Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » SENLIKLER YAPILDI..

17  TEMMUZ Persembe günü baslayan 36. ci BOZKURT KÜLTÜR ,YAKAÖREN DENIZ SENLIKLERI, Akillarda kalacak güzel görüntülerle 20 temmuz  Pazar aksami iliside yapilan güzel konserle sona erdi.

Senliklerde neler oldu ve biz GÜNVAKTI köyü neler yaptik kisaca anlatalim .

.                                

18 temmuz Cuma saat 17-30 da KASTAMONU VALIMIZ  Nurullah ÇAKIR,MHP Istanbul millet vekili Mehmet SERDAROGLU  kaymakam ,belediye baskanlari ,dernek baskanlari ve kalabalik bir halk toplulugu katilimi ile yakaörende  SENLIKLERIN  açilisi folklor görterisi ve yapilan konusmalarla açildi..   19 temmuz cumartesi BOZKURTTA dernek yöneticilerine verilen kahvaltiya katildik,sonra  konser alanina yakin yerde dernekler için yapilan tanitim stantimizi yerlestirmeye basladik.is bittiginde gördükki bizim stant ,astetik,güzellik,donanim,düsünce ,ve yerlesim olarak  açik ara birinciligi aldik.

Konser basladiktan sonra ,BOZKURTU muza  uluslar arasi düzeyde ve ödül kazandirarak ismini AVRUPA BIRLIGINE duyuran belediye baskanimiz sn Engin CANBAZ beye ve senliklerde gecesini gündüzüne katarak ekibiyle birlikte güzel bir organizasyona imza atan BOZKURTLULAR der.bask. sn Bozkurt EKES Beye GÜNVAKTI  köyü adina derk bask Ahmet GÜNER bir konusma yaparak tesekkür plaketi verdi

.

Ayrica 19 temmuz  temmuz cumartesi  günü yakaörende futbol turnuvalarini izledik ne yazikki bizim takim turnuvada final oynayan takima güzel bir maç sonucunda elendi ,saglik olsun önemli olan orada medeni cesareti gösterip GÜNVAKTI inin ismini duyurmakti gençlerimize tesekkür ediyoruz ,çünki köy olarak bizden baska katilimci yoktu.

.

20 temmuz Pazar günü dernek üyemiz sari Mehmet erkanin kizinin 13 deki dügününe katildiktan sonra ,15-30 da yakaörenden  toplu halde yüzme yarislarinin yapilacagi limana yürüdük,ve yüzme yarislarinda dereceye giren yüzücülere bir madalyayida bask Ahmet GÜNER verdi..

Yine aksam saat 21 de baslayan [ilisli ] YAKAÖREN  konseri çok süperdi ,bu geceyede damgasini vuran GÜNVAKTI köyü dernegimiz , yine basarili hizmet ve çalismalarindan dolayi GÜNVAKTI köyü adina plaket verdik , belediye baskanimizin yaptigi konusmada ,köyümüz ve dernegimizin ve dernek bask. Ahmet GÜNERin çalismalrini öve öve bitiremediler .ve bu güzel ve basarili çalismalarindan dolayi dernegimizi tebrik ettiler .

BU ÇALISMALARI Bask.yerd sn Kadir KARAMAN ve dent kur bask. sn Mehmet KARAGÖZ ile birlikte yürüttük baskan olarak bu arkadaslarima tesekkür ediyorum..

bask yrd Niyazi GÜNER cuma günü yakaörende senlik açilis törenine katidiktan sonra mide rahatsizligi geçirdi ve iki gün evden disari çikamadi ,Kendisine geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz..

Bu arada hangi sanatcilar vardi diye sorarsaniz BOZKURT ta varmisin yokmusun yarismasindan tanidigimiz evrenin sunuculugunu yaptigi konserde Kurtalan ekspres sanatci sezi ve nadide sultan vardi

Yakaörende ise türk sanat mizigi ve türk halk müzigi agirlikli mükemmel bir gece yasandi ve egrisiyle dogrusuyla bir senlik daha geride kaldi ,bu yilki senliklerin en büyük özelligi ise GÖYNÜK DAGI VE KOÇCUVAZ senlikerine katilan derneklerin birlikte BOZKURTTA yapmalari oldu insallah bu birlik ebediyen devam edecektir..

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :7/11/2008 10:43:34 AM Ekleyen :CoSKun


SAYIN BASKANIM SIZLERIN KÖYÜMÜZ IÇIN YAPTIKLARINIZ VE YAPACAKLARINIZ IÇIN BEN KENDI ADIMA SONSUZ TESEKKÜRLER EDIYORUM ALLAH YAPACAKLARINIZDA YAR VE YARDICINIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUN SIZINLE ÖGÜNÜYORUM
      MUSTAFA ÇINAR7/27/2008 1:41:27 PM
 
SAYIN ASKANIM SIZ VE EKIBINIZIN
      MUSTAFA ÇINAR7/27/2008 1:37:07 PM
 
Saban kardesim .mutlaka sizi 10 agustos pazar günü köyümüze yani 2 .ci yil dönümü mevlit programina bekliyorum ,rasit hocamin bonkörlügünü bilirim ,kalabalikta fazla bakim olmaz kalabalik sonrasi hep beraber güzel bir bakim yapariz tabii yön kur arkadaslarda orada olurlar ..selamlar
      Ahmet GÜNER7/23/2008 2:38:22 PM
 
ahmet abi nefesimi kestin.pes ettim:)he rasit hocam sizin köydeki mevlit programinda bizlere ve size bakim yapacakmis kendisi dedi.gelsin ciger sote-köfte -bazlamac kendisi çok bonkördür bilmenizi istedim:)
      S.DEMIR7/23/2008 1:25:18 PM
 
Saban DEMIR kardesim öz elestirine ve bizler hakkindaki açik düsüncene tesekkür ederim .dogru söylersin biraz reklam tabiiki var, zaten amacimiz yöremize hizmet etmek ,insanlrimizi bu yönde tesvik etmek hizmet edenlerede tesekkür etmektir..bu arada birakinda yöremize yapilan hizmetleri kimler görüyor ,kimler takdir ediyor kimler yapilanlarin farkinda bunu bilelim,kimi insan bakar birsey göremez kimi insanda bakar ama gördügü güzelligi kelimelere sigdiramaz.derlerya GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜSÜNÜR ,biz güzel bakanlardaniz dolayisi ile güzel düsünüyoruz ve yapilan güzelligide takdir ediyoruz ,takdir ifademizide tesekkür plaketi ile süslemek istedik .bu aradada GÜNVAKTI köyü yapilan hizmetlerden haberdardir demek istedik .yapmak, hizmet bizden takdir karsidan sevap ALLAH CC den saygilarimla sunuda ilave edeyim ne yapiyorsak yön kur arkadaslarimizla istisare ederek yapiyoruz.basari varsa kisinin degil kisilerindir…
      Ahmet GÜNER7/23/2008 12:41:19 PM
 
SAYIN AHMET BEY'E BIRAZ ATIFTA BULUNALIM.KENDISI KADIRSINAS BIR INSAN AMA KÖY DERNEGI ADINA KONSER GECESI BOZKURT DERNEK YÖNETICILERINE PLAKET VERMESI GÜZEL BISEY DOLAYLI YÖNDEN BAKTIGIMIZDA BEN BIRAZ REKLAM KOKUSU ALDIM BIRAZ.(YANLIS ANLASILMASIN) HERKEZE HAYIRLI ISLER HAYIRLI GÜNLER.
      S.DEMIR7/23/2008 11:34:23 AM
 
KARDES KÖYÜMÜZÜN bask. yrd sn Erol kardesim fazla övmüssün büyük[ ALLAH CC ] dir bizler sadece köyümüze hizmet için aldigimiz görevi ALLAH rizasi gözeterek en iyi sekilde yapmaya çalisiyoruz ,biliyoruzki her yaptigimiz islerde hakkimizda sevap yazilacaktir ..saygilarimla
      Ahmet GÜNER7/23/2008 11:05:09 AM
 
Senliklerde ve dernekçilikte gösterdiginiz büyük çaba beraberinde büyük isler getiriyo gerçekten sayin baskanim ne kadar övünseniz azdir. Büyük baskan AHMET GÜNER ve ekibini hayranlikla izliyor ve onlari kendime örnek almaya çalisiyorum özellikle degerli baskan az bulunur nitelikte bir insan herseyiyle baskan gibi baskan basarilarinizin devamini diler saygilar sunarim.
      EROL YILMAZ7/23/2008 10:26:37 AM
 
RASIT HOCAM mevlitte su an ne oladugunu bilmiyorum bu isi belediye üslendi ,umdugumuzu degil buldugumuzu yeriz herhalde..
      Ahmet GÜNER7/16/2008 7:58:14 AM
 
Baskanim merkezdeki mevlitte çukulata varmi.Bakimlar iyiyse bizde kosariz.
      Rasit hoca7/13/2008 10:57:33 PM
 
TÜM HEMSERI VE DOSTLARI SENLIKLERE BEKLIYORUZ.
      Ahmet GÜNER7/12/2008 9:22:04 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim