Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Futbolun yeni patronu!

Hasan Dogan resmen baskan

      Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda tek aday olan Hasan Dogan, TFF Baskanligi'na seçildi.
      Sheraton Otel'deki Genel Kurul saat 11:00'de basladi. Hasan Dogan'in tek aday olarak girdigi TFF Genel Kurulu'nda, Ulusoy yönetimi Genel Kurul tarafindan ibra edildi. Ardindan baskanlik seçimine geçildi.
      Genel kurula katilan 237 delegeden 231'i baskanlik seçimi için oy kullandi. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Dogan, Futbol Federasyonu'nun yeni baskani oldu.
      Seçimde 8 delege bos oy kullanirken, 1 oy da geçersiz sayildi.
      Baskanlik seçiminin ardindan yönetim ve denetleme kurullarinin seçilme islemine geçildi.

      •  Hasan Dogan: Fatih Terim ile devam edecegiz
     
     ISTE LISTE

      Hasan Dogan'in listesi su isimlerden olusuyor:

Yönetim Kurulu: Oguz Çarmikli, Mehmet Ali Aydinlar, Zafer Yildirim, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydin, Levent Kizil, Servet Yardimci, Mehmet Baykan, Lütfi Aribogan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Kosar, Tuncay Kararti, Yunus Egemenoglu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanik, Ismet Çiftçi, Ali Düsmez, Fahrettin Curoglu, Ahmet Malatyali, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoglu, Cemal Yücel Günay

Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, Ismail Gerçek, Kazim Çaliskan, Ziya Erbas

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Ibrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroglu, Namik Öndes, Salih Karabulut
     
     -DOGAN: SIMDI YENI BIR SEYLER SÖYLEMEK LAZIM

      Yeni baskan Hasan Dogan, "Her biri ayri bir deneyime sahip arkadaslarimla iyi seyler yapacagimiza inaniyorum" dedi.
      Hasan Dogan, genel kurulda baskan seçilmesinin ardindan delegelere hitaben yapacagi konusma öncesinde, tüm yönetim kurulu üyelerini kürsüye davet etti.
      Kendisini bu göreve aday gösterenlere tesekkür eden baskan Dogan, "Bugün tarihi bir birlik ve beraberlik örnegi sergiledik. Mevlana, 'Dün, dünde kaldi cancagizim. Simdi yeni bir seyler söylemek lazim' demis. Simdi yeni bir seyler söylemek lazim. Geçmisi, kirginliklari ve tüm olumsuzluklari geride birakmanin zamani. Gelin hep birlikte Türk futbolunu gelecege tasiyalim" diye konustu.
      Dogan, konusmasinin ardindan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte delegelerin tebriklerini kabul etti.
      Bu arada baskanlik seçiminin ardindan yönetim ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapildi.
      Yönetim kurulu için yapilan seçimde, 188 'evet' oyuna karsilik 7 bos oy kullanilirken, denetleme kurulu seçiminde ise 191 'evet' oyuna karsin 4 bos oy çikti.
     
     BASKANVEKILLIKLERINE ARIBOGAN VE ÖZGENER GETIRILDI

      Toplanti sonunda Lutfi Aribogan ile Mahmut Özgener'in baskanvekilliklerine getirilmesi karari alindi.
      TFF Yönetim Kurulu ilk toplantisini bugün Ankara'da yapti. Hasan Dogan baskanliginda toplanan TFF Yönetim Kurulu ilk toplantisinda baskanvekilliklerine Lutfi Aribogan ile Mahmut Özgener'in getirilmesi karara baglandi.
     
     ULUSOY VEDA KONUSMASI YAPMADI

      Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugün Ankara'da yapilan Olaganüstü Genel Kurulu'nda Divan baskanligina Galatasaray delegesi Mehmet Helvaci seçildi. Bu genel kurulla görevi sona erecek olan TFF Baskani Haluk Ulusoy ise beklenen veda konusmasini yapmadi.
      Hasan Dogan'in tek baskan adayi oldugu olaganüstü genel kurul, 230 delegenin hazir bulunmasiyla basladi. Divan baskanligina, bir önceki olagan genel kurulda da baskanlik eden Galatasaray Kulübü delegesi Mehmet Helvaci seçildi. Divan baskan yardimciliklarina ise Sekip Mosturoglu, Adnan Türkkan ve Hayrettin Hacisalihoglu getirildi.
      Bu arada TFF Baskani Haluk Ulusoy genel kurul öncesinde yasadigi gerginlik nedeniyle beklenen veda konusmasini yapmaktan vezgeçti. Beraberinde ogluyla birlikte genel kurul salonuna gelen Ulusoy oglunun salona alinmak istemesi nedeniyle görevlilerle tartisma yasadi. Genel kurulun baslamasinin ardindan Divan Baskani Mehmet Helvaci, tarafindan konusma yapmak üzere kürsüye davet edilen Ulusoy, konusma yapmak istemedigini bildirdi.
      Öte yandan Haluk Ulusoy yönetimi genel kurul tarafindan ibra edildi.
      Genel kurul delegeleri, 1 Haziran 2007 ile 31 Ocak 2008 tarihlerini kapsayan faaliyet ve denetim kurulu raporlari ile gelir-gider tablosunun okunmasinin ardindan, raporlari oybirligiyle kabul etti. Okunan gelir-gider tablosunda, federasyonun bir yillik gelirler toplaminin 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldügü, fakat olaganüstü genel kurula gidilmesi nedeniyle 8 aylik dönemde, gelirlerin 89 milyon 723 bin 081 YTL olarak tahakkuk ettigi belirtildi. Buna karsilik giderlerin de 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldügü ve 8 aylik dönemde bu rakamin 91 milyon 135 bin 346 YTL olarak gerçeklestigi açiklandi. Baskan Haluk Ulusoy, raporlarin ibra edilmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel kurul salonunu terk etti. Ulusoy ve yönetim kurulu üyelerinin salondan ayrilmasinin ardindan Hasan Dogan'in tek aday olarak katildigi baskanlik seçimleri için oy kullanma islemine geçildi.
     



Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :2/14/2008 5:09:35 PM Ekleyen :kadir




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim