Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Çanakkale Sehitlerini minnetle aniyoruz!

Türk milleti, bundan 94 yil önce Çanakkale'de büyük bir kahramanlik destani yazdi. Türk askeri, Ulu Önder Mustafa Kemal'in liderliginde, batinin büyük güçlerine unutulmaz bir ders verdi.

3 Kasim 1914 ile 18 Mart 1915 tarihleri arasindaki deniz savaslariyla 250 binin üzerinde askerimiz sehit düstü. Türk milletinin vatani, milleti, bayragi, namusu, hür ve bagimsiz yasayabilmesi için neler yapabilecegini tüm dünyaya ispat ettigi bugün, 94 yildir 18 Mart Sehitleri Anma Günü olarak tarihe geçti.

KAHRAMAN SEHITLERIMIZ IÇIN MEVLIT...

Düsmani, Çanakkale sularina gömdügümüz ve vatan topraginin sehit kaniyla sulandigi Çanakkale Zaferi için Genelkurmay Baskanligi afisler bastirip yayimladi. "Sehitlere Minnettariz, Geriye Dönmeyi Asla Düsünmediler, Sirtinda Milletin Onuru Zaman Mekan ve Sözlerin Tükendigi Yerde" sloganlari tasiyan afislerde Kurtulus Savasi ve Atatürk fotograflarina yer verildi.

Öte yandan, TSK Mehmetçik Vakfi Ankara Kocatepe, Istanbul Sultan Ahmet ve Izmir Hisarönü Camiilerinde bugün ögle namazini müteakip mevlit okutacak. Sehitler için okutulacak mevlide tüm sehit aileleri, gaziler ve vatandaslar katilabilecek.

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :3/18/2009 11:00:21 AM Ekleyen :CoSKun




Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim