Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » » BOZKURT,SEYHOGLU KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA MAALESEF 5 EV KÜL OLDU...

Bozkurt Seyhoglu köyünde elektrik kontagindan çiktigi sanilan yanginda 5 ev kül oldu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Haci köyü Mahallesi'ndeki bir evde elektrik kontagindan çikan yangin, kisa sürede evin tamamina yayildi.

Itfaiye ekipleri ve köy sakinlerinin müdahalesine ragmen büyüyen yangin, bitisikteki evlere de siçradi. Yanginda Ibrahim Akbas, Döne Bastas, Saziye Çelik, Yasar Çelikel ve Yasar Sarisin'a ait evler kül oldu.

Yangin’a Bozkurt Belediyesi ve Bozkurt Orman Isletme itfaiyeleri müdahale etti.

Seyhoglu Köyü Muhtari Yusuf Demirel yanginla ilgili yaptigi açilmada, “Köyümüzde 5 aile evsiz kalmistir. Muhtarlik ve köy dernegi olarak magdur olan ailelere gereken yardimi yapacagiz, imkânlarimizin yetmedigi durumlarda devlet büyüklerimize de durumu iletecegiz” dedi.

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :9/11/2008 8:38:12 AM Ekleyen :baskan


Allah kimseye böyle acilari birdaha göstermesin sadece tesellimiz can kaybinin olmamasii insallah böyle felaketler bir daha olmaz diyorum hepimize geçmis olsun
      mustafa görkan9/15/2008 9:49:16 AM
 
Allah kimseye böyle felaket vermesin.Bu cuma namazinda bizde yardim topladik.Insaallah rabbin o kardeslerimize rahmetini indirir.Bunlarin bize bir imtihan oldugunu düsünüyoruz.
      imam9/13/2008 12:14:30 AM
 
ÖNCELIKLE büyük geçmis olsun ,cana gelmesin ,mala gelsin deriz ama malda canin yongasidir derler ,dogru bir söz ,ates düstügü yeri yakiyor ,ALLAH CC daha büyük acilar göstermesin,dernek bask .degerli dostum,hakki DEMIREL ve önceki dern bask ve is adami sn Ekrem ACAR dostlarimada geçmis olsun dileklerimi iletiyorum..biz biliyoruz yanginin acisini ALLAH CC baskalarina göstermesin,yardim kampanyasina mutlaka istirak edelim..saygilarimla..
      Baskan9/11/2008 8:47:39 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim