Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » BOZKURT'TA AILE HEKIMLIGI UYGULAMASI BASLIYOR

Saglik Bakanligi Tarafindan "Saglikta Dönüsüm Projesi" çerçevesinde Aile Hekimligi uygulamasina Kastamonu’da dahil edildi. Bozkurt'ta 1 Kasimdan itibaren uygulamaya geçiyor.

Bozkurt ilçe saglik teskilati Aile hekimligi için alt yapisini tamamladi; Doktor ve hemsirelere aile hekimligi egitimi verildi, saglik ocagi yerleri tespit edildi ve Ilçe nüfusu, Köy, mahalle, cadde, sokaklar,  Keslik, Çiçekyayla ve Yakaören gurubu olarak bir doktora 3500 kisi olacak sekilde üçe ayrildi.

        Ilçemizdeki Aile Hekimleri, hizmet puanina göre yapilan kur'a sonucu; Keslik gurubuna,  Abana Devlet Hastanesinden Bozkurt’a yeni atanan Dr. Cenk Erol, Çeçekyayla gurubuna Araç Devlet Hastanesinden atanan Dr Özgür Boztas, Yakaören Gurubuna Ilçemizde 25 Yil Devlet Hastanesi bashekimi olarak görev yapan Dr Aysever Aydil getirildi.

 

         Keslik Gurubu; Keslik, Ulu, Kirazsökü, Isigan, Darsu, Bayramgazi, Kestanesökü, KIzilcaelma, Sakizcilar, Yasarli, Kutluca Köyleri, Yüksek Mahalle, Sinarcik Semti, Dumlupinar, Ezine Caddeleri(Sevgi Baglari, Kutlu Tepe Konutlari).   

Çiçekyayla Gurubu; Çiçekyayla, Ibrahim, Tezcan, Ortasökü, Yaylatepe, Mamatlar, Seyhoglu, Kosmapinar, Anmarcilar, Kayalar, Sariçiçek Köyleri, Yeni Mahalle, Killi, Bahçe semti, Rahmi Canbaz, Ziya Çinar, Nazik, Cumhuriyet, Hükümet, Hastane ve Bozkurt Caddeleri.   

Yakaören Gurubu; Yakaören, Darsu, Inceyazi, Beldegirmen, Günvakti, Güngören, Görentas, Kocaçam, Alantepe, Köseali Köyleri, Hamza, Sen Mahalle, Yilmaz Semti, Kazim Özcan, Sakarya Caddeleri.

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :10/23/2008 8:38:58 AM Ekleyen :baskan


Çok güzel yorumlar yazilmis.Gelde bize bir sorun desek.Çarsambaya kastamonu hastanelerine gidecek su an benim bildigim 5 kisi var.Hastanede çalisan doktorun ünvanini degistirmissiniz.Varmi dahiliye,göz,ortapedi gibi biranj doktoru.inebolu abana bozkurt çatalzeytinde bir iki doktor olamazmi.Hastaneye gireni gönder kast ya.Insallah bizler yaniliriz.Hayirlisi olsun
      imam10/26/2008 9:08:00 PM
 
ben kendi adima doktorlarimiz ve ekibin tesrkkür ederim öncülük olan lara calisanlarada tesekkür ederim allah deval vermesin
      saduman çürgüç10/25/2008 4:05:06 PM
 
bu uygulama çok güzel budakadarda olsun devlet ne için var tabiki kastamonunun bu kadar farki olsun
      niyazi güner10/24/2008 6:36:31 PM
 
ilçemize hayirli olsun
      mehmet karagöz10/24/2008 1:59:44 PM
 
BIR DOKTORA ÇOK KISI DÜSÜYOR GÖRÜNSEDE ,BÖYLE BIR UYGULAMANIN YÖREMIZDE YAPILIYOR OLMASI BILE GÜZEL ..ALLAH CC DEVLETIMIZE ZEVAL VERMESIN..
      Ahmet GÜNER10/23/2008 8:57:27 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim