Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Levent Zihnioglu`nun `Bir Engin Yolculuk` kitabi çikti

Kastamonu`yu farkli bir bakis açisi ile anlatan "Bir Engin Yolculuk" adli kitap yayinlandi.

Çogumuzun iç yolculuklarina çikmaya yeni yeni basladigi bu günlerde “Bir Engin Yolculuk” karsimiza tesadüfen çikmamis olmali. Bu iç yolculuguna çikmadan yanimiza neler aliriz, yolda ve gittigimiz yerlerde neler bulur bizi, bütün bu sorularin cevaplari ne denli öz’ümüze yaklasabildigimizle ilgili sanki.

“Bir Engin Yolculuk”, dostlarla yapilan, bazen nostalji bazen de günümüz hayati arasinda baglar kuran, tatli bir anlatimla kalplere uzanan bir yolda, Kastamonu’da geçer.

Bu güzel yolculuga varis noktasi olan Kastamonu belki de baslangiç oluverir birden sizlerin iç yolculuklarinizda kimbilir.

Levent Zihnioglu tarafindan kaleme alinan kitabin tanitimi 03/02/2008 Pazar günü Kastamonu Dernekler Federasyonu tarafindan hazirlanan “Sivil toplum yapimizin bugünü ve Yarini” adli toplantida yapildi.

Kitabin dikkat çeken bir özelligi; her baskidan 1000 adet kitabin Kastamonu Dernekler Federasyonu tarafindan hazirlanan ve 2008-2009 ögretim yilindan itibaren hizmete sunulacak olan “Bir Burs Bir Gelecek” adli üniversite bursuna bagislanmasidir. Burs için özel olarak hazirlanan 1000 kitap Federasyon toplantisi sirasinda satisa sunuldu.

Kitabin yazari Levent Zihnioglu Kastamonu Postasina yaptigi açiklamada;

“Kitap; çok yakin dost olan iki arkadasin Kastamonu ve ilçelerinde geçirdigi bir haftalik seyahati anlatmaktadir. Kitabi okuyan her Kastamonulu kitabin içinde kendinden bir parça bulacak, Kastamonuyu bilmeyenler ise bir an evvel Kastamonuya gitmek için firsat arayacaklar” dedi.

“Bu nedenle her Kastamonulunun biri kendileri için digeride Kastamonuyu tanimayan birine hediye etmek üzere iki adet satin almalilar” seklinde konusmasini sürdüren Levent Zihnioglu gösterdikleri ilgiden dolayi hemsehrilerine tesekkür ederek;

“Bir diger umut verici nokta ise, burs için ayrilan 1000 adet kitabin yarisinin bir hafta içinde satilmis olmasidir. Hazirlanan sisteme göre her 1000 kitap yaklasik olarak 3 gencimize bir yillik burs saglayacaktir. Kitaba gösterilen ilgiden dolayi tüm Kastamonululara tesekkür ederim” dedi.

2008 yili içinde kitabin 100 adet özel baskisinin hazirlanip, Kastamonu Postasi araciligi ile internet üzerinden açik artirma ile burs yararina satilmasi planlaniyor.

Satis fiyati 10 YTL olan kitap, yakinda tüm kitapçilarda satisa sunulacak. 

Kitabin satisa sunuldugu ilk satis noktalari:

Kastamonu : Truva Kitap evi

Istanbul : Kadiköy Alkim , Besiktas Alkim , Kadiköy Kalkedon

Burs için hazirlanan özel baskinin satisi Kas-Der-Fed tarafindan yapilmaktadir. Bilgi için elektronik posta adresi  [email protected]

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/6/2008 2:31:06 PM Ekleyen :recepka




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim