Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » TESEKKÜRLER,KARDESIM..

28 ARALIK Tarihi bir gün yasadi.KARDES GÖRENTAS li dostlarimizin DERNEGIMIZI ziyaretinde yasanan mutluluk ve güzellikler görülmeye degerdi..

Öncelikle gençlerin bir biriyle olan dostane iliskileri,aralarindaki arkadaslik baglari,sohbetleri,birbirlerine olan ikramlari çok ama çok güzeldi..

Yagmur altinda oynanan dostluk maçindan sonra ,ailece bizleri ,yeni yerimizin hayirli olmasi ziyaretinde bulunan KARDES GÖRENTAS dernegi yöneticileri ile DERNEGIMIZE geçtik .

GENÇLIK teskilatimizin hazirladigi o güzel ziyafeti afiyetle yedik.bu arada bizlere bu güzel ziyafeti hazirlayan gençlerimize de ayrica tesekkür ediyoruz.bu gecenin güzel olmasinda emegi geçen KARDES GÖRENTASLI GENÇLEREDE ayrica tesekkür ediyoruz..Dernek baskani Mustafa DEMIRÖZ,bask yrd Ahmet SANDIKCIOGLU,ve GENÇLERIN LIDERI ÖNDERI,AGABEYLERI olan sn Erol arkadasimizada sonsuz tesekkürler ediyoruz..

Güzel geçen gecemiz yapilan dostluk konusmalarindan sonra sona ererken KURUCU BASK. SN Salim GÜRGEN ve arkadaslarinida katilmasi dostluk gecemize renk katti..

Yön kur baskani olarak emegi geçen herkeze SONSUZ TESEKKÜRLER EDIYORUM….

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :12/29/2008 5:37:16 PM Ekleyen :baskan


oyun disiplini maçtan hiç kopmadi..görentasli kardelerimizle yapacagimiz her maç dahada zevkli olacagina inaniyorum...sunu söylemeden geçemicem,biz gençlik yönetimi olsun taraftarimiz olsun abilerimiz olsun herkes tüm günvaktililer bu maçi kazanacagimiza inanmistik..ALLAHIN izniyle biz görentasli kardeslerimizle daha bir çok aktivitelerde bir araya geicez..YASASIN GÜNVAKTI GÖRENTAS KARDESLIGI..
      YUSUF GUNER1/2/2009 8:57:20 AM
 
Günvakti köyü derneginin köydeki yasayan insanlarla ve diger kardes derneklerle olan birlestirici ve bütünlestirici aktivitelerini imrenek izliyorum.günvakti köyü dernek yönetimini ve çok saygi duydugum sn.baskan AHMET GÜNER i kutluyorum.ayrica sizden bazi derneklerde ders alir.
      mücahit köse12/31/2008 8:02:59 PM
 
ne mac oldu ama? o kar yagmur soguk demeden bizi destekleyen bize inanan taraftarimiz basta olmak uzere butun takim arkadaslarimi kutluyorum. olaganüstü bir mac cikarttiniz. saha içinde herkez ustune düsen görevi yapti. artik darisi diger köylerle yapacagimiz maclara...
      harun güner12/31/2008 12:57:19 PM
 
Iki köyün gençliginin bu derece kaynasmasini takdirle izliyorum.Dostlugunuz daim olsun.Hep birlikte bu yöreye güzel hizmetler sundunuz ve vesile oldunuz.Gelecek emin ellerde,yalniz pankartlara o kadar para vereceginize okulumuza bagis yapsaydiniz daha iyiydi be gençler!
      Turan hoca12/30/2008 9:32:46 PM
 
GÜNVAKTI GENÇLIK hepiniz harikasiniz.. Bizleri gerçekten çok dostane ve misafirperver olarak agirladiniz.. Bu güzel faaliyetlerde yapmis oldugunuz hersey için tesekkürleimi sunuyorum.. Insallah bundan sonrada daha birçok sosyal faaliyeti birarada geçirebiliriz.. Simdiden herkesin yeni yili hayirlara vesile olsun Esen kalin Günvaktili Kardeslerim..
      Mustafa SANDIKÇIOGLU12/30/2008 5:52:15 PM
 
Deyerli kardes köyümüzün gençleri birlikve beraberlikiçinde geçen müsabakayive göstermis oldugunuz ilgiye ve agirlamaniza sonsuz tesekkürederim hepinize bundansonraki maçlarinizida ayni ciddiyet içinde devamini bekliyorum .hemdernek üyesi olarak hemde kardes köylü olarak.saygilarimi vesegilerimle nice yeniyillardilerim.Tümislam alemini saglikli ve huzurlugünler geçirmesiiçin allahtan
      Mehmet TURAN12/30/2008 1:11:35 AM
 
kardes köyle yaptigimiz maç çok güzeldi.genç arkadaslarimi tbrk ediyorum.ayrica maçtan sonraki organizasyion çok güzeldi.herkezi katkilarindan dolayi kutluyorum
      salih gürgen12/30/2008 12:38:13 AM
 
degerli kardeslerim bize böyle güzel ve anlamli birgün yasattirdiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ederim hepinizden allah razi olsun sizlerle gurur duyuyorum . eyer sizin için yapa bilecek birsey varsa herzaman yninizdayiz kardesim bas kan sanada ayridan tesekkür ederim her sey çok güzeldi
      SADUMAN ÇÜRGÜÇ12/29/2008 9:27:33 PM
 
DIGER RESIMLER YARIN YÜKLENECEKTIR..
      Baskan12/29/2008 5:52:29 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim