Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Yine Israil yine Vahset!

Hiç süphesiz Katil Israil’in Gazze’de 300’e yakin Filistinliyi sehit etmesi Islâm cografyasini derinden sarsti.

Basta ABD olmak üzere Bati ülkelerinin destekledigi gözü dönmüs terör devleti Israil, Hamas ile varilan ateskesin sona ermesinin hemen ardindan hava saldirilari ile Gazze’yi kan gölüne çevirdi.

Dünya’nin gözü önünde terör devletinin füzeli saldirilari sonucu aralarinda çocuk ve kadinlarin da bulundugu 300’e yakin Filistinli sehit olurken, çogu sivil 400’den fazla kisinin de yaralanmasi tarihe “en kanli insanlik suçu” olarak not edilecek.

EN SERT TEPKI TÜKIYE’DEN

Vahsi saldiri ülkemizde basta Cumhurbaskani Abdullah Gül ve Basbakan Tayyip Erdogan olmak üzere SP Genel Baskani Numan Kurtulmus, BBP Lideri Muhsin Yazicioglu, sivil toplum kuruluslari ve duyarli vatandaslarimizin sert tepkilerine neden oldu.

Sehit edilen Filistinli kardeslerimiz için Anadolu’nun degisik yerlerinde giyabi cenaze namazlari kilinirken, “kanli katliam” adeta Türkiye’yi ayaga kaldirdi.

Suriye’den yapilan resmî açiklamada ise Israil sert bir sekilde uyarilip Israil ile olan dolayli müzakerelerin bütünüyle askiya alindigi açiklandi.

Terör devleti Israil’in katliam saldirisina diger Islâm ülkeleri liderlerinden de sert tepkiler geldi. Libya Lideri Muammer Kaddafi, Israil’in Gazze Seridi’ne hava saldirilari düzenlemesinin ardindan Arap liderleriyle görüstü.

Libyali üst düzey bir yetkili, “Kaddafi’nin Israil’in Gazze’deki kasapliginin ardindan sert ve ciddi bir tutum belirlemek üzere Arap liderleriyle temasa geçtigini” belirtti. Iran ise “Siyonist rejimin Gazze’deki sivilleri hedef alan genis çapli saldirisini siddetle kiniyoruz” açiklamasinda bulunarak, masum insanlara karsi saldirilarin kabul edilemeyecegini bildirdi.

Kahire'de bir araya gelen Arap büyükelçilerinin ''Israil'in Gazze'ye karsi saldirilarini durdurmanin yollari Katar'in baskenti Doha'da Cuma günü yapilacak olaganüstü liderler zirvesinde'' masaya yatirilacagi gelen bilgiler arasindaydi.

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :12/29/2008 9:57:24 AM Ekleyen :baskan


GAZZE'YE 1 sms ile 5 YTL bagista BULUNABILIRSINIZ türkiyedeki yardim kuruluslari filinliler için seferber oldu kimse yokmu dernegini ,cep telefonu mesajlariyla destek kampanyasi baslatti. turkcell , avea vodefone faturali ve kontörlü hatlarindan 5777'ye gönderilen her mesaj gazzeye 5ytllik yardim olarak yansiyacak ayrica sivil toplum kuruluslarinin ve bazi partti ve derneklerinin düzenlemis oldugu 4 ocak pazar günkü mitinge belli noktalardan otobüsler kalkacak: diraman, karagümrük vs. ilgilenen müslüman kardeslerimize duyrulur.
      AZIZ ÇÜRGÜÇ1/1/2009 2:51:11 PM
 
Katil israili nefretle kinamaktan baska ne yapabiliriz.Ellerimizi kaldirip dualarimizi edelim.Dua için kalkan o eller maddi olarak is görmesi lazimki amacina ulassin.Eger uykumuz kaçmiyor ,yüregimiz yanmiyor hüzünlenmiyorsak imanimizin muhasebesini yapmaliyiz.Iman sadece namaz oruçmudur.Yoksa bir kardesinin eline batan bir dikene razi olmamakmidir.Rabbim anlayip yasayanlardan eylesin.Rabbin zor sartlarda ki filistinli kardeslerimize yardim eylesinSehitlerimizin mekani cennet olsun.Yaralilara acil sifalar nasip etsin.
      Rasit hoca12/31/2008 2:14:14 PM
 
“Bu zamanin en büyük farz vazifesi Itti­had-i Islâmdir.” Devam için ( YAHUDI ZULÜMÜNE VE BÜTÜN DÜNYA MÜSLÜMANLARIN ÇEKTIKLERINE DUR DEMEK IÇIN) Forumdan linke tiklayarak okuyabilirsiniz...
      mustafa GÜRGEN12/30/2008 10:05:38 PM
 
Tarihte oldugu gibi bugünde insanliktan vemedeniyetten nasibini alamayan sözüm ona vahsi israil,gazzede yüzlerce masum müslüman kardesimizin kanini akitti.Aslinda o müslüman kardeslerimiz engüzel mertebe olan sehitlik mertebesine su mubarek Hicri Muharrem ayinda hicret ettiler.Rahmetle aniyor,hastalarina Rabbimden acil sifalar diliyorum.Yarabbi hatalarimiz da olsa kafirler topluluguna karsi bizlere yardim et.
      Mustafa Aslan Bozkurt merkez c.i.h.12/29/2008 10:45:09 PM
 
kahrolsun israil. filistinde sehit olan müslüman kardeslerimize allah rahmet eylesin yaralilara allah acil sifa versin dualarimiz hep sizinle....... bu yaziyi okumak nasip olan her kezi müslüman kardeslerimiz için yapilmasi planlanan çaglayan mitingine vijdanen bekliyoruz
      AZIZ ÇÜRGÜÇ12/29/2008 10:30:11 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim