Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » ASLAN YENIDEN UMUTLANDI: 0-3

buldu.Temsilcimizin ilk golü maçin 50. dakikasinda genç golcüsü Serkan Çalik’tan gelirken, ikinci golü Serkan’in düsürülmesiyle kazanilan penalti atisini gole çeviren Rigobert Song’dan 63. dakikada geldi. Yunanistan’da Galatasaray’in son golü karsilasmanin 83. dakikasinda Hakan Sükür’ün kafa vurusuyla geldi.

Yunan ekibinde Makos maçin 64. dakikasinda kirmizi kart görerek takimini 10 kisi birakti.

Galatasaray bu sonuçla gruptaki ilk puanlarini alip gruptan çikma iddiasini sürdürürken, Panionios 1 puanda kaldi. Sari-kirmizililar 15 gün sonra gruptaki son maçinda Avusturya Wien ile Ali Sami Yen Stadi’nda karsi karsiya gelecek.

FIRSATÇI SERKAN IS BASINDA...
Galatasaray’in son haftalardaki yildizi Serkan Çalik, Yunanistan deplasmaninda Galatasaray’a öne geçiren gole imza atti. Karsilasmanin 50. dakikasinda Arda’nin ofsayt kokan pasinda kaleciyi geçip bos kaleye çarpazdan topu aglara gönderdi ve sari-kirmizili takimi 1-0’lik üstünlüge tasidi.

SONG’TAN PENALTI GOLÜ...
Galatasaray Panionios’ta Serkan’in golünden 13 dakika sonra Song’un penalti atisindan geldi. Serkan Çalik’in düsürülmesiyle kazanilan penalti atisinda topun basina sürpriz bir sekilde Song geçti. Song çok sik bir vurusla topu ikinci kez Panionios aglarina gönderdi ve takimini rahatlatan golü atti.

SON NOKTA HAKAN SÜKÜR’DEN...
Galatasaray rakibinin 10 kisi kalmasiyla iyice rahatladi ve rahat pozisyonlar bulmaya basladi. Maçin 83. dakikasinda Mehmet Güven’in sol kanattan yaptigi ortaya Hakan Sükür ceza sahasi içinde çok iyi yükseldi ve topu kafayla köseden aglara yolladi.

PANIONIOS 10 KISI KALDI...
Serkan Çalik’i düsürüp penaltiya sebebiyet veren Makos bu pozisyonun ardindan sari kart gördü. Penalti atisinin ardindan itirazlarini sürdüren Makos ikinci sari kartini da görerek takimini 10 kisi birakti.

YUNANISTAN’DA ILK GALIBIYETIMIZ...
Yunan takimlarina karsi deplasmanlarda bu karsilasmaya kadar galibiyetimiz yoktu. Galatasaray’in Panionios’u Atina’da maglup etmesiyle Türk takimlari Yunanistan’daki ilk galibiyetini de almis oldu.

FELDKAMP ILK YARIDA OYNATMAK ISTEMEDI...
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp maça tek forvetle baslayarak, Galatasaray’in galip gelmesi gereken bir maçta ilk yariyi adeta es geçti. Sari-kirmizili takim ilk yarida rakip kaleye hiç sut atamazken yalnizca 1 korner kullandi. Serkan Çalik uzun Panionios defans oyunculari arasinda kaybolurken, orta saha oyunculari da forvete yeterince destek veremedi.

HAKAN GIRDI OYUN DEGISTI...
Galatasaray ikinci yariya Linderoth-Hakan Sükür degisikligi ile basladi. Bu degisiklik oyunda hemen etkisini gösterdi. Hakan Sükür’ün ileride top tutmasiyla sari-kirmizili takim rakip kale önünde daha çok çogalmaya basladi. Hakan Sükür karsilasmanin 83. dakikasinda sik bir kafa vurusuyla topu aglara göndererek takimini iyice rahatlatti.

MAÇTAN DAKIKALAR (ILK YARI)
15. dakikada Lincoln’ün ceza alanina gönderdigi hava topuna kaleci Tabassis, Galatasarayli oyunculardan önce yükselerek sahip oldu.
27. dakikada gelisen Galatasaray ataginda Lincoln, topu ceza alanina gönderdi. Serkan’in hareketlendigi mesin yuvarlagi rakip oyuncular dokunarak uzaklastirdi.
38. dakikada kazanilan serbest vurusu Fernandez kullandi. Bu oyuncunun dogrudan kaleye gönderdigi topu, kaleci Orkun yumruklayarak gole gitmesine izin vermedi.
45. dakikada gelisen Panionios ataginda, Fernandez’in uzak mesafeden kaleye gönderdigi top yandan auta gitti ve maçin ilk yarisi golsüz esitlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKIKALAR (IKINCI YARI)
50. dakikada Arda’nin pasiyla ceza sahasinda kaleci ile karsi karsiya kalan Serkan Çalik, kaleciyi de çalimlayarak mesin yuvarlagi bos aglara gönderdi ve takimini öne geçirdi. 0-1
63. dakikada Hakan Sükür’ün pasiyla ceza sahasina giren ve kaleci ile karsi karsiya kalan Serkan Çalik, Markos’un müdahalesiyle yerde kaldi. Maçin hakemi penalti noktasini gösterdi. Penalti vurusunu kullanan Song, düzgün bir vurusla topu aglara göndererek, farki ikiye çikardi. 0-2
64. dakikada hakeme itirazlarini sürdüren Makos, ikinci sari karttan kirmizi kartla oyun disinda kaldi.
67. dakikada kazanilan serbest vurusu kullanan Maniatis’in vurusunda kaleci Orkun, topu köseden kornere çeldi.
82. dakikada Mehmet Güven’in sol kanattan ceza sahasina ortasinda Hakan Sükür’ün kafa vurusunda top aglarla bulustu. 3-0

STAT: Panionios
HAKEMLER: Alberto Undiano Mallenco, Fermin Martinlez Ibanez, Roberto Alonso Fernandez (Ispanya)
PANIONIOS: Tambasis, Maniatis, Pletsch, Spiropoulos, Fernandez, Makos, Kumordzi (Scoufalis dk. 65 ) Majstorovic, Goundoulakis (Kondis dk. 80 ), Djebbour, Aravidis (Koutsopoulos dk. 66 )
YEDEKLER: König, Berthe, Kapetanos, Wagner
TEKNIK DIREKTÖR: Ewald Lienen
GALATASARAY: Orkun, Ugur, Song, Servet, Volkan, Arda (Mehmet Güven dk. 80 ), Mehmet Topal, Linderoth (Hakan Sükür dk. 46 ), Hasan Sas, Lincoln, Serkan Çalik (Sabri dk. 86 )
YEDEKLER: Aykut, Nonda, Özgürcan, Ümit Karan
TEKNIK DIREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
KIRMIZI KART: Makos (dk. 64) (Panionios)
GOLLER: Serkan Çalik (dk. 50), Song (dk. 63 pen.), Hakan Sükür (dk. 82)
SARI KARTLAR: Mehmet Topal (Galatasaray), Pletsch, Djebbour (Panionios

habersaati.com

Eklenme Tarihi :11/30/2007 1:39:34 PM Ekleyen :recepka




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim