi kulagi kadar yaprak  gösterdi.Fadanlar büyüdü. Yaz geldi hadi bakalim arabayla köyedogru gidelim diyenler   içinde;  kendim dün aksam kastamonudan geldim,  yerler don, palam palam kar yagiyor, Hatirlatmak  bizden.

     Siyasete gelecek olursak;Muhtarimiz  gençlere yol açtigini açikladi bir anda  3 aday kendini gösterdi.Ahmet KARAGÖZ,Salim KARAGÖZ,Salih ÇÜRGÜÇ  su anda görev için adayligini açikladi.Adaylarimiza basarilar dileriz.Belediye baskan adayi OLAN Mustafa ÇUKURKOL un  çalismalarida devam ediyor.Il genel meclis adaylarida MHP Ismail GÖKSEL,Ak partiden Cemalettin SARI ilk siralari aldilar.Iliside ise Köyümüzdeki Mehmet ustanin oglu Satilmis GÜNER , Hasan KÖSE ve Basri KURUM su an muhtar adayi görünüyor.

  BUNLAR BENIM DUYDUKLARIM YARIN NE OLUR BILEMEM.         

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/1/2014 11:11:02 PM Ekleyen :imam


saygideger rasit hocam,verdigin haberler için tesekkür ediyorum.aday arkadaslarima huzur içinde yaris olmasini ve bu yaris sonrasi yine eskisi gibi birlik ve beraberligimizin devam etmesini temenni ediyorum..gençlerin önünü açmak için aday olmayan muhtarimiz Hüseyin GÖRKAN,a gelince ,onun bu köy için yaptigi hizmetler asla unutulmayacak .o bizim gönlümüzün en güzel yerine her zaman kalacatir.bu sözlerimi tüm samimiyetimle söylüyorum.muhtarimiz için ayri bir özel haberi ileride yapacagiz. tüm bu gelismeler ,adaylar vs köyümüze ve ilçemize hayirli olsun.
      baskan3/3/2014 10:54:55 AM
 
Hocam sag olasin böyle güncel heberlerden bizleri bilgilendirdigin için siyasete gelince muhtarimiza simdiye kadar özverili bir sekilde çalismalarindan dolayi ALLH CC Razi olsun yeni seçilecek muhtarimiza simdien basarilar dilerim.
      Kadir karaman3/3/2014 9:58:31 AM
 
hayirli olsum
      niyazi güner3/3/2014 9:55:45 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim