Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Kastamonu Ziraat Odasi'nin Yeni Binasi Hizmete Açildi

Kastamonu Ziraat Odasi'nin yeni binasinin açilisina katilan Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar, her platformda çiftçilerin yaninda olduklarini söyledi.

Kastamonu Ziraat Odasi'nin yeni hizmet binasi, düzenlenen törenle açildi. Açilisa Vali Mustafa Kara'nin yanisira Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Semsi Bayraktar, Kastamonu Ziraat Odasi Baskani Nahit Igdirli, Belediye Baskani Turhan Topçuoglu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay ve çok sayida çiftçi katildi. Açilista konusan Ziraat Odalari Birligi Genel Baskani Bayraktar, çiftçilere yönelik sorumluluklarini bildiklerini belirterek, "Girdi maliyetlerinin azaltilmasi, elektrik borçlarinin yerinde yapilandirilmasi konusunda önemli adimlar attik. Elbetteki yeterli degil ve daha birçok sorunumuz var. Daday ve Devrekani'de çiftçilerle görüstüm. Hayvancilik bu bölgede çok önemli. Bu bölgenin de çiftçilerinin elbette ki birçok sorunu var. Ama bizler her platformda sizlerin yaninizdayiz. Bu vesile ile yeni binamizin herkese hayirli ugurlu olmasini diliyorum" dedi.

Kastamonu Ziraat Odasi Baskani Nahit Igdirli ise, ziraat odasi olarak çiftçilerin kamu kurum ve kuruluslari ile özel sektör arasinda iliskilerini düzenlediklerini ifade etti. Çiftçilerin taleplerinin gerekli makamlar ve siyasilere iletilmesinde araci olduklarini kaydeden Igdirli, kuraklik desteginin Kastamonu'daki çiftçilere de verilmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :12/8/2007 10:24:03 AM Ekleyen :coskun




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim