Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » 10 EKIM CUMA AKSAMI ,MAVI KARADENIZ TV de 2,ci DEFA CANLI YAYINA ÇIKIYORUZ.

.Muharrem DINÇ le KASTAMONU YILDIZI programini yapan sn Muharrem bey ,GÜNVAKTI KÖYÜ müzün aktivitelerini yakindan takip ettigini ve basarili bir DERNEKCILIK yaptigimizi ve arada da GÜNVAKTI köyü adini çok sik duydugunu bu nedenle de bizleri programina konuk etmek istedigini söyledi..

Bizlerde bu daveti memnuniyetle kabul ettik..köyümüzün tanitimi için bizim içinde bir firsat oldugunu bilerek memnuniyetimizi belirttik..

TÜM HALKIMIZI 10 EKIM CUMA AKSAMI SAAT 20 -22 ARASI MAVI KARADENIZ TV IZLEMEYE ,CANLI YAYINA GELMEK ISTEYENLERIDE CUMA SAAT 17 DE SONER TURIZM ÖNÜNE BEKLIYORUZ ..    

 

.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :10/7/2008 10:30:04 AM Ekleyen :baskan


RASIT HOCAM,SENI YARIN AKSAM TELEVIZYONDA GÖRMEK ISTERIZ..
      YUSUF GUNER10/9/2008 12:11:44 PM
 
rasit hocam sana özel bir jet tutcam .seni bu tv zevkinden irak birakmamak lazim.muharrem beye diyelimde sana ordan tv de bi program ayarlasin.reytin rekorlari kirarsin.hayirli günler :)
      S.DEMIR10/9/2008 8:05:00 AM
 
Baskanim köyümüzün tanitimina katkinizdan dolayi ne kadar tesekkür etsek azdir diye düsünüyorum.InsaALLAH hayirlisi olur.Yalniz cuma aksami sonerin önüne gelmeleri diyorsunuz,acaba iliside kibarin orayami ,bozkurt veya abana sonerin orayam .Yakinda baska sonerde yok ama neyse bizede oradan bir el sallarsaniz memnun oluruz.i
      imam10/8/2008 10:33:25 PM
 
hayirlisi baskanim.bizi iyi bir sekilde tanitacagindan eminiz.basarilar...
      mustafa gürgen10/8/2008 9:54:22 PM
 
BAZI SEYLERIN PARA ILE OLMADIGINI BIR KEZ DAHA GÖRDÜK.KUTLUYORUM AHMET BEYI KIMILERI ULUSAL BIR TV YE ÇIKMAK REKLAMINI YAPMAK IÇIN PARALAR HARCAR BIR SÜRÜ KISILERIN KAPILARINI ÇALAR AMA BAZI SEYLERDE VARDIR KI .IMTIYAZIYLA ITIBARIYLA CEVREYE EDINDIRDIGI SAYGINLIGIYLE OLUR.BU TUTUM BÜTÜN DERNEK BASKANLARINA ÖRNEK OLUR.BEN BASKA KÖYDENIM.HÜSEYIN ABI BILIR.HAYIRLI GÜNLER BASARILAR.
      S.DEMIR10/8/2008 5:39:01 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim