Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu'daki Maden Göçügü

Kastamonu'da Meydana Gelen Maden Göçügünde Hayatini Kaybeden Ikinci Isçinin de Cesedi Göçük Altindan Çikartildi. Hayatini Kaybeden Isçilerin Cenazeleri, Yapilacak Otopsinin Ardindan Memleketlerine Gönderilecek.Kastamonu'da meydana gelen maden göçügünde hayatini kaybeden ikinci isçinin de cesedi göçük altindan çikartildi. Hayatini kaybeden isçilerin cenazeleri, yapilacak otopsinin ardindan memleketlerine gönderilecek.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bagli Nanepinar köyü yakinlarinda özel bir sirket tarafindan isletilen kömür madeninde dün ögle saatlerinde göçük meydana geldi. Bu sirada madende çalismakta olan Saban Mutlu (42) ve Kadir Akpinar (22) adli isçiler göçük altinda kaldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sivil savunma ekipleri ve göçük altinda kalan isçilerin mesai arkadaslari kurtarma çalismasi baslatti. Yapilan çalismalar sonucunda 3 çocuk babasi Zonguldak dogumlu Saban Mutlu'nun cesedine ulasildi. Askerden yeni döndügü ögrenilen Trabzon nüfusuna kayitli Kadir Akpinar'a ulasabilmek için ise kurtarma çalismalari gece boyunca devam etti.

Kastamonu Valisi Nurullah Çakir da sabah saatlerinde bölgeye giderek madende incelemelerde bulundu. Zaman zaman yeni göçüklerin meydana geldigi madende yapilan çalismalar sonucunda Kadir Akpinar'in cesedine de sabah saatlerinde ulasildi. Genç isçisinin cesedi, yeni bir göçügün olusmamasi için kontrollü olarak yapilan çalismalar sonucu ögle saatlerinde çikarilabildi.

Göçükte hayatini kaybeden isçilerin cesetleri ambulanslarla Cide Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Bir hafta sonra emekli olacagi ögrenilen Saban Mutlu ile Kadir Akpinar'in cesetlerinin yapilacak otopsinin ardindan memleketlerine gönderilecegi ögrenildi.

Olayla ilgili olarak baslatilan sorusturmanin devam ettigi bildirildi.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/18/2008 10:46:07 PM Ekleyen :recepka


çok üzücü bir olay vefat eden kardeslerimize allahdan rahmet diliyorum allah ailelerine versin
      osman gürgen4/22/2008 11:09:38 PM
 
allah mekanlarini cennet etsin vefat edenlerin ailesinin basi sagolsun
      tAnEr kAraKiLcIk4/21/2008 6:10:10 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim