Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Soykirim yapmadik, vatan savunduk.. özür dilemiyoruz...

Soykirim yapmadik, vatan savunduk.. özür dilemiyoruz...

çagrimiza siz de katilin! Katilmak için tiklayin.

Kendilerini “aydin” olarak niteleyen ancak kesinlikle Türk bayraginin dalgalandigi bütün yurt topraklarinda yasayan hiçbir insanimizi temsil etmeyen bu sahislarin “Özür Diliyoruz” adi altinda baslattigi kampanyayi nefretle kiniyoruz.

Tarihsel belgeler ortadadir;

Birinci Dünya Savasi, Osmanli Imparatorlugu topraklarini paylasim savasidir.

Bu savasta, yüzlerce yil Türkler, Kürtler, Lazlar, Çerkesler ile kardesçe yasayan Ermeni halki, 1830’lu yillardan itibaren topraklarimiza giris yapan Amerikan misyonerleri tarafindan kiskirtilmistir.

Bazi Ermeniler, Çarlik Rusyasi, Fransa ve diger emperyalist güçlerle birlikte hareket etmis, çeteler olusturmus ve Anadolu’da yillarca kardesçe yasadiklari Türkleri kirima ugratmistir.

Ermeni Tasnak Partisi lideri ve bagimsiz Ermenistan'in (1918-19) ilk basbakani Ovanes Kaçaznuni bile 1923 Parti Kongresi'ne sundugu ve daha sonra kitap halinde yayimlanan raporunda geçmisin su özelestirisini yaparak 1914-1923 yillari arasindaki süreci savas hali diye tanimlar ve su tespitleri yapar: "Türklere karsi milis birlikleri olusturulmasi ve Rusya'ya kosulsuz baglilik gösterilmesi hatadir... Osmanli yönetimi zorunlu göç kararini savunma güdüsüyle almistir..."

Arsivlerde, Çarlik Rusya’si destekli Ermeni çetelerinin 525 bin Türk’ü katlettigi belgelenmistir.

Hal böyleyken, Ittihat ve Terakki yönetimi, 1915’te vatan savunmasi için, cephe gerisini garantiye almak için Ermenilerin tehciri yönünde bir karar almistir. Bu süreçte karsilikli kirimlar olmustur. Ancak bu asla ve asla bir soykirim degildir.

 Bu tartisma tarihi degil, siyasidir. Amerika Birlesik Devletleri Temsilciler Meclisi’nde ve daha birçok emperyalist ülkenin parlamentolarindaki tasarilarda “1915-1923” tarihleri arasinda “sözde Ermeni soykirimi yapildigi” iddia edilmistir. Bu tarihler bile bu kararin siyasi oldugunu kanitlamaktadir.

Kurtulus Savasimizi “Soykirim”, Türkiye Cumhuriyeti’ni “Soykirim üzerine kurulmus bir devlet”, basta Atatürk olmak üzere Kurtulus Savasimizin önder kadrolarini da “soykirimci” ilan edeceklerdir.

Atalarimiz (ne Osmanli yönetimindeki Ittihat ve Terakki yöneticileri ne de basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere liderlerimiz) soykirimci degil, vatan savunmasi yapan bagimsizlik savasçilariydi. Bu oyuna gelmeyecegiz. Bu oyunu bozacagiz.

Biz, Türk Milleti olarak ÖZÜR DILEMIYORUZ. Yüzlerce yildir bulundugumuz cografyada kardes halklari birbirine düsüren hainlere, basta Mehmetçiklerimizin kanlari olmak üzere, dökülmesinde paylari bulunduklari her damla kan için özür diletmeye Türk Milleti ve gençligi olarak YEMIN EDIYORUZ.

 http://www.ozurdileme.com/

http://www.ozurdileme.com/

Eklenme Tarihi :12/19/2008 11:30:26 AM Ekleyen :guner37


Evet ankete katilalim,sunu iyi bilinmesi lazim..insanlik ayibi.insanlik düsmani bu ermenilerden özür dileme kampanyasini baslatanlar,adi TÜRK ismi ama içleri ermenidirler ,damarlarinda o pis kan vardir.kimse onlari TÜRK zannetmesin bu oyuna gelmesin onlar kesinlikle ermedirler,tipki atalarinin yaptiklari gibi bu günde baska türlü tezgah pesindeler ,kisacasi bu gün TÜRK müsler gibi ,aydin geçinen cahil leri kullanip özür diletecekler ,yarin toprak talebinde bulunacaklar,ATATÜRK ün su sözünü unutmamak lazim ..SU UYUR DÜSMAN [ermeni ] UYUMAZ...
      Ahmet GÜNER12/20/2008 10:16:48 AM
 
böyle seylerle kimse yalakalikla bir yere varamz türk milleti kimseden özür dilemez bayraga saygisi olan bunu yapmaz saygilar
      saduman çürgüç12/20/2008 12:13:57 AM
 
Vatansiz bir millet sönmeye mahkumdur.Din vatan bayrak birbirinden ayrilmayan üç degerdir.Tabiki kiymeti bilinirse.Vatana sahip çikmadan digerlerinede sahip olamayiz.Rabbim bunlarin degerini anlayanladan eylesin....
      Rasit hoca12/20/2008 12:04:46 AM
 
      Rasit hoca12/20/2008 12:00:57 AM
 
bende katildim..ya baskalari....
      yusuf12/19/2008 9:44:49 PM
 
Gerçekten bu habere duyarsiz kalamam biz bu vatan için gerekirse kanimizi seve seve veririz onlar bizlerden özür dilemesi lazim zaten bu kampanyayi düzenleyenin türklügünden süphe ederim atilla böyle bir haber yaptigin için sana sükranlarimi sunarim
      mustafa görkan 12/19/2008 9:00:26 PM
 
Ben katildim ya siz .....
      atilla güner12/19/2008 8:43:49 PM
 
iyi yapmissin yegenim konu VATAN sa gerisi teferruattir..o özür kampanyasini düzenleyenler ve katilip özür dileyenler TÜRK degiller tuzaga düsmeyin . mutlaka dolayli yönden ermeni kani tasiyorlar ya anadan,ya babadan,ya sülaleden .mutlaka bir pis kan bulasmistir ,sakin onlarin TÜRK olduguna inanmayin.saygilarimla..
      baskan 12/19/2008 11:44:16 AM
 
biliyorum gunvakti disinda haber yayinlamayacaktik ama bagislayin türkiyede yasayip bu ülkeye ihanet edenlerin baslattigi ozyr diliyoruz kampanyasina karsi böyle bir kampnya baslatilmasini haber yapmadan gecemedim.
      guner3712/19/2008 11:34:01 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim