Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » BIZLER ORADAYDIK…..

4 OCAK PAZAR GÜNÜ ÇAGLAYANDA, Insanlik  düsmani,bebek ve savunmasiz kadinlarin KATIL ,i  MÜSLÜMANLARI düsman gören,MÜSLÜMANLARIN bu dünyada yasamaya hakki olmadigini söyleyen A.B.D nin Ortadogu eyaleti ,yani ili ,zalim israili protosto ,FILISTIN HALKINA DESTEK MITINGI de yüz binlerle beraberdik..

GÜNVAKTI KÖTÜ DERN her konuda gösterdigi duyarliligi,bu kez mitinge katilarak gösterdi.o muhtesem kalabalik görülmeye degerdi,o kalabalik hep birlikte bagirdi ,HEPIMIZ FILISTINLIYIZ,HEPIMIZ MÜSLÜMANIZ diye …zalim israili engelleyemedik,katliamida durduramadik,ama en azindan ona lanet ettik,lanet edenlele beraberdik,o yagan yagmuru hiç fark etmedik bile FILISTINDE yasanan acilari yüregimizde hissettik.ISTERDIMKI TÜM KASTAMONULULAR ORADA OLSUN..GÜNVAKTI köyü olarak bizler oaradaydik... ,sizler, imkani olupta gelmeyen  sizler, neredeydiniz ?????

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/5/2009 10:36:57 AM Ekleyen :baskan


Rasit HOCAM,benim sitemim GÜNVAKTI köyü halkina degil ,bizler zaten her zamanki toplum duyarliligimizi gösterip tepkimizi gösterdik,benim sitemim KASTAMONU lu olupta oraya gelmeyenleredir..bizler GÜNVAKTI köyümüzü en iyi sekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,DERNEGIMIZ adina yapilan her hareket tüm üyeleri temsil eder ,sizleri temsilende oradaydik ,biliyorumki ISTANBUL da olsaydiniz sizlerde çaglayan meydaninda olacaktiniz..dualarinizi bizlerden ve tüm MÜSLÜMAN kardeslerimizden eksik etmeyin..ALLAH CC yar ve yardimcimiz olsun..
      Baskan1/6/2009 8:54:00 AM
 
Zalimlere lanet mitingine giden kardeslerimizeden ALLAh RAZI OLSUN.Bu duygulari maddi olarakda desteklemeyi unutmayalim.Baskanim günvaktililer nerdeydiniz demissin ya bizede acaba sitemmi var.Kalbimiz sizlerle idi.Rabbim bu haykirislari bu duygulari bosa çikarmayacaktir.Sehitlerimize rahmet yaralilarimiza sifa,sogukta yoklukla inleyen kardeslerimize kolayliklar nasip etsin.Rabbim tüm ümmeti muhammede yardim etsin.
      Rasit hoca1/5/2009 11:54:40 PM
 
Keske o Çaglayandaki Isral'i lanetleyen kardeslerimize firsat verise de o hak düsmani,Kur'an düsmani, müslüman düsmani gavurlarla savasmak için Filistin'li kardeslerimizin yaninda yer alabilsek.
      Cemal KARAKAYA1/5/2009 12:46:22 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim