Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 2015-2018 DÖNEMI YENI YÖNETIM HAYIRLI OLSUN

       DERNEGIMIZDE 22 SUBAT PAZAR GÜNÜ GERÇEKLESEN 8. GENEL OLAGAN KURULUNA KATILIM OLDUKÇA FAZLAYDI. BOZKURTLULAR DERNEGI BASKANI VE YÖNETICILERI, BOZKURT ILÇESINE BAGLI DIGER KÖY DERNEK BASKANLARI VE YÖNETICILERI, AYRICA SIYASI PARTI TEMSILCILERI, DERNEGIMIZIN DEGERLI YÖNETICILERI VE ÜYELERI SON OLARAK ISMINI SAYAMADIGIMIZ KIYMETLI MISAFIRLER BU ÖZEL GÜNÜMÜZDE BIZLERI YANLIZ BIRAKMADIKLARI IÇIN SÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.


       ÇOK DEGERLI BASKANIMIZ AHMET GÜNERIN BASKANLIGINDA 16 YILI GERIDE BIRAKAN DERNEGIMIZ BU SÜRE ZARFINDA ÇOK ÖNEMLI VE GÜZEL FAALIYETLERE IMZA  ATMISTIR. BU FAALIYETLER SAYMAKLA BITMEZ. TABIKI BASKANIMIZ AHMET GÜNER' IN DE DEDIGI GIBI YÖNETIM KURULU ARKADASLARIMIZIN DA EMEGI VE FEDAKARLIGI SAYESINDE BU GÜZEL ISLER ALLAHIN IZNIYLE GERÇEKLESTI. BASKANIMIZ AHMET GÜNER BU DÖNEM BASKANLIKTAN EMEKLI OLDU VE BIZLERE ENGIN TECRÜBELERINI VE 16 YILLIK YOL ARKADASLARIYLA BERABER ÇOK DEGERLI BIR MIRAS BIRAKTI. BIZLER YENI YÖNETIM OLARAK FAZLASINI HAKEDEN BASKANIMIZI O GÜN BIR PLAKETLE ONURLANDIRMANIN MUTLULUGUNU YASADIK. BASKANIMIZ, AHMET ABIMIZ TABIKI DINLENMEYE ÇEKILSEDE HER ZAMAN BIZLER ONUN TECRÜBELERININ TUTTUGU ISIK ILE YOLUMUZA VE HIZMETLERIMIZE DEVAM EDECEGIZ. ESKIMEYEN EFSANE BASKANIMIZ AHMET GÜNER ABIMIZE ÇOK TESEKKÜR EDIYORUZ VE YÜCE RABBIMIZIN ONDAN RAZI OLMASINI DILIYORUZ.


        YENI YÖNETIM DERNEGIMIZIN KURUCULARINDAN VE KURULUSUNDA BU GÜNE KADAR BASKAN VEKILLIGI YAPAN, TECRÜBELI VE DENEYIMLI SALIH KARAGÖZ BASKANLIGINDA OLUSMUSTUR. BASKAN VEKILIDE YINE DERNEGIMIZIN ÇALISKAN VE TECRÜBELI ISMI KADIR KARAMANDIR. YÖNETIMDEKI UFAK DEGISIKLIKLERLE BERABER OLUSTURULAN YENI YÖNETIME GELECEK DÖNEM YAPACAKLARI FAALIYETLERDE BASARILAR DILIYORUZ. AYRICA ESKI YÖNETIMDEN, DINLENMEYE ÇEKILEN VE BU DERNEK IÇIN ÇOK ÇALISIP FEDAKARLIK GÖSTEREN ABILERIMIZE ÇOK TESEKKÜR EDIYORUZ. YÜCE RABBIMIZIN ONLARDAN RAZI OLAMASINI DILIYORUZ.

        DERNEGIMIZ ALLAHIN IZNIYLE KÖYÜMÜZ IÇIN VE KÖYÜMÜZ INSANLARI IÇIN HERZAMAN FAYDALI HIZMETLER VERMEYE DEVAM EDECEKTIR. ÜYELERIMIZDEN DERNEGIMIZE SAHIP ÇIKMALARINI, ÇOCULARINA BU DERNEGIN KÖYÜMÜZ VE KÖYÜMÜZ INSANLARI IÇIN ÇOK ÖNEMLI OLDUGUNU ANLATMALARINI ISTIYORUZ. ÇÜNKÜ GELECEKTE BU KIYMETLI MIRASI ONLARA BIRAKACAGIZ. YÜCE RABBIM YENI BASKANIMIZ SALIH KARAGÖZ' Ü VE DEGERLI EKIBINI UTANDIRMASIN DIYORUZ. DERNEGIMIZIN BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/23/2015 12:42:12 PM Ekleyen :ferhat_3437


Degerli dostlarim,öncelikle yillarca baskan vekilligi yapan salih karagöz baskanliginda olusan yeni yönetim kurulunu tebrik eder ,köyümüz,ilçemiz ve memleketimiz için hayirli hizmetlerde bulunmalarini dilerim.biliyorum ki bu arkadaslarimiz bu hizmet bayragini daha ileri götüreceklerdir.onlara güvenim sonsuzdur.zaten bu arkadaslarla dernegimizi bü günkü dürüma getirdik ,onlardi bas aktörler.biz sadece onlara abilik yaptik .dostlarim rabbim yar ve yardimciniz olsun hez zaman sizlerle gurur duydum,yine ayni gururu yasatacaksiniz bana bunun bilincindeyim.bir büyügünüz olaak her zaman yaninizdayim unutmayin.saygilarimla .
      Ahmet GÜNER3/2/2015 8:48:57 AM
 
birbirinden degerli yönetim kurulu arkadaslara simdiden basarilar diliyorum dernek üyesi arkadaslara aidatlarini geciktirmemelerini rica ediyorum biliyorsunuz ki dernek aidatlar varsa var oluyor .
      cemalettin yanar2/28/2015 5:31:15 PM
 
yeni yönetime basarilar dilerim allah utandirmasin
      cemal cürgüc 2/25/2015 6:41:48 AM
 
kongremizde ahmet baskanimiza dernegimize katkilarindan dolayi plaket verilmesi çok güzel ani oldu yeni yönetim kuruluna bundan sonraki görevlerinde basarilar dilerim her sey günvakti için
      mustsfa görkan 2/23/2015 11:14:27 PM
 
YENI YÖNETIM HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN. DURMAK YOK ÇALISMAYA DEVAM :))))
      FERHAT KARAGÖZ2/23/2015 12:43:39 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim