Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 10 AGUSTOS, MUHTARLIK ODAMIZIN HIZMETE,MERKEZ CAMII MIZIN IBADETE AÇILISININ 2.ci YIL DÖNÜMÜ ETKINLIKLERI PROGRAMI VE IÇERIGI…

Muhtarlik odamizin hizmete ve MERKEZ CAMII serifin ibadete açilisinin 2.ci yil dönümü etkinliginde,çok güzel anilar yasadik .Gelecek olan bayan ve erkek misafirleri gölge altinda nasil misafir ederiz telasiyla basladigimiz çalismaya 8 agustos Cuma günü start verdik.

Geçen yil bayanlari misafir ettigimiz camii nin tam karsisindaki yer,yer sahibi malüm kisiler,tarlayi topragi yerler diye müsaade etmedi.etmesin varsin,zaten adam olsalardi 1988 den beri iki kardes dernege üye olup adam sinifina geçerlerdi.neyse konumuz bu degil.

Cumartesi günü gölgelik yapmak için bütün köy seferber oldu [yalniz çökücün sali hariç]  

Sadece bizim etkinligimizi çekmek üzere gelen mavi Karadeniz tv de KASTAMONU YILDIZI programi yapimcisi sn M uharrem DINÇ esi ve oglu Muhammet DINÇ beyi cumartesi gecesi berrunil otelde misafir ettik .

10 agustos Pazar günü Muharrem DINÇ  ve ekibi saat 10 gibi çekimlere basladi bizlerle ropörtaj yapti kazanlarin basindakilerle ropörtajlar yapti ,kisaca bizleri tanitici güzel çekimler yapti ,bu çekimler RAMAZANIN sonlarinda veya RAMAZAN sonrasi CANLI YAYINDA GÜNVAKTI KÖYÜ dernegimizi konuk alacagi programda izleyicilere sunacaktir.

Cumayani IMAMIMIZ ve dernek üyemiz SN Cemal KARAKAYA nin muhtesem sunumuyla konusmalar ve mevlit programi basladi. Bu arada köyümüze kisitli imkanlarlada olsa yol çalismalarinda büyük hizmeti geçen özel idare müdürü sn ramazan DINÇER ide dernegimiz pilaket vrerek ödüllendirdi .

Baskan Ahmet GÜNER Açilis konusmasinda birlik beraberligin önemini anlatti ,sonra Rasit hocamizda kendine has üslupla bu günün önemini ve islamdaki yerini anlatti .sonra söz alan muhtarimiz günün önemine binaen gelen misafirlere tesekkür ederek,diger konusmacilarin diledigi gibi  seneye tekrar tüm misafirleri davet etti .

Son olarak söz isteyen Muharrem DINÇ  bey köyümüzü ,insanlarmizin misafirperligini  ,dernegimizin güzel çalismalarini ,dernek- muhtarlik güzel iliskilerini anlata anlata bitiremedi.

Mevlit proraminda BOZKURT merkez camii imami ve bir çok arkadaslari güzel sesleriyle renk kattilar .

Namaz sonrasi etli pilav ikraminda ,KAVAKÇA mahallemizden haci Yakup ve haci Necati ekibinin pisirdigi etli pilavlar büyük ilgi gördü.

Prorama ,BOZKURT belediye bask sn Engin CANBAZ ,BOZKURT ilçe jandarma karakol komutani sn Mehmet TESBIHLI il genel meclis üyeleri naim köse ve Mehmet aslan ,ist esenler belediye bask yrd Mehmet sirkeci ,mhp Gebze ilçe bask yrd Niyazi güner , akp Kagithane ilçe bask yrd eyüp kaya,sen mah dern bask Mehmet turnaci,kardes GÖRENTAS dern bask yrd Ahmet sandikcioglu ve köylüleri ,yakaören muhtari Mustafa erkan ,is adami Ekrem acar,kocaçam köyü dern bask Sabri bey ,yakaören dern bask yrd Önder SENER ve yönetim kurulu arkadaslari SONER TURIZM müdürü sn seref YILDIZ ,Özel idare müd Ramazan DINÇER  bir çok dernekci ve çevre köy muhtarlarin yani sira 1300 civarinda misafir katildi..

Isleri sebebi ile gelemeyerek telgrafla katilanlar.Devlet bakani murat BASESGIOGLU,IST Millet vekili Ümit safak ,KASTAMONU Millet vekilleri hakki köylü ,hasan Altan Mehmet serdaroglu,musa sivacioglu ,ist Kagithane beld bask Fevzi kiliç , eyüp beld basl Ahmet genç, fatih beld bask Mustafa demir sisli beld bask Mustafa sarigül Göktürk beld bask Mustafa gül il genel meclis üyesi is adami Mustafa ALKAN ,ÜSKÜDAR beld meclis üyesi Kudret ASLAN ,BOZKURT lular dern bask sn Bozkurt EKES ,Kestane sökü dern bask Mehmet TEKIN ,Ibrahim köyü dern bask Mustafa CEYLAN .

Bu arada bu etkinligin düzenlenmesinde büyük payi ve hizmeti olan basta muhtarimiz,Rasit hocamiz dern yön kur üyemiz Murat KARAKILÇIK kemal egri kara incir lakapli Mustafa GÖRKAN ,Kara Mehmet lakapli Mehmet GÜNER ,aga Mehmet görkan , dent kur bask Mehmet karagöz sonradan katilan kadir karaman Mustafa  Görkan hüseyin gürgen  ve tüm köy halki hepsi ellerinden geleni yapti,hepinize binlerce  TESEKKÜRLER………..

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :8/22/2008 10:50:21 AM Ekleyen :baskan


özel problemlerim dolayisiyla etkinliginize katilamadim.Ama gene size yakisani en güzel sekilde ortya çikarmissiniz.Tebrikler.
      turan hoca8/25/2008 3:06:32 PM
 
Mustafa GÖRKAN kardesim dogru söylersin ,o yaziyi düzelttim ..
      Ahmet GÜNER8/23/2008 11:01:18 AM
 
basta sayin dernek baskanimiz ahmet güner beye olmak üzere tüm dernek yönetimine ve köyümüzü en iyi sekilde tems,il eden hemserilerime saygilarimi sunarim allah bir dahakine sagliik içinde kuvusmamizi nasip etsin.
      mustafa çinar 8/22/2008 9:36:47 PM
 
baskanim sonradan katilanlarin arasinda mehmet görkan yoktu mustafa görkan olmasin saygilarimla
      mustafa görkan8/22/2008 9:15:17 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim