Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonulu Anne, 18 Yildir Ölü Oldugunu Söylenen Evladini Ariyor

Kastamonulu Zehra Demir Adli Anne, 18 Yil Önce Hastanede Öldü Denilen Ancak Nüfustan Kaydi Silinmeyen Evladini Ariyor

Kastamonulu Zehra Demir adli anne, 18 yil önce hastanede öldü denilen ancak nüfustan kaydi silinmeyen evladini ariyor.

Kastamonu merkezde yasayan Ihsan ve Zehra Demir çiftinin yaklasik 18 yil önce Serife Baci Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi'nde kiz bebekleri dünyaya geldi. Bebek, 6 buçuk aylik olarak dünyaya geldigi için ambulansla Ankara Diskapi Çocuk Hastaliklari ve Arastirma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye ismi 'Bebek', soy ismi 'Demir' olarak kaydedilen bebegin, nüfusa kaydi da ayni sekilde yapildi. Bebeklerinin yaninda giden Demir çifti, hastane yöneticileri tarafindan "Beklemenize gerek yok" denilince Kastamonu'ya geri döndü. Diskapi Çocuk Hastaliklari ve Arastirma Hastanesi'nde tedavi altina alinan bebek, ailesi Kastamonu'ya döndügünde Gazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklasik bir hafta sonra bebeklerinin yanina giden Demir ailesi, Tip Fakültesi hastanesi yetkililerinden bebeklerinin öldügünü ögrendi. Bunun üzerine anne Zehra Demir memleketi Kastamonu'ya dönerken, baba Ihsan Demir çocugunun islemlerini yapmak üzere Ankara'da kaldi.

Demir ailesi 1990 yilindan bu tarafa çocuklarini öldü olarak bildi. Baba Ihsan Demir'in bir ay önce hayatini kaybetmesi üzerine damat Yilmaz Aydin, kayinpederinin kaydini sildirmek için gittigi nüfus müdürlügünde 18 yildir ölü olarak bildigi esinin kardesinin hala sag olarak nüfusta kayitli oldugunu fark etti. Durumu esi Ismet Aydin ve kayinvalidesi Zehra Demir'e anlatan Yilmaz Aydin bebegi arastirmak için Ankara'ya gitti. Hastaneye basvuran Aydin, bebegin ölü ya da sag olduguna dair hiçbir dosyaya ulasamadigini savundu.

Zehra Demir, "Çocugumu 18 yildir ölü olarak biliyordum. Ancak damadim, ölen esimin kaydini sildirmek için gittigi nüfus müdürlügünde kizimin sag olarak kayitli oldugunu ögrenmis. Ne yapacagimi bilemiyorum. Evladimin yattigi hastanelere müracaat ettik ama bir sonuç alamadik. Kizim sag mi, ölü mü bilmek istiyorum. Eger kizim sagsa ona ulasmak istiyorum" dedi.

Yilmaz Aydin ise baldiziyla ilgili bir ipucu bulunmasi için savciliga basvuracagini belirterek, "Baldizimi, nüfus müdürlügünde sag oldugunu ögrendigim günden beri ariyorum. Henüz bir ipucuna rastlayamadim. Baldizimin yasadigina inaniyorum. Çünkü baldizim ölümü nüfus müdürlügüne bildirilirdi. Ayrica hastanelerde yaptigim arastirmada baldizimin ölümüyle ilgili bir dosyaya rastlayamadim. Baldizima ulasincaya kadar mücadele edecegim" diye konustu.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/4/2008 9:41:30 AM Ekleyen :recepka




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim