Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Bozkurt Ekes, Dualarla Görevine Basladi

  Bozkurt’ta Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye baskanligina seçilen Bozkurt Ekes, mazbatasini aldiktan sonra Belediye önünde düzenlenen törenle görevine basladi.

Merkez Camisi Imam Hatibi Mustafa Aslan’in dualari ve kesilen kurban ile baslayan törende ilk konusmayi, AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi Ibrahim Günaydin yapti. Günaydin, “Seçmen her zaman haklidir. Sizin seçiminize saygi duyuyoruz. AK Parti olarak bize verdiginiz destek için de tesekkür ediyor, seçilen baskanimizin yanindayiz. Memleketimiz için yapacagi çalismalarda beraberiz” dedi.

MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hasan Acar ise, “Ilçemiz için yeni bir dönem basladi. Yolumuz uzun, isimiz zor. Hizmet için çiktigimiz bu yolda sizleri yanimizda görmek, desteginizi arkamizda hissetmek istiyoruz” sözleri ile ilçeye güzel hizmetler yapmayi hedeflediklerini söyledi.

Bozkurt’un yeni belediye baskani Bozkurt Ekes ise konusmasinda, ilçede bundan sonra AK Parti veya MHP ayriminin olmadigini ifadelerini kullanarak, “Bundan sonra Bozkurt var. Çok zor bir gömlegi giydigimizi biliyoruz. Biz seçim çalismalarinda size anlatiyorduk 4 trilyon borcumuz var, gayri resmi borcun da ne kadar oldugunu bilmiyoruz diyorduk. Gözünüz aydin, borcumuz 4 trilyon degil, 6 trilyon. Bir trilyon da gayri resmi borcumuz var. Neden zor bir gömlegi giydigimizi bilmenizi istiyorum. Bu güne kadar ben Bozkurtlularin nasil avutuldugunu mazbatayi aldigim gün ögrendim." dedi.

Belediye’nin kredi çekecek limitinin olmadigini belirten Ekes, “Bizden bunu niye sakladiklarini da çok iyi anlamissiniz, çok güzel cevapladiniz. O kadar güzel cevapladiniz ki, yalanla, dolanla, bu isin olmayacagini gösterdiniz. Bozkurt’ta son 10 yilda hiçbir sey yapilmamasinin nedeni de belki buydu. Bunu bazilariniz biliyordu, bazilariniz da bilmiyordu size anlattilar dediler ki 'borcumuz yok, yalan söylüyorlar.' Gördünüz mü yalani iste 6 trilyon. 1 trilyon’da gayri resmi borç. Simdi çok merak ediyorum Bozkurt’u terk edip de gidenler ne yapacaklar. Sapka düstü kel göründü. Bizim bahanemiz yok. Seçimden önce size verdigimiz sözleri mutlaka yerine getirecegiz. Bes yil sonra verdigimiz sözlerin hesabini bizden soracaksiniz” dedi.

Belediye’ye 'Beyaz Masa' birimi kuracaklarini belirten Baskan Ekes, daha sonra makaminda tebrikleri kabul etti. Ekes, kendisine çiçek gönderilmemesini, çiçek göndermek isteyenlerin ögrenciler için bagista bulunmasini istedi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/7/2014 5:55:37 PM Ekleyen :serkan


BOZKURT.un basina bozkurt gelecek slogani gerçek oldu ve bozkurt EKES belediye baskani olarak tarihe geçti.bu zor görevinde kendisine basarilar dilerken her zaman yaninda olacagimizi belirtmek isterim.
      Ahmet GÜNER4/10/2014 5:17:25 PM
 
bozkurt baskanimizi tebrik eder barilar dilerim kazanamn her türlu bozkurt oldu
      niyazi güner4/10/2014 9:05:26 AM
 
Yeni seçilen belediye baskanimiz Bozkurt Ekes Beye basarilar dilerim .
      Kadir karaman4/8/2014 9:19:09 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim