Günvakti Köyü
 Ana Sayfa
 Günvakti Köyü
 Günvakti Gençlik
 Köyümüzün Tarihçesi
 Askerlerimiz
 Hava Durumu
 Merkez Köy Imami
 Köy Muhtari
 Kavakça Mh. Imami
 ILETISIM
Günvakti Köyü Derneği
 YÖNETIM KURULU
 Tüzügümüz
 Dernek Faaliyetleri
 Etkinliklerimiz
İnteraktif Bölümler
 Resim Galerisi
 Video Galerisi
 Konuk Defteri
 Forum
 Link Panosu
 Üyelerimiz
 Firma Rehberi
Üyelik Sistemi
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla   
Üye Ol - Sifremi Unuttum
Ad :
Email :
Mesajınız :
  kadir karaman
  Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimde   ......
  kadir karaman
   Tüm Islam Aleminin hemserilerimin ve dostlarimin Cuma günü mübarek olsun hayirli cumalar.hayirli bol kazançlar dilerim saglikli huzur içimd   ......
  kadir karaman
  HAYIRLI CUMALAR   ......
 » Motorsan krize meydan okuyor

1980’li yillarda kurularak çok sayida aileye ekmek veren fabrika onca olumsuz sartlarda dahi isçi çikarmadan faaliyetine devletinde destegini alarak devam ediyor ve çalisanlarini magdur etmiyor.

Motorsanda Abana’daki fabrikada 135, Istanbul’da ki merkezde 18 olmak üzere toplam 153 kisi istihdam ediliyor. Fabrika küresel krizin etkisini en hafif sekilde atlatmaya ve çalisanlarini magdur etmemeye gayret göstererek çalisiyor. Fabrikanin Genel Müdürü Gökhan AYBAT “ Krize ragmen ürettigimiz motorlarin çesidini artirdik. Faaliyete geçtigimiz günden buyana Avrupa ülkelerine ihracat yapiyoruz. Önümüzdeki günlerde Ortadogu ülkelerine ihracat girisimlerimiz olacak. Bununla ilgili olarak Iran da düzenlenecek olan bir Sanayi Fuarina katilacagiz ” dedi.

Motorsanin Genel Müdürü Gökhan Bey, Abana Haberden Semih Can’ a önemli açiklamalarda bulundu. Motorlarin çogu parçasinin Fabrikada üretildigini ve üretilen Motorlarin markasinin da ABANA oldugunu özellikle vurguladi. Gökhan Bey, büyük sehirlerin çogunda motor bayilerinin oldugunu ve üretilen motorlarin yüksek kalitede oldugunu da sözlerine ekledi.

Ayrica Gökhan Bey Röportajinda ‘‘ Üretimin  % 30’ unu Hollanda, Almanya, Avusturya gibi ülkelere ihraç ediyoruz. Yeni hedefimiz Orta Dogu ülkelerine açilmak ve bunun için Iran, Irak, Suriye’ye numune motor yolladik. 3 yilda 22 KW motordan 110 KW motor gücüne ulastik bu asama bizim için bir devrim niteligindedir. Ar-Ge’ye çok büyük önem verdik.  Kriz ortaminda yavaslayan piyasada yeni projeler deneme firsatimiz oldu ve kriz sonrasi bu projeleri uygulamaya koyup güçlenecegiz. Yeni hedefimiz 315-355 gövdede yüksek verimli motorlar üretmektir.’’ dedi.

Ayni zamanda Motorsan A.S.`nin Kastamonu’da en yüksek ve düzenli prim ödeyen isletmelerden biri oldugu belirtildi. Motorsan A.S.ilk 10 a girdigi için SGK tarafinan plaket ile ödüllendirildi.

Ilçemiz ekonomisini ayakta tutan önemli isletmelerin biri olan Motorsan A.S.’ye ticari faaliyetlerinde basarilar dileriz.

Abana Haber

Abana Haber

Eklenme Tarihi :6/6/2009 5:08:51 PM Ekleyen :kadir


abana motordan göz yasartici nice basarili ürünler bekliyorum insaalah 80 li yillardaki gibi üretim olur bir hemserimiz daha ekmegini kazanmis olur tekrar basarili çalismalar diliyorum
      cemalettin yanar6/12/2009 10:36:37 PM
 


Adınız Soyadınız : Yorumunuz :


   Ana Sayfa    Foto Galeri    Ziyaretçi Defteri    Iletisim