Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » TeRöre Lanet Ve SehitLerimize Veda.

Hakkari'nin Semdinli ilçesi Aktütün Sinir Karakolu'na terör örgütünce düzenlenen saldirida sehit olan Piyade Er Davut Ilbas'in cenazesi, Siirt'te topraga verildi.

Sehit Piyade Er Ilbas'in cenazesi, dün aksam helikopterle Siirt 3. Komando Tugay Komutanligina getirilerek, morga konuldu. Sabah saatlerinde morgtan alinan Ilbas'in cenazesi, Merkez Carsi Camisi'ne getirildi.

Burada düzenlenen törene, sehidin ailesi, yakinlari, Siirt Valisi Necati Sentürk, 3. Komando Tugay Komutani Tuggeneral Özhan Ayas, Belediye Baskani Mervan Gül ve çok sayida vatandas katildi.

Törende, Topçu Yüzbasi Bayram Bozkurt tarafindan sehidin öz geçmisi okunduktan sonra cenaze namazi kilindi. Tören siranda sehidin babasi Süleyman Ilbas ve daha önce Sirnak'ta askerlik yaptigi ögrenilen agabeyi Ahmet Ilbas'i, Vali Sentürk ile 3. Komando Tugay Komutani Tuggeneral Ayas teskin etmeye çalisti.

kullan

Vali Sentürk, sehidin babasi Süleyman Ilbas'a, ''Bir evladini kaybettin ama artik bu gün bir milyon Mehmetçik senin evladindir'' dedi.

Sehit Er Ilbas'in cenazesi, bayrakli kortej esliginde Aydinlar yolu üzerinde bulunan Zevye Mezarligi'na götürüldü. Cenazeye katilanlar, mezarliga kadar ''Türk-Kürt Kardestir'', ''Kahrolsun PKK'' ve ''Sehitler Ölmez'' sloganlari atarak yürüdü.

Ilbas'in cenazesi, saygi atisinin ardindan defnedildi.

Mezarlikta sehidin annesi Dere ve esi Asime Ilbas agitlar yakarken, yakinlari acili kadinlari teskin etmeye çalisti. Sehidin rahatsizlanan bazi yakinlari hastaneye kaldirildi.

SEHIT UZMAN ÇAVUS SELÇUK CAN MEMLEKETI OSMANIYE'DE GÖZYASLARIYLA UGURLANDI

kullan

 Hakkari'nin Semdinli ilçesi Aktütün Karakolu'na düzenlenen terörist saldirida sehit düsen Jandarma Uzman Çavus Selçuk Can'in cenazesi, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde topraga verildi.

 20 gün önce sehit olan kapi komsusu ve çocukluk arkadasi Uzman Çavus Yakup Ceylan ile ayni kaderi paylasan Uzman Çavus Selçuk Can için Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

Cenaze törenine katilan 5 yasinda Buse adinda bir kizi bulunan sehidin 2 aylik hamile esi Ayse, annesi Ayse ve babasi Ibrahim Can ve kiz kardesi Emine Özdemir ile akrabalari gözyaslarina boguldu.

1985 yilindan bu yana 28. sehidini veren Düziçililer, törende "Kahrolsun PKK", "Sehitler ölmez vatan bölünmez" seklinde sloganlar atti.

Cenaze namazinin kilinmasindan sonra tabutu omuzlara alinan sehit Uzman Çavus Selçuk Can'in cenazesi Çamiçi Sehitligi'ne götürülerek gözyaslari arasinda topraga verildi.

 JANDARMA UZMAN ONBASI ESER IÇIN SILIFKE'DE KI EVININ ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDI

kullan

 Hain  saldirida sehit olan Jandarma Uzman Onbasi Rasim Eser (25) için Mersin'in Silifke ilçesindeki evinin önünde tören düzenlendi.

Sabah saatlerinde ilçeye getirilen sehit Eser'in cenazesi, Silifke Devlet Hastanesi'nden alinarak bir süre trafige kapatilan E-5 kara yolunda olusan uzun konvoyla Silifke ilçesine bagli Atayurt beldesindeki evine getirildi.

Çocuklugunun geçtigi evindeki odasinda bir süre bekletilen sehidin cenazesi, vatandaslarin Istiklal Marsi okumasinin ardindan Silifke Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sehit Jandarma Uzman Onbasi Rasim Eser'in, ögle namazinin ardindan Merkez Alaaddin Camisinde düzenlenecek törenden sonra sehitlikte topraga verilecegi belirtildi.

kullan

-EVLATLIK VERILMIS-

AA muhabirinin edindigi bilgiye göre, Hanifi ve Fatma Eser çiftinin oglu olan ve 1983 yilinda dünyaya gelen sehit Eser, dogumunun hemen ardindan amcasi Ahmet Eser'e evlatlik olarak verildi.

Yaklasik 7 yasina kadar amcasini baba, yengesi Ümmihan Eser'i de annesi olarak bilen sehit Rasim Eser, daha sonra gerçegi ögrenmesine karsin hayatini amcasinin evinde sürdürdü.

Hanifi ve Fatma Eser çiftinin evliliklerinin 20. yilinda bir kiz çocugu olmasiyla, evdeki evlat sevinci ikiye katlandi.

Ikinci evlet sevincinden 3 yil sonra Hanifi Eser'in hayatini kaybetmesiyle, evin geçimini sehit Eser üstlendi.

SEHIT ER HAKKI ARAN DIYARBAKIR'DA TOPRAGA VERILDI

kullan

Hakkari'nin Semdinli ilçesindeki çatismada sehit olan Jandarma Er Hakki Aran, Diyarbakir'in Bagivar Beldesi'nde topraga verildi.

Aktütün Jandarma Sinir Bölügüne teröristlerce düzenlenen saldirida sehit olan Jandarma Er Aran'in cenazesi, aksam saatlerinde helikopterle Diyarbakir'in Bagivar Beldesi'ne getirildi.

Burada askeri yetkililer ve sehidin yakinlari tarafindan alinan cenaze, Bagivar Mezarligi'nda kilinan namazin ardindan topraga verildi. Mezarlikta, sehidin annesi Zekiye Aran, agitlar yakarak, üzüntüsünü dile getirdi.

Dün çatisma haberinin ardindan Hakkari'ye giderek, sehit olan oglunun cenazesiyle birlikte Diyarbakir'a dönen baba Mehmet Aran'i ise Diyarbakir Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve 7. Kolordu Komutani Korgeneral Bekir Kalyoncu teselli etmeye çalisti.

 

BASBAKAN VE ORG. BASBUG HASAN AYGÖR'ÜN CENAZESINDE

kullan

  Hakkari'nin Semdinli ilçesindeki Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldirida sehit olan Jandarma Uzman Çavus Hasan Aygör'ün cenazesi Kirikkale'nin Keskin ilçesine bagli Armutlu köyünde gözyaslari arasinda topraga verildi.
 Armutlu köy meydaninda düzenlenen cenaze törenine Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Metin Ataç ile Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Isik Kosaner ve binlerce vatandas katildi. Sehidin cenazesi ögle namazina müteakip Il Müftüsü Osman Sarkli tarafindan kilinan cenaze namazi sonrasi köy mezarliginda topraga verildi. Türk bayraklariyla cenazeye katilan binlerce kisi terörü lanetledi.

 JANDARMA UZMAN ÇAVUS OZAN ONUR ILGEN'IN CENAZESI ADANA'DA TOPRAGA VERILDI

Aktütün Jandarma Sinir Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldirida sehit olan bir diger askerimiz Uzman Çavus Ozan Onur Ilgen'in cenazesi, Adana'da topraga verildi.

kullan

Sehit Uzman Çavus Ozan Onur Ilgen'in Asker Hastanesinden alinan cenazesi önce Yurt Mahallesi 338 Sokak'taki evine, buradan da törenin yapilacagi Sabanci Merkez Camisi'ne getirildi.

Sehidin annesi Deniz Vilson ile Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Mühendisligi bölümünde ögrenim gören kiz kardesi Sevcan ve babasi Ata Ilgen, uzun süre tabuta sarilarak gözyasi döktü.

Sehidin Incirlik Üssünden emekli oldugu belirtilen üvey babasi Robert Vilson da acili anneyi teskin etmeye çalisti.

Daha sonra, Adana Müftüsü Mehmet Baris tarafindan cenaze namazi kildirildi.

Cenazenin omuzlara alinarak top arabasina tasinmasi sirasinda, törene katilan çok sayida vatandas terörü lanetleyen sloganlar atti.

Sehit Uzman Çavus Ozan Onur Ilgen'in cenazesi, top arabasindaki tören geçidinin ardindan Asri Mezarlik'taki sehitlikte topraga verildi.

Törene, sehidin yakinlari ve silah arkadaslarinin yani sira Adana Valisi Ilhan Atis, AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirisçi, CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Jandarma Bölge Komutani Tuggeneral Ali Lapanta ve çok sayida vatandas katildi.

Sehit Uzman Çavus Ilgen'in 3 yil önce üniversite sinavinda jeoloji mühendisligini kazandigi, ancak üniversiteye gitmeyerek askerligi tercih ettigi, bir ay önce ise Giresun'dan yeni görev yeri Hakkari'ye tayinin çiktigi ögrenildi.

PIYADE ONBASI RAMAZAN YESIL, ANTALYA SERIKTE  ON BIN KISI TARAFINDAN UGURLANDI

 Aktütün Karakolu'na düzenlenen hain saldirida sehit olan 15 askerden biri olan Piyade Onbasi Ramazan Yesil için Antalya'nin Serik ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine katilan on bin kisi ellerinde dev Türk Bayraklariyla teröre lanet yagdirdi.

kullan


Aktütün Karakolu'na uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldirida sehit olan 15 askerden biri olan Piyade Onbasi Ramazan Yesil için Serik Merkez Camii önünde bulunan meydanda cenaze töreni düzenlendi. Yaklasik on bin kisi ellerinde Türk bayraklariyla "Meclis'te PKK istemiyoruz", "Kahrolsun PKK", "Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganlari atarak teröre lanet yagdirdi. Cenaze törenine katilan binlerce kisi terör örgütünün sözde bayragini ve terörist Abdullah Öcalan'in posterini yakti.
Ayakta durmakta güçlük çeken sehit babasi Ali Yesil'e bir astsubay elinden tutarak destek oldu. Anne Havvaana Yesil ise bir sandalyeye oturtulurken saglik ekipleri tarafindan sürekli tansiyonu ölçüldü.
Bu arada Antalya Adli Tip morgunda bekletilen Sehit Onbasi Ramazan Yesil'in Türk Bayragina sarili tabutu binlerce vatandasin "Kahrolsun PKK", "Sehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganlariyla tören alanina getirildi. Sehidin annesi Havvaana Yesil ile babasi Ali Yesil ogullarinin tabutuna sarilarak öptü. 8 yasindaki kardesi Dogukan ise abisinin tabutu basindan uzun süre ayrilamadi. Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser cenaze namazini kildirdi. Sehit Ramazan Yesil'in cenazesi askerlerin omuzlarinda cenaze arabasina konuldu. Daha sonra Ramazan Yesil'in cenazesi dogdugu köy olan Zirlankaya köyüne götürüldü.

kullan

 Sehit Onbasi Ramazan Yesil'in geçen mayis ayinda Aktütün Karakoluna düzenlenen saldirinin ardindan Gaziantep'te bulunan birliginden geçici görevle gittigi ögrenildi.
Cenaze törenine Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Garnizon Komutani Tuggeneral Zafer Çelikin, MHP Genel Baskan Yardimcisi Tunca Toskay, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Menderes Türel, çok sayida asker ve yaklasik 10 bin kisi katildi. 

 JANDARMA ERLER ÇAGLAR MENGÜ VE OKTAY KARAKELLE'NIN CENAZELERI ISTANBUL'DA TOPRAGA VERILDI:  

"SABRIMIZI TASIRDILAR"

kullan

Terörist saldirida sehit olan jandarma erler Çaglar Mengü ve Oktar Karakelle'nin cenazeleri de Istanbul'da düzenlenen askeri törenle topraga verildi.

Sehit Mengü (20) ve Karakelle (20) için Maltepe'deki Yusuf Ziya Üçüncü Camisi'nde ögle vakti tören düzenlendi. Sehitlerin Türk bayragina sarili cenazeleri cami avlusuna getirildigi sirada katilimcilar tarafindan Istiklal Marsi okundu ve tekbir getirildi. Vatandaslar ''Sehitler ölmez, vatan bölünmez'' ve ''Türkiye'' sloganlari atti.

Sehit jandarma er Çaglar Mengü'nün babasi Azimet Mengü ile Oktay Karakelle'nin babasi Hüsamettin Karakelle, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Oktay Karakelle'nin amcasi Mustafa Karakelle, gözyaslari içinde ''Sabrimizi tasirdilar'' diye bagirdi.

Çaglar Mengü'nün teyzesi Derya Zengin de 11 yasindaki oglu Kaan ile birlikte Mengü'nün tabutuna sarilarak bir süre agladi.

Kaan Zengin, ''Çaglar agabey nereye gittin? Geri gel, bizi birakma'' dedi.

Çaglar Mengü'nün rahatsiz oldugu için ambulansta bekletilen annesi Nuriye Mengü, namaz öncesi gelerek son kez oglunun tabutuna sarildi. Bir süre ''Yavrum'' diyerek tabutu oksayarak aglayan anne Mengü, daha sonra fenalik geçirdi. Mengü, saglik ekiplerince getirilen sedyeye konularak, cami avlusundan çikarildi.

Daha sonra sehitler için Kartal Müftüsü Mehmet Çabuk ve Maltepe Müftüsü Mürsel Öztürk tarafindan cenaze namazi kildirildi.

Namaz öncesi konusan Mürsel Öztürk, peygamberlik makamindan sonra en yüksek makamin sehitlik oldugunu belirterek, Çaglar Mengü ve Oktay Karakelle'nin bu makama ulastigini söyledi.

Sehitlerin kendilerinden dua bekledigini ifade eden Öztürk, ''Onlari, insallah cennete ugurluyoruz'' dedi.

Sehitler için helallik isteyen Öztürk, ardindan dua okudu.

-TEPKI SLOGANLARI-

Bu arada, Türk Bayraklari ile cenaze törenine katilan vatandaslar, ''Meclis'te PKK istemiyoruz'' ve ''Kahrolsun PKK'' seklinde slogan atti.

Sehitlerin cenazeleri, yagmur altinda kilinan cenaze namazinin ardindan askerler tarafindan omuzlarda tasinarak, top arabasina konuldu.

Törene katilanlar ve sehit yakinlari, top arabasinin arkasinda kortej olusturarak bir süre yürüdü.

Çok genis katilimin oldugu cenaze töreninde, ''Her Türk asker dogar'' ve ''Askere uzanan eller kirilsin'' seklinde de slogan atti.

Cenazeler daha sonra, top arabasindan alinarak askeri cenaze araçlarina nakledildi. Burada olusturulan kortejin önünden geçen cenazeler, daha sonra topraga verilecekleri mezarliklara dogru yola çikarildi.

Sehit Jandarma er Çaglar Mengü'nün cenazesi Karacaahmet Mezarligi'nda, sehit Jandarma er Oktay Karakelle'nin cenazesi de gözyaslari arasinda Kartal Soganlik Mezarligi'nda topraga verildi.

-GENIS KATILIM-

Cenaze töreninde, Cumhurbaskani Abdullah Gül, Basbakan Recep Tayyip Erdogan, Genelkurmay Baskanligi, Kara Kuvvetleri Komutanligi, Jandarma Genel Komutanligi ve 1. Ordu Komutanligi adina gönderilen çelenkler yer aldi.

Cenaze törenine, BBP Genel Baskani Muhsin Yazicioglu, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Egemen Bagis, CHP Genel Sekreter Yardimcilari Mehmet Sevigen ve Algan Hacaloglu, bazi milletvekilleri, Istanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutani Orgeneral Ergin Saygun, Harp Akademileri Komutani Orgeneral Hasan Aksay, Kuzey Deniz Saha Komutani Koramiral Feyyaz Ögütçü, Istanbul Cumhuriyet Bassavcisi Aykut Cengiz Engin, Istanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Sisli Belediye Baskani Mustafa Sarigül, Kadiköy Belediye Baskani Selami Öztürk, Maltepe Belediye Baskani Fikri Köse ve Kartal Belediye Baskani Arif Daglar'in da aralarinda bulunugu belediye baskanlari, sehitlerin aileleri, yakinlari ve kalabalik vatandas toplulugu katildi.

ONBASI HALIL IBRAHIM ARILIK'IN CENAZESI, DENIZLI'DE TOPRAGA VERILDI


Teröristlerce düzenlenen hain saldirida sehit olan Jandarma Piyade Onbasi Halil Ibrahim Arilik'in cenazesi, Denizli'de topraga verildi.

kullan

Sehit Jandarma Piyade Onbasi Arilik için Delikliçinar Yeni Camisi'nde düzenlenen törene, sehidin babasi Duran, annesi Elif Ayse, ablalari Ayse ve Meryem Arilik ile yakinlari, AK Parti, MHP ve DSP milletvekilleri, Denizli Valivekili Abdullah Acar, Vali Yardimcisi Mehmet Çapraz, Aydin Jandarma Bölge Komutani Tuggeneral Faik Canbolat, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutani Tuggeneral Ergüdar Toptas, Belediye Baskani Nihat Zeybekci, askeri ve mülki erkan ile çok sayida vatandas katildi.

Tuggeneral Faik Canbolat, sehit babasi Duran ve annesi Elif Ayse Arilik'a bassagligi dileginde bulundu. Baba Duran Arilik, oglu Halil Ibrahim'in bayramda çektirdigi son fotografi cep telefonundan Tuggeneral Canbolat'a gösterdi. 

Törende metanetini korudugu gözlenen sehit annesi Elif Ayse, gözyaslari içinde ''Bana da silah verin, ben de gidecegim. Aglamayin, onu ben vatan için saldim''dedi. 

Bir sehit yakini ise ''Biz onlari vatan için yetistirdik. Onlara sahip çikin'' diye konustu.

kullan

Denizli Müftüsü Mehmet Köse, sehit cenazesinin basinda yaptigi konusmada, bu olayin bir kez daha, Müslüman Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olmasi gerektigini gösterdigini belirterek, ''Bu evlatlarimiz, birlik beraberligimizi bozmak isteyen hunharlara karsi durdukça, Türkiye devleti ebediyete kadar varligini sürdürecektir'' dedi.     

Sehit Onbasi Arilik'in Türk bayragina sarili cenazesi, ögle vakti kilinan cenaze namazindan sonra bir süre kortej esliginde eller üzerinde tasindi.

Top arabasina konulan sehidin cenazesi, topraga verilmek üzere Beyagaç ilçesine bagli Kapuz köyüne götürüldü.

-CENAZE TÖRENINDEN NOTLAR-

Törene katilan bir grubun sehidi alkisla ugurlamak istemesine, Denizli Müftüsü Köse, ''Bizim adetlerimizde sehidin alkisla ugurlanmasi yoktur'' diyerek karsi çikti.

Sehidin cenazesinin arkasindan yürüyen topluluk, ''Sehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Askere uzanan eller kirilsin'', ''Sehidim hakkini helal et bize'', ''Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz'' ve ''Mecliste PKK istemiyoruz'' seklinde slogan atti.

Caminin çevresindeki binalara Türk bayraklari asildigi gözlenirken, balkonlara çikan vatandaslar alkislarla sehit cenazesini ugurladi.

 

ERZURUM, SEHIT UZMAN ÇAVUS CAHIT YILDIRIM'I UGURLADI ,

Hain saldirida sehit olan bir diger evladimiz da uzman çavus Cahit Yildirim da Erzurum'da düzenlenen törenle topraga verildi.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki Lalapasa Camisi avlusunda kilinan cenaze namazina, Saglik Bakani Recep Akdag, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, 9. Kolordu Komutani Korgeneral Tevfik Özkiliç, 4. Zirhli Tugay Komutani Tuggeneral Osman Ünlü, Jandarma Bölge Komutani Tunay Bilge, Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, eski Erzurum müftülerinden Yasar Iscan, Yildirim'in ailesi yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Cenaze namazi öncesinde konusan Erzurum Müftüsü Yakup Arslan, Allah yolunda, mukaddes degerler için canini feda eden degerli insanlara sehit ismi verildigini belirterek, ''Cenab-i Allah (onlara ölü demeyiniz) diye uyariyor. Onlarin Allah katinda ayri bir yeri ve makami olduklarini ayetlerde ögreniyoruz'' dedi.

''Bugün yüregimiz yanarak degerli bir vatan evladimizin, sehit bir Mehmedimizin cenaze namazini kilip ebedi istirahatgahina ugurlayacagiz'' diyen Arslan, sunlari kaydetti:

''Peygamberimiz sehitlik mertebesine adeta imrenmiyor ve (Allah yolunda sehit olup tekrar dünyaya gelip tekrar sehit olmayi isterdim) diyerek, bu mertebenin ne kadar önemli bir mertebe oldugunu bildiriyor. Bugün ortaya konulan bu manzara bunu daha iyi gösteriyor. Allah bir daha böyle acilari bizlere yasatmasin. Gençlerimizi ve cümlemizi korusun.''

-''ÜZÜLME, BITIRMEK ISTEDIGIN DAVAYI BITIRECEK MILLETIN VE ORDUN VAR''-

Eski Erzurum müftülerinden Yasar Iscan ise ''Mutlu ol! Seni bize yakisir gururla, kabrine götürecegiz. Allah'in rahmetine tevdi edecegiz. Gözün geride kalmasin. Bitirmek istedigin davayi bitiremedim diye üzülme. Onu bitirecek milletin ve ordun var'' diye konustu.

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak da, cenaze namazi öncesinde, 28 aydir Erzurum'da görev yaptigini belirterek, ''Size yakisan neyse onu yapmanizi istiyorum. Birilerinin tuzagina düsmemenizi istiyorum. Cenazemizin defninden sonra gerekli duyarliligi göstereceginize eminim'' dedi.

Ardindan eski Erzurum müftülerinden Yasar Iscan, cenaze namazini kildirdi.

Cenaze töreni sirasinda Yildirim'in babasi Nurettin Yildirim, esi Nur ile çocuklari Senasu, Nazlican ve Furkan gözyaslarini tutamadilar.

Yildirim'in esi Nur Yildirim'in, güçlükle ayakta durdugu gözlendi.

Sehit Yildirim'in cenazesi daha sonra, omuzlarda cenaze arabasina konularak, kalabalik bir grup esliginde Karskapi Sehitligi'ne götürüldü.

Cenazenin sehitlige götürülüsü sirasinda vatandaslar yolda sik sik durarak saygi durusunda bulunup, terör örgütü aleyhine sloganlar attilar.

Sehit Yildirim'in kizi Senasu Yildirim'in ''baba'' diyerek aglamasi cenazeye katilanlari duygulandirirken, 9. Kolordu Komutani Korgeneral Tevfik Özkiliç, sehidin ailesine Yildirim'in resmini ve bayrak hediye etti.

Cenaze daha sonra gözyaslari arasinda topraga verildi.

Cenazenin topraga verilmesinden sonra Saglik Bakani Recep Akdag ile beraberindekiler Sehit Yildirim'in ailesine bas sagligi verdiler.

SEHIT OLAN UZMAN ÇAVUS EGEMEN YILDIZ'IN CENAZESI, IZMIR'DEKI EVININ ÖNÜNDEN GÖZYASLARIYLA UGURLANDI


Aktütün Jandarma Sinir Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldirida sehit olan Jandarma Uzman Çavus Egemen Yildiz'in cenazesi, Izmir'in Gaziemir ilçesine bagli Sarniç beldesindeki evinin önünden gözyaslariyla ugurlandi.

Sehit uzman çavus Yildiz'in beldedeki evinin önünde toplanan binlerce vatandas Istiklal Marsi okudu ve sloganlarla terör örgütünü lanetledi. Askeri araçla evin önüne getirilen oglunun Türk Bayragina sarili tabutuna sarilmak isteyen Fikriye Yildiz, bu sirada bayginlik geçirdi. Saglik ekipleri, Yildiz'a müdahalede bulundu.

Sehit Uzman Çavusun babasi Mahmut Yildiz ile kiz kardesi Ödül Yildiz'in son derece üzgün olduklari ve agladiklari gözlendi.

 Evin önünde okunan dualarin ardindan sehit uzman çavusun cenazesi, Bostanli Besikçioglu Camisi'ne götürüldü.

Sehit Jandarma Uzman Çavus Egemen Yildiz'in Türk Silahli Kuvvetlerinde 3,5 yildir görev yaptigi belirtildi. Denizli'deki görev yerinden bir süre önce Hakkari'ye tayin olan Sehit Yildiz'in ailesiyle son olarak Ramazan Bayrami'nda görüstügü ve ardindan birligine döndügü bildirildi.

 

AA, IHA, CIHAN

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :10/5/2008 5:37:27 PM Ekleyen :CoSKun


Sehitlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine sabir temenni ederim.Yürekler yandi kolay degil ALLAH sabir ve metanet versin.
      imam10/8/2008 10:37:11 PM
 
belkide sözüzün bittigi yerdir..
      mustafa gürgen10/8/2008 9:56:59 PM
 
Öncelikle basimiz sagolsun sehitlerimiz cenletlik ondan süphemiz yok geride kalan ailesine ALLAH sabir versin hep ayniseyi yasiyoruz ay gecmiyo su basimizdakilerin erkek cocuklari neden oralarda asker olmuyo merak ediyorum onlarin cani kiymetli bizimkiler can tasimiyo sözüm onlara konussunlar bol bol icrat yokbiz daha cok sehit veririz ama degermi bu vatan icin bilinmez.......
      fatma gorkan10/5/2008 8:40:39 PM
 
lanet olsun ya ne zaman gelecek bunun sonu daha ne kadar yasiyacagiz ayni acilari cok uzucu bi haber tum halkimizin basi sagolsun......
      emine gorkan10/5/2008 8:26:28 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim