Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » FILISTIN KONUSUNDA DUYARSIZ KALMAYALIM, KARDESLERIMIZE DUA VE YARDIM EDELIM…

2008 yilinin son haftasinda Filistin topraklarinda yasanan aci ve siddet, Filistin’in Gazze sehrine düzenlenen hava ve füze saldirisinin ortaya çikardigi elem verici sonuçlara duyarsiz kalmayalim.

Insanlik olarak son yüzyilda dünyada meydana gelen olaylara ibretle egildigimizde, sorumsuzca davranan yetkililerin, çatisma yanlisi odaklarin, kendi çikarlari ugruna ötekinin hayatini hiçe sayan ve dünyayi kan gölüne çevirmekten çekinmeyen ihtiras sahiplerinin ürettigi siddet ve savaslarin, karsi siddetleri nasil besledigini, kalplerde kin ve nefreti nasil derinlestirdigini ve bütün dünyayi müteselsil bir savas, siddet ve kaos ortamina nasil sürükledigini üzülerek görmekteyiz. Özellikle son yüzyilda, gelismis ülkeler açisindan stratejik önem tasiyan Ortadogu ve Islam dünyasinda, müdahalelerin, isgallerin, siddetin, hak ihlallerinin bu cografyanin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal diger faktörleriyle birlestiginde insanlarinda kin, nefret, intikam ve düsmanlik duygularini nasil köklestirdigini ve toplumsal hayat ve sagduyuyu nasil altüst ettigini bütün dünya kamuoyu görmektedir.

Gazze’ye yapilan, aralarinda yasli, hasta, çocuk ve kadinlarin da bulundugu yüzlerce insanin ölümüne, yaralanmasina, ev ve isyerinin yerle bir olmasina sebep olan bu çirkin saldiri, hangi din ve inançtan olursa olsun, sagduyu ve vicdan sahibi herkese insanlik adina agir bir mahcubiyet yasatmistir.

Herkesin gözü önünde cereyan eden ve amaci da herkesçe bilinen bu olaylarin “din ve medeniyet çatismasi” olarak sunulmasini, bir tespit veya öngörü olarak degil, barisi katleden gerçek failleri göz ardi ettirmeyi ve çatismayi daha genis bir zemine yaymayi hedef alan stratejik bir eylem plani olarak degerlendirmek gerekir.

 

Filistin’de yasanan insanlik dramina seyirci kalmayip sorumlulari teshis etmek, kinamak, hasta ve yaralilara yardim elini uzatmak insani bir ödevdir. Ancak, kayda deger bir ekonomik güce ve uluslararasi etkinlige sahip Islam ülkeleri de dahil, dünya uluslarinin ve sorumlu devlet adamlarinin asil görevi, savasi, siddeti ve orantisiz güç kullanimini önlemek, bunu önleyecek uluslar arasi mekanizmalari çalistirmak olmalidir.

Masum sivillerin ölümüne yol açan, semavi dinlerin ortak ögretisine, insanlik degerlerine, uluslararasi hukuka ve sivillerin hedef alinmasini suç sayan bütün anlasmalara aykiri olan bu tür saldirilarin ve siddetin bir an evvel sona erdirilmesini, hür ve medeni dünyanin bu vahim gelismeler karsisinda tavir almasini bekliyor, insani yardimlarin etkin biçimde bölgeye ulastirilmasi konusunda geç kalinmamalidir.

Filistin deki kardeslerimiz için duada ve yardimda duyarsiz kalmayalim…

*************************************************************************************************

 

YA ALLAH, YA KAYYUM, YA HAKEM, YA ADL, YA KUDDÜS

Yüce Mevla’miz!

Filistinli kardeslerimizi tez vakitte aydinliga çikar, onlara bu cefayi reva görenleri de helak eyle,

Ya Rabbi!

Sen bizi Filistin’deki kardeslerimizi yalniz birakma, yardimini esirgeme! Senden baska dostumuz, senden baska yardimcimiz yok!

Ya Rabbi! 

Ordularini gönder, Bedir'de gönderdigin gibi, nusretini yagdir Hayber'de yagdirdigin gibi! Filistin’e de gönder…

Ya Rabbi!

Sen dualara icabet edensin, sen belalari def edesin, sen müskilatlari çözensin; sen kullarina yardim edensin, sen yüreklere ferahlik verensin! Dualarimizi kabul et; üzerimize çöken belalari, karsilastigimiz engelleri, önümüze çikartilan zorluklari kaldir! Yardiminla yüreklerimizi sevindir!

Ya Rabbi!
Ism-i azamin hürmetine, güzel isimlerin hürmetine,
Kuran-i Hakimin ve sürelerinin, ayetlerinin,
sirlarinin, nurlarinin,
kelimelerinin ve harflerinin hürmetine,
Resul-ü Ekremin (a.s.m.), mucizelerinin, kemalatinin,
ve sünnetinin hürmetine,

O’nun Ehl-i Beytinin, sahabilerinin ve yardimcilarinin
ve bunlarin din yolundaki
mücadelelerinin hürmetine, kardeslerimize yardim eyle,  zafer nasip eyle…
……………………

Ey zalimleri yakalamasi pek siddetli olan Allah’im...
Zalimleri zulümleriyle beraber sana havale ediyoruz,
Yardimcimiz, koruyucumuz, sahibimiz ancak sensin...
Ey imdada kosacak kimsesi olmayanlarin imdadi,
Halimizi ancak sen biliyorsun imdat et ki kurtulalim...
Ey korunacak yeri olmayanlarin koruyucusu,

Nurettin MIDILLI

ALMANYA

 

 

 

 

 

 

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/9/2009 12:39:02 AM Ekleyen :imam


bu siyonistler bebek katili serefini yetirmis hayvan demeye dilim varmiyor cünkü hayvanlara hakzizlik olur bu yer yuzünün kan icici yaratiklarinin niyetleri belli orta doguda % 8 iken bugun topraklarini%80 cikardilar kohrolsun siyonizim
      mustafa yildirim1/10/2009 11:30:04 AM
 
Hocalarimin ve baskanimin söylediklerine katiliyorum bizler burda rahatken Müslüman kardeslerimiz bonbardiman altinda yasam savasi veriyorlar herkesi duyarli olmaya çagiriyorum ALLAH yardimcilari olsun dualarimiz onlar için
      mustafa Görkan 1/10/2009 12:41:42 AM
 
Hem nurettin hocamin duasina ,hem rasit hocamin duasina amin diyelim,yalniz amin deyip geçmeyelelim.CUMA günü toplanacak yardima da büyük destek olalim.ALLAH CC yar ve yardimcimiz olsun..
      Ahmet GÜNER1/9/2009 7:33:52 AM
 
Bu gün bütün camilerimizde yardim taleb edilecektir.Insaallah bu yardimlarda onlarin yarasina bir derman olacaktir.Sadece kuru kuruya duada ne kadar dogrudur.Kur anda sevdiginiz seylerden harcamadikça iyilige eremessiniz.Ne harcarsaniz rabbim onu bilir.Cenabi hak bizlere okadar çok nimet vermistirki saymakla bitiremiyoruz.Bakin kisin ortasindayiz yaz meyvalari yiyoruz,peygamberlerin 3 günde gittigi bir yolu 1 saatte gidiyoruz.Bunlar bir kaçi.Bu nimetlere ne kadar layikiz.Filistin olayi bize bir ibret ve imtihandir.Rabbim anlayip bu duygularla yasayip ahiretinide kazananlardan eylesin.Zulme ugrayan müslüman kardeslerimize ALLAH yardim eylesin....
      Rasit hoca1/9/2009 12:55:30 AM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim