Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » ONURLANDIRAN ZIYARET..

13 ocak Sali aksami,yön kur toplantimiz öncesi BOZKURT BELEDIYE BASK.sn Engin CAMBAZ,,BOZKURTLULAR dern bask. sn Bozkurt EKES,,   bir önceki bask.Hasan KUZ,, BOZKURTLULAR dern bask.yrd  sn M.Ali PALAZ,, sn Sadettin YILDIZ,, sn Mustafa ÖZKAN ,,   sn Mustafa DIKMEN,,  ve Hasan SONER [ ayni zamanda SONER turizmin sahibi]….   yönetim kurulu üyesi sn Vecdi BOZKURT,,  Ilhan ERASLAN,,, genel sekreter sn Mehmet ÇALIK,,, sn Süleyman BASKAYA,,, sn Halil EROGUZ,,,  sn  Selehattin MUDAK,,, Dernek sekreteri Mine YIRMILI,,, BOZKURT dernekler birligi genel sekreteri ve IBRAHIM köyü dern bask sn Mustafa CEYLAN,,,KESTANE SÖKÜ dern bask.sn Mehmet  TEKIN,,,TALATPASA MAH MUHTARI sn Erdür ASCI,,,  KAS-DER  KAGITHANE  sub.bask. sn Cemal SENOL,,,AKPARTI KAGITHANE ILÇE yön kur üyesi sn Eyüp KAYA,,ve SEN MAH.der. onursal bask. sn Mehmet TURNACI..ve ismini sayamadigimiz misafirler.DERNEGIMIZI ziyaret ettiler..

Yapilan konusmalarda,konusmacilar birlik ve beraberligin önemine degindiler.GÜNVAKTI-GÖRENTAS kardesligin önemine deginen belediye bask. Engin CAMBAZ bey köyler arasindaki GENÇLERINDE kaynasma amaçli etkinliklerini öve öve bitiremedi..DERNEGIMIZIN yerini ve mülkünüde çok begenen baskan ve diger misafirler emegi geçenlere tesekkür ettiler ,,söz alan bütün konusmacilar DERNEGIMIZI çok begendiklerini,,HEM DERNEK MÜLKÜMÜZÜ,, HEM DERNEK FAALIYETLERIMIZI TÜM KÖYLERE ÖRNEK GÖSTERDILER….Misafirlere yöresel bazlamaç , börek ve tatli ikraminda bulunduk..

Dernek bask. Ahmet GÜNER Yaptigi konusmada, hem misafirler ,hemde bu güne kadar kendisini hiç yalniz birakmayan Degerli yönetici arkadaslarina ve GENÇLIK kollarina tesekkür etti.

BELEDIYE BASK. sn Engin CAMBAZ,, 18ocak Pazar günü BOZKURTLULARA kagithanede verecegi kahvaltiya davet  etti ve müsaade isteyerek tüm misafirler ile birlikte ayrildilar..

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :1/14/2009 10:27:13 AM Ekleyen :baskan


Degerli dernek yönetici ve üyelerimiz sizlerden ALLAH razi olsun.Köyümüzün tanitimina az veya çok katkida bulunmussunuz.Bu isler gönül isi.Kisinin bos vakti olsa kahve köselerinde vaktini öldürüyorlar.Sizler hem maddi hem manevi olarak bu faaliyetlerde bulunuyorsunuz.Rabbin her isinizin kolay ve gönlünüzce olmasini temenni ederim.
      Rasit hoca1/14/2009 4:36:34 PM
 
bazlamaç ve börekleri yapan çok degerli bacilarimiza ve fedekar eslerimize tesekkür ediyorum..ellerine saglik..
      Baskan1/14/2009 12:06:32 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim