Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » < BOZKURT,TA NELER OLUYOR ?

ZÜBEYIR KINDIRA
INTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA-
5 bin müfuslu Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde MHP ile AKP arasinda kiran kirana geçen seçim yarisi, AKP’nin lehine bitti ama seçim sürecinde baslayan kavga bitmedi. Seçim sürecinde AKP’li Baskan Engin Canbaz’i yolsuzlukla suçlayan ve bu iddialarini TBMM’ye ve Içisleri Bakanligi’nda gündeme getiren MHP’liler, seçimi kil payi yitirdi. Ancak ilçede baslayan gerginlik bitmedi.

SALDIRI
Pazar günü baslarinda AKP’li Belediye Baskani Canbaz’in çocuklarinin oldugu AKP’lilerden olustugu iddia edilen 25 kisilik bir grup, MHP’li Belediye Meclis üyelerinin de bulundugu 4 kisiye saldirdi. AKP’ye oy vermedikleri ve MHP’li olduklari için grubun saldirisina ugrayan kisiler hastanelik oldu. Olay, MHP milletvekilleri tarafindan Içisleri Bakanligi ve AKP milletvekillerine sikayet edildi. Ilçede gerginlik sürüyor.

IDDIALARLA BASLADI
Ilçede gerginlik, seçim sürecinde yasanan yolsuzluk iddialari ile basladi. MHP Istanbul milletvekili Ümit Safak tarafindan TBMM’de soru önergesine de ve Içisleri Bakanligi’na verilen sikayet dilekçesine konu edilen ve seçim meydanlarinda dile getirilen iddialara göre, AKP’li Belediye Baskani kum-çakil ocaklarindan usulsüz belgelerle tahsilat yapti. Gayri resmi makbuzla tahsil edilen paranin belediye kasasina girmedigi ileri sürüldü. Ayrica Belediyeye ait bir araç, baskanin oglu tarafindan Istanbul’da kullanildigi belirlendi. Bu iddialar gündeme getirilince ilçede AKP’li Baskan ve yakinlari ile MHP’liler arasinda gerginlik basladi.

SEÇIM BITTI KAVGA BITMEDI
Ancak seçimde; önceki yillarda bir süre MHP’li de olan AKP’li baskan Engin Canbaz yeniden seçildi. Seçim sonrasinda da MHP’ye oy verdigi bilinen bazi esnaf ve vatandasa yönelik ilçede saldirilar oldugunu ileri süren MHP’liler, bu durumu AKP Kastamonu milletvekillerine de aktardilar.

SALDIRI VE KUNDAKLAMA IDDIASI
Iplerin koptugu olay 26 Nisan Pazar günü yasandi. Iddialara göre olay söyle gelisti:

Belediye Baskaninin ogullari Sarper ve Mustafa Canbaz’in da aralarinda oldugu 25 kisilik bir grup, MHP’li 4 kisiye saldirdi. Saldiriya ugrayan MHP Il genel Meclisi üyesi Mustafa Özcan ve Özcan Kocatürk yaralandi. Belediye Meclis üyesi Salih Demir ve MHP üyesi Harun Gazoglu’nun burnu kirildi.

Olaydan bir gün sonra MHP’li Ahmet Yilmaz isimli vatandasin evi yandi. Evin kundaklandigi ve yanan evin kapisina, “evinizi yaktik sira caninizda” diye yazi birakildigi ileri sürüldü. Konuyla ilgili sorusturma baslatildi.

VE MECLIS’TE
MHP milletvekilleri son olaylardan sonra ilçede infial çikmasindan endise ettiklerini ve bir an önce Baskan ve ogullarinin uyarilmasi gerektigini belirterek, devreye girdiler. MHP kurmaylari Içisleri Bakani Besir Atalay nezdinde girisimde bulunurken, AKP’nin Kastamonu miletvekillerini de devreye soktular. Olaylarin arastirilmasi için soru önergesi de hazirlayan MHP’li vekiller, “ilçede gerginlik had safhada. Önlem alinmazsa ciddi olaylar olacak” dediler

Anadolu Ajansi

Eklenme Tarihi :4/28/2009 2:35:51 PM Ekleyen :guner37


BOZKURT DAKI OLAY BIZE YAKISMAYAN BIR OLAY KINIYORUM AYNI ZAMANDA HEMSERIMIZ MURAT BASESKIOLUNU KABINE DISI BIRAKANLARI KINIYALIM.
      HÜSEYIN GÜRGEN5/3/2009 1:18:34 PM
 
Bozkurtumuza böyle kavgalarla gündeme gelmesi hiç hos bir sey degil hizmet için konusulsun saygilarimla
      MUSTAFA GÖRKAN 5/1/2009 9:05:09 AM
 
asli kardesim bravo sana gerçekten söyledigin kelimeler dogru bence bu olayi ben sahsen kiniyorum
      ersin yetim 4/29/2009 9:30:07 PM
 
AHMET BEY BIZ BUNA RANT KAVGASI DIYORUZ.YANI OTURDUGUN YERDEN ADINI VEREREK IS YAPMA.BEDAVADAN KUM ÇAKIL DIYORUZ.ALTIMIZA ARABA DIYORUZ.AMAN OGLUM SUS SEN ZAPITALIK GÖREVINDE KAL.ISTIFA ETME.SENIN CEBINI DOLDURURUZ DIYORUZ.BU KAVGA BÖYLE!
      asli4/29/2009 4:13:04 PM
 
Öncelikle bu talihsiz ve yakisiksiz olayi ,GÜZEL BOZKURT,umuza yakismadigini bu ve bunun gibi olaylarin BOZKURT,tumuza büyük zarar verdigini söyleyerek ,birdaha böyle olaylarin yasanmamasini dilerken ,olaylara sebep olanlarinda ,mutlaka kulaklarinin çekilmesini temenni ediyorum..yorum yapan arkadaslarada sukünet tavsiye ediyor,olaylari körükleyecek yorumlara müsade etmeyecegimizi ifade ediyorum..
      Ahmet GÜNER4/28/2009 9:04:17 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim