Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Son kahramani halk ugurladi !!!

Kurtulus Savasi'nin son neferi emekli Albay Mustafa Sekip Birgöl'ü son yolculuguna Istanbul'da bir insan seli ugurladi...
ÖncekI gün Meclis'te düzenlenen devlet töreninin ardindan Kurtulus Savasi'nin son gazisi Emekli Piyade Albay Mustafa Sekip Birgöl, dün 1. Ordu Komutanligi'nin Selimiye Kislasi'nda düzenlenen törenin ardindan topraga verildi.

ÇILGIN TÜRKLER BITMEZ
'Bu topraklarda bagimsiz kalmak zor bir istir, ama Özakman'in da dedigi gibi, acaba merhum Birgöl son çilgin Türk müydü? Sairin de dedigi gibi, 'Mustafa Kemaller tükenmez' ise bu çilgin Türkler de tükenmez. Tarih durdukça tükenmeyecektir.'' Son gazi Birgöl Karacaahmet'e Karacaahmet Mezarligi'nda topraga verilirken Birgöl'ün tabutuna sarilan Türk Bayragi törenle esi Ayse Birgöl'e teslim edildi. Birgöl bayragi üç kere öperek komutanlara 'Allah sizlerden razi olsun. Allah Sizlere uzun ömür versin' diyerek dua etti. Birgöl'ün kirmizi seritli madalyasi ise kizi Ipek Artunç'a teslim edildi.

Istiklal Takimi yalniz birakmadi
Gazi Birgöl'ün top arabasina konulan naasina, Selimiye Kislasi'ndan mezarliga kadar binlerce vatandas eslik etti. Törende üzerlerinde Istiklal Savasi'nda kullanan askeri üniformalari giyen ve adina Istiklal Takimi denilen bir grup asker nöbet tuttu.

Hep sorarlar cenaze kaldirilirken 

-meftaya hakkinizi helal ediyormusunuz? diye simdi biz soruyoruz...

-Sen bize hakkini helal ediyormusun? BÜYÜK GAZI????

HABER

Eklenme Tarihi :11/15/2008 10:35:15 AM Ekleyen :guner37


Son cümle gerçekten çok dogru olmus Hakkinizi helal edin bu topraklari kaniyla caniyla sulayan gözünü kirpmadan herseyini bu vatana feda eden KAHRAMAN SEHIT ve GAZI DEDELERIMIZ- NiNELERIMIZ. Her ne kadar size layik olamasak sizler gibi bu vatana sahip çikamasakda hakkinizi helal edin.
      cem11/17/2008 7:37:00 AM
 
Bu vatani bizlere kaniyla caniyla emanet eden aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle aniyorum.Baska türkiye yok ,insaallah bu vatanin kiymetini ve degerini anlariz.Rabbim son gazimizede rahmet eylesin ve mekani cennet olsun.
      imam11/15/2008 11:33:18 PM
 
ALLAH rahmet etsin ,mekani cennet olsun..
      Kadir KARAMAN 11/15/2008 4:13:03 PM
 
keske sana layik olabilsek.
      Ahmet GÜNER11/15/2008 4:11:49 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim