Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Mehmet Yildirim: "Türkiye`yi Kastamonululastiracagiz"

Istanbul’daki 1,5 milyon Kastamonulu için büyük önem tasiyan Kastamonu Dernekler Federasyonu’nun gerçeklestirdigi ilk toplantida birlik mesajlari verildi. Iste toplantidaki konusmalar…

Toplantidaki ilk konusmayi KAS-DER-FED Baskani Hidayet Yünsel yapti.

 

Hidayet Yünsel – KAS-DER-FED Baskani

 

Hidayet Yünsel, 23 yillik uzun bir yolculuktan sonra ‘federasyonla’ birlik çatisini olusturmada Kastamonu dernekçiliginin önemli bir asamaya geldigini söyledi.

330 civarindaki ilçe derneklerimizden  köy derneklerimize kadar herkes üstüne düsen görevi yapmistir diyen Yünsel, “KASDER ile KAS-DER-FED ayri düsünülemez. Ayri hedefler ortaya koymak olmaz, Çünkü dernekler olmadan KAS-DER-FED olmaz.” dedi. Yünsel, "Idealimiz saygin ve etkin bir kurum olmak, iddiamiz ise %10 unu teskil ettiiimiz Istanbul`da sayimiz oraninda temsil hakkidir."  diye konustu.

 

 

Saim Eskioglu – Gönen Kaymakami (Istanbul eski vali yardimcisi)

 

Saim Eskioglu, “Kastamonu sevdalisi olmanin gerekleri var; o da memlelet ve millet sevgisidir. Istanbul’da çalistigim 6 yil boyunca Kastamonulular’a gücümün yettigi kadar sahip çikmaya çalistim” dedi. Eskioglu, konusmasinda Kastamonulular olarak  yapilmasi gereken 5 maddeyi siraladi. Siyaset, yerel yönetimler, bürokrasi, is ve ticaret hayati ile hizmet sektörü. Eskioglu bunlarda söz sahibi olmamiz gerekiyor diye konustu. Gönen kaymakami Eskioglu, “Simdi geldigimiz noktada ‘Gönen’den niye geldim, KAS-DER-FED’in önemini anlatmak için geldim, fizanda bile olsa yine gelirdim’ dedi.

 

Mehmet Yildirim –CHP Kastamonu  eski milletvekili

 

Örgütlenmeseydiniz Bagcilar Belediye Baskani’nin ne isi vardi burada diyen Mehmet Yildirim, örgütlü olmanin önemine degindi.  Yildirim “ Amacimiz Türkiye’yi Kastamonululastirmak. Kastamonu anlayisini yayginlastirmak “ dedi. Yildirim sözlerini söyle sürdürdü: “Geldigimiz noktada, Kastamonulu marketten alisveris yapacagiz, Kastamonulular’i yanimizda çalistiracagiz, KASDER’i , KAS-DER-FED’i bir marka yapacagiz. Siyaset degil, projelerimizi ortaya koyacagiz, önerilerde bulunacagiz “ Istanbul’da ögrenci yurtlari yapilmasi için isadamlarina çagrida bulunan Mehmet Yildirim, “ögrencilerimizi suç örgütü gibi sayilan birilerinin eline birakmayalim” dedi.

 

Mehmet Yildirim konusmasinda ayrica Kastamonuspor’a da degindi. Kasder ve KAS-DER-FED ile Kastamonuspor için tabana yönelik çalismalar yapilacagini , kulübe yardim amaciyla 16 Mart’ta Bagcilar’da konserli bir toplanti düzenlenecegini söyledi. Yildirim sözlerini Seyh Saban-i Veli ile Atatürk’ün sözleriyle bitirdi. “Gelene güle güle, Gidene güle güle, Her isiniz güle güle olsun, Ne mutlu Türküm diyene…

 

Yücel Gündogdu - KASDER Baskani

 

Yücel Gündogdu, Ben siyasetin derneklere girmemesinden yanayim ancak sunu da unutmamali siyaset de olmazsa olmaz. Yetistirdigimiz degerlerin arkasindan gitmek gerekiyor. KAS-DER-FED’i ben kurdum, KAS-DER-FED benim çocugum. O simdi emekliyor, yarin yürüyecek ve insallah kosturacagim. ” dedi. Bu yapiya sahip çikmamiz gerekiyor diyen Gündogdu, kirici olmamaliyiz diye konustu. KASDER baskani Gündogdu, önümüzdeki kisa sürede yapacaklari 3 projeyi de paylasti. Bagcilar’daki yurt, Sepetçioglu Ekibi ile Sivil Toplum Kuruluslarimizi kurumsallastirmak diye açikladi.

 

Mehmet Serdaroglu – MHP Kastamonu milletvekili

 

Hepimizin ortak paydasi var o da Kastamonu sevgisi, Kastamonu sevdasi diye sözlerine baslayan Serdaroglu, Kastamonu’nun göç vermesinde Cumhuriyet Hükümetlerinin yaptigi eksikler oldugunu tüm hükümetlerin basarisiz oldugunu söyledi. Bunu tersine çevirmek için STK’lara büyük görev düstügünü belirten Serdaroglu, göçü durdurmak mecburiyetindeyiz dedi.

 

Toplantida, Ak Parti Istanbul Il Baskan yardimcisi Kemal Akar, CHP Istanbul eski il sekreter yardimcisi Muhittin Tigli, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagrici da birer konusma yapti.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/4/2008 9:36:55 AM Ekleyen :recepka


birlik ve beraberlik için yapilan bu tür organizasyonlarin ara verilmeden daha sik yapilmasi taraftariyim ,çünki artik siyasette temsil noktasinda bir yerlere gelip nufusumuz orantili idarecilerimiz olmali fikrini savunuyorum,.
      Ahmet GÜNER2/4/2008 12:27:46 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim